- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Най-голямата глупост ЕЕЕЕЕВЪР. Ела го кажи на 51-килограмовата ми майка, която от 17-годишна се храни здравословно (не, не стои гладна, дори бих казала, че докато живеех с нея, кажи-речи всеки уикенд приготвяше нещо сладко) и се опитва да спортува редовно, а в прекрасния ни род жена под 80 кг н-я-м-а.
Дам, прозрението ти го обобщиха много добре: Значи, ако си от 95% хора без идеални гени, по-добре си стой вкъщи на дивана и си яж чепсове, защото каквото и да правиш ти пак ще си прекалено дебел.
Вирусе, не ти прави чест, че го играеш сякаш си се родил научен. Кво, от бебе бягаш по 10 км ли?
Упражненията на Джилиан са с много подскачане, което лично за мен е болезнено, защото ме заболява силно и пронизващо долу вляво - не знам дали там имам бъбрек или далак, обаче боли ужасно. Същото става и като бягам понякога (напоследък не).
Всяко ново упражнение е нетипично и е напълно възможно да е трудно в началото, затова мисля, че всякакви обобщения са излишни.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-20-2014 на 08:54
JustaLittleKid защо не пишеш тук? Не се взимам за голямата спортистка още, ама ако искаш пиши едно лично и ще видим дали мога да съм ти полезна.