.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Защо се мъчите, като нямате ген, ще се побъркате от тренировки и пак ще сте дебели.
    Най-голямата глупост ЕЕЕЕЕВЪР. Ела го кажи на 51-килограмовата ми майка, която от 17-годишна се храни здравословно (не, не стои гладна, дори бих казала, че докато живеех с нея, кажи-речи всеки уикенд приготвяше нещо сладко) и се опитва да спортува редовно, а в прекрасния ни род жена под 80 кг н-я-м-а.

Дам, прозрението ти го обобщиха много добре: Значи, ако си от 95% хора без идеални гени, по-добре си стой вкъщи на дивана и си яж чепсове, защото каквото и да правиш ти пак ще си прекалено дебел.

Вирусе, не ти прави чест, че го играеш сякаш си се родил научен. Кво, от бебе бягаш по 10 км ли?
    Упражненията на Джилиан са с много подскачане, което лично за мен е болезнено, защото ме заболява силно и пронизващо долу вляво - не знам дали там имам бъбрек или далак, обаче боли ужасно. Същото става и като бягам понякога (напоследък не).
    Всяко ново упражнение е нетипично и е напълно възможно да е трудно в началото, затова мисля, че всякакви обобщения са излишни.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-20-2014 на 08:54

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    а в прекрасния ни род жена под 80 кг н-я-м-а.
    Благодаря, значи ще търся друга, която да ми роди дете. От нас двамата ще е красиво, но дебело, красотата ще е взело от мен, от теб е другото.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Благодаря, значи ще търся друга, която да ми роди дете. От нас двамата ще е красиво, но дебело, красотата ще е взело от мен, от теб е другото.

Супер фен Аватара на mayaaa
    JustaLittleKid защо не пишеш тук? Не се взимам за голямата спортистка още, ама ако искаш пиши едно лично и ще видим дали мога да съм ти полезна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си