- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Бб крем, който има покривност? Да е до 15лв! Трябва ми за зачервявания и изравняване на тена
Имах един бб крем на Елея и нищо не правеше. Кожата ми е мазна.
Ако искаш покривност по-добре се насочи към фон дьо тен. BB-тата, които се продават в България са отвратителни в общия случай.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не искам кой знае каква, но да подобрява общия вид. Фон дьо тен не искам да слагам отсега.
В моя университет няма квоти и заради това имаме 2 (две) момчета :Д и трети на Еразъм, значи догодина 3 :Д
в медицинските знам, че на момичетата им трябва едва ли не 6.00, докато момчетата влизат с 4ки.
аз съм по-скоро "за" да променят малоумния начин на изпитване - какви са тея бавноразвиващи наизустявания на теми или налучкване на тестове?!
А за ББ-то, защо мислиш, че е нещо различно от фон фьо тените? Различни са ББ-тата, които Хаяши ползва, не тези на Гарние и тем подобните им тук - това е все едно да си смесиш фдт с малко крем за лице - същия продукт, но малко по-малко пигментиран. Същите химии има вътре, така че пак си слагаш фон дьо тен, не се заблуждавай.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, наясно съм, но ББ-тата са по-леки все пак, а и си имам силно вътрешно заблуждение, че ББ е по-добреА някой да ми препоръча пудра за среден цвят кожа, мазна. Искам да има покритие и най-вече да ми запазва грима, защото слагам коректор и искам да го запазва. Тази, с която съм в момента е ужасна. Изобщо не запазва коректора и няколко часа по-късно вече съм лъснала и коректора е станал на линии...
бб на garnier или http://4.bp.blogspot.com/-MWA85v57l8...0/IMGP0034.JPGаз имам на garnier и съм доволна
http://www.medmall.eu/product/73/lis...na-kosata.html а някой да е използвал този спрей ??![]()
^На Римел никак не е покривна, направо си е прозрачна!
Нашите ББ са си абсолютен маркетингов трик - продават същия продукт под "иновативно" име. И от фдт има по-леки, не виждам разлика между тях и нашите местни ББ кремове. Освен това новата мода - СС кремовете, истинският СС крем е безцветен крем, който в дългосрочен план коригира цвета на кожата ти и е част от бялата козметика, а не от декоративната, но нали чули-недочули нова думичка и слагат на всичко лепенка СС крем. Но не обвинявам козметичните компании, че са некомпетентни в това отношение, защото явно това се търси и това предлагат - де факто предлагат един и същи продукт с две нови имена. Догодина какво ще има? ДД крем? Дали ще изредят цялата азбука преди хората да се осъзнаят, че ги манипулират с рекламни трикове?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
някой ползвал ли е крема cc на bioten http://www.biotencosmetics.com/bg/fa...cc-creams.aspx
Имам въпрос за аксесоарите. Взех си тези обици, като дължина са толкова, но се чудя дали ще стане претрупано ако добавя някакъв аксесоар в косата? Примерно щнола или нещо такова http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/8...-for-Women.jpg ?
Това. CC кремът е база всъщност. Въобще няма нищо общо с това, което се опитват да пробутат европейските компании, че BB с повече покривност. Това си е чист фон дьо тен.
От няколко проби хубав фон дьо тен за всеки ден с леко покритие е Revlon Photoready. Но предимството на BB-то е, че е точно като крем и ми спестя време от нанасяне и миене на мръсна четка. Което си е поне +10 минути.
Edit: YSMF според мен, съвсем семпли са тези обици. Но зависи и от тоалета естествено.
Последно редактирано от Hayashi : 04-15-2014 на 17:53
Аз вече съм с коректор и съвсем лекичък фдт. Проклинам се за годините, през които не съм си купувала коректори. Проблеми с кожата никога не съм имала и мислех, че коректорите са само за кожа страдаща от акне. Заблуда. Прекрасен продукт. Постоянно получавам комплименти колко добре изглеждам без грим.
Имам ББ на Микса, единствената разлика е, че него го слагам без основа. Има горе-долу покривността на лекия ми фдт. :Д
п.с. Щастлив за мен ще бъде денят, когато вляза в козметичен магазин и там хората обръщат и четат, вместо да отварят и душат.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Препоръчайте ми добър коректор за прекриване на пъпки и белези по лицето? За жалост преди да заживея в чужбина, нямах проблем с това, но от както съм на друг климат, лицето и кожата ми са отвратителни. Та, поне да крия малко белезите,защото тук от гадния климат белезите са по видими....
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Photoready в България мисля, че е около 30 лева. Тук също е 15 евро. Въпреки, че Colorstay в България е 20 лева, а тук е 20 евро.
Джоли, аз не мога да се спогодя с коректорите. Ако съм се грижила добре за кожата си въобще не ми е необходим. Но когато ми се наложи да прикрия нещо, никога не стои точно както го искам. На снимки не си личи, но на живо не ми е красиво с коректор.
Аз имам кремообразната палитра на Катрис и много и се радвам. Аз не прикривам пъпчици, а тук капилярче, там червена точица - може би несъвършенствата са си ми равни с кожата и затова се получава. Тея капилярчета винаги съм ги имала на места и нямам идея дали може да се махнат. Не се забелязва, но мен си ме дразни - на арката на веждите например. Просто кожата ми е тънка.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой ползвал ли е конски шампоан и доволни ли сте?
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Здрасти. Термалната вода е като подобрена версия на тоника за лице. Обикновенно е във флакон като спрей. Можеш да си я носиш навсякъде където си. Успокоява, хидратира и почиства лицето. Има една страхотна на Vichy
Мацка, всичкото това можеше да го напишеш в един коментар. Не е нужно да са 3.