.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 170

Hybrid View

Мега фен
    +-чи за paradosou.

Твърде много се вглеждаш в околните и оставяш изводите, които си правиш за тях, да са коректив на твоите стремежи -- или липсата на такива.
    Имаш се за умна и възвишена, но до този извод как стигна ? Сравнявайки се с тях. А 'ТЕ' са низки и смешни в твоите очи.

Затова и +-чето за paradosou - развивай се, постави си цели, изгради си собствена ценностна система. Забрави другите и може и да се почувстваш щастлива.

бори се за нещо и изпуска важното. Не следваме мечтите си. Следваме това, което трябва т.е. , което е наложено като норма
    И това нямах намерението да пиша, но днес явно съм на кеф - предполагам си виждала из кофата как неколкократно съм си правил ебавки с начина си на живот. Нищо чудно дори познати и приятели да си правят същите - та аз действително излизам от нас веднъж в седмицата, вечерта, за 2-3 часа и колкото да пия някоя и друга бира. Не защото имам сериозни проблеми с общуването, а защото съм си поставил някаква цел - искам да си правя собствени 3д анимации. Абсурдно е до безкрайност, безбожно трудно е, няколко души само са правили нещо такова досега в световен мащаб, но не ми дреме. И иронията е, че сега, почти 2 години по-късно, вече съм доста близо до моментът, в който ще имам всички необходими познания. Преди г/д половин година започнах по-сериозно да се занимавам с анимация, тъй като като най-трудуемката част я оставих за накрая и в момента (най-нескромно) бих могъл да заявя, че съм над нивото на тези от НБУ, които учат това като магистратура и то след 4 годишен курс по компютърна графика, от който завършилите пак нищо не знаят спрямо мен.
    Сама се досещаш, че преспокойно бих могъл да си яхна коня и да се взема за мантра небесна. Не ми е минавало и през ума обаче. Толкова по-добре образовани, интелигентни, знаещи и можещи от мен хора има, че не мога да си позволя да пилея време, гледайки надолу. А ти защо го правиш ?

Намери себе си и се развивай ! Само това мога да ти пожелая.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    +-чи за paradosou.

Твърде много се вглеждаш в околните и оставяш изводите, които си правиш за тях, да са коректив на твоите стремежи -- или липсата на такива.
    Имаш се за умна и възвишена, но до този извод как стигна ? Сравнявайки се с тях. А 'ТЕ' са низки и смешни в твоите очи.
    Точно това.

И аз минах през такъв период, когато бях на 14-15. Това, което Аурис върши може да звучи налудничево, но го отдалечава от всички и същевременно го изгражда като личност и човек.

Съветът ми е да престанеш да се вглеждаш в околните. Спри да съдиш. Концентрирай се върху себе си; виж какъв дълбок характер от много пластове си и осъзнай, че околните не са кухи лейки, а сбор от много и добри! качества и стремежи.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    ти да не си пушила ве кидо? Ти луда ли си да го изчета цялото,след като спах 4 часа,за да мога да играя 1 игра all night?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си