.
Отговор в тема
Страница 7 от 28 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 693

Тема: Game of thones

Мега фен Аватара на draid
    Сериозно ?

anonymous708973
    Guest
    Да, не разбирам кое е първото :д

Кажи честно На снимката има дракон и Дж. Мартин, описанието на първото предполага описание на дракон, но след това казват, че второто е дракон, следователно първото на снимката описано по тоя начин е Мартин

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Спойлер-мойлер. Гледам го на живо.
    Още с първата част на новия епизод си личи колкп пари дават от HBO за ефекти.
    Маржъри пак вкарва номера със свалянето на пубери. Ако си мъж и Натали Дормър те пита дали може да остане, ТЯ МОЖЕ!

Последната сцена я няма в нито една от книгите, получаваме директен спойлер от "Ветровете на зимата'. Ако не беше 5 часа досега да съм заскачала.
    Последно редактирано от YSMF : 04-28-2014 на 01:59

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ Много ми беше сладък Томен. Някакъв О.О

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Кажи честно На снимката има дракон и Дж. Мартин, описанието на първото предполага описание на дракон, но след това казват, че второто е дракон, следователно първото на снимката описано по тоя начин е Мартин
    Ох, омг.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Много ми е смешно когато съм писала към 5 часа. Радвам се като детенце, после лягам да спя и ги обмислям нещата.
    Сцената с Мисандрей и Сив червей е приятна добавка. Като гледам от Тъмблър от колко малко се палят, до седмица ще има поне 10 фика за тях. Хубаво е, че предизвиква реакция от самите роби, а не да вкарва освобождение ала САЩ. Но вече си личи как Денерис ще навлезе в онзи период, в който изобщо не я харесвам. Да изгуби Раего ѝ е създало сериозен майчински комплекс и сега го играе Аджелина на Есос. Разпването не беше направено с някаква цел /примерно те го направиха, за да я ужасят и да я откажат/, а е просто от първичното ѝ желание за отмъщение. Няма грам мисъл кое ще е най - добре, какво би предизвикало едно такова действие...
    Сцената с пирамидата струва сигурно повече от заплатите на родителите ми за 30 години. Но пък Таргариенски флаг, това го е нямало никъде досега в епизодите.
    Разбирам защо е цялата ситуация с Илин Пейн, но пак се губи много, защото никога няма да го има този диалог от книгите. Брон е пич, но единствената ползва от него сега е, че тренират. Нищо друго.
    Невероятно е как могат да направят Джейми прекрасен за публиката, в рамките на един епизод да го осе*рат като герой и в следващия да е отново ангелче. И все пак е хубаво, че има поне един Ланистър на когото му пука за Тирион. The kingslayer brothers ми звучи като име на група. Интересното е, че нито Тирин, нито Санса вярват, че другия е убил Джофри, което малко подхрани извратените ми фантазии, че в някоя паралелка вселена се обичат.
    И след това следва другото ми извратено ОТР Санса и Петир <3 Тук ми се струва, че пак са променили нещата, защото по спомени те отиваха на Пръстите след това идваше Лиса и чак след това се развиваше основната история. Положителна бележка е, че Санса вече е започнала да се усеща, а Петир започва от рано да я учи на играта. Той я играе най - добре.
    Нарочно след него сцените с Тирелите се преливат, но не очаквах и Маржъри да е замесена по някакъв начин с убийството. Но изобщо не ми хареса, че една ли не се направи на тъпа. Баба ѝ си призна убийство, а Марждури дето е умна и досетлива дава заето. Жестът с огърлицата ми се строи странно груб. Отново намекват, че Марджъри не е девствена, а бабата яко е нарушила girl code с това да спи с годеника на сестра си.
    Старките са ми в голяма част безинтересни включаем и Джон Сняг.
    Как по друг начин можеха да открият сцената с Церсей ако не с вино. Много пие и всериала си личи повече от книгите. Церсей не бъди кучка. Това съмнение във всичко и във всички след време ще докара много проблеми на психическа основа. Тя е може и за миг да су пусне гарда. И Бриен колкото и да е грозна крава /модел в реалния живот/ поне има топките да вземе меч и да се бие, а не да пиши като Церсей, че трябва тя да носела меча.
    Томент трябва да предекорира, чесно! Може би плакат с котки? Изобщо всичко за покойния малък садист тряба да се изгори. Марджъри пак вкарва омаята на пубери и когато го попита дали иска да ѝ каже тайна вече си представях как ѝ казва: "Надървих се". Промениха историята с котката само и само да покажат какъв садист е бил Джофри. И да, мислех си за части от секундатата, че Марджъри ще изнасили Томен, защото явно продуцентите имат квота за изнасивания в сериала.
    Бриен, обичам те, ходи да риташ задници. И колкото гадна, грозна и мъжествена да е Бриен, много повече бих приема евентуална връзка Джейми/Бриен вместо да продължава да тъпче на едно място с Церсей. Връзката им е отписана вече.
    Пф, Сняг. Обаче така променят сюжета, че мисля, че ще се засекат с Бран в Крастърови.
    Този, който беше ала хан Крум, не го знам кой е. Беше от предателите, но ми е бяло петно. А, попълниха си квотата за изнасилванията. Сериозно мисля, че беше по - добре баща им да беше жив.
    Старки, скууууука.
    И тук идва момента на най-най-най любимата ми сцена за сезона. Директен спойлер от следващите книги, което накара читателите да откачат двойно повече от тези, които не са чели. Бели бродници, земята на вечната зима. Явно онзи дявол беше Великият друг, защото лицето му беше по - малко деформирано от другите. Имаше теории какво правят с децата, дали ги ядат или ги превръщат по някакъв начин, поне сегае 100% достоверна информация. Явно имат и повече разсъдък от предполаганото, щом си имат старейшини /?????/ и явно са комуникирали с Крастър.
    Станис много хубаво го каза, че те са единствения реален враг и е прав, защото докато другите се пердашат за трона, те си правят армия.

В следващия епизд: Церсей гледа лошо Марджъри, Старки. И изтече информация, че последния епизод ще е 66 минути.
    --------------
    Край на вербалната диария.

Мега фен Аватара на galaxy29
    оф, с братовчед ми отново не се засякохме и чак утре ще гледаме, а цял ден мисля за епизода ;/

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Марджъри пак вкарва омаята на пубери и когато го попита дали иска да ѝ каже тайна вече си представях как ѝ казва: "Надървих се".
    и аз очаквах да каже туй :Д

Замря нещо темата
    https://www.youtube.com/watch?v=ECewrAld3zw

искам да се похваля, че си поръчах такоз http://www.ebay.com/itm/Dragonfly-Ne...item2584978d09
    и че майка ми ми направи ей такава санса прическа http://media-cache-ak0.pinimg.com/73...4da32dfd1e.jpg
    ссс:

*няма ли вече да дадат нещо за теон...
    Последно редактирано от galaxy29 : 05-03-2014 на 01:19

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Рамзи ще има сцени, но Теон ще е рядкост, поне според мен.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Сега се загледах в картата и нещо не ми е ясно. В началото има 3 разклонения на Баратеон - от Кралски чертоГ*, от Драконов камък и от Бурните земи. При положение, че Ренли умря Бурните земи под чия власт са /изключаем, че всичко е под власт на краля/? На Тирелите - заради бракът с Марждъри, на Станис или на Томен и ко.?

Видях Денерис през къде трябва да мине по пътя за Вестерос. Казвам ви, тази няма да се върне.
    Последно редактирано от YSMF : 05-03-2014 на 18:02

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Тези дни бях доста зает и не написах "ревю" за новия епизод Тъй като повечето неща сте ги изкоментирали, ще се огранича само до последната сцена.
    Интернет буквално гръмна от това как това бил спойлър и за книгите и т.н и т.н. Лично аз къде го виждате тоя спойлър не знам. Знае ли се че Другите взимат децата на Крастър? Знае се. Знае ли си, че те са повече от една шепа? Знае се. Това, че точно тоя момент го няма в книгите е, защото няма как да се направи ПОВ на Друг или на бебе. Има още стотици сцени, които ги няма в книгите (примерно разговорите Марджъри-Олена), но това не са спойлъри, а просто вече случили се неща, които е нямало как да ги видим. Същото е и с бродниците. Единственото, което, може би, се доближава до спойлър е това, че разбрахме какво правят с бебетата. Въпреки че то нямаше много варианти - или ги правят техни или ги убиват (а във второто няма логика даже). Иначе самата сцена ми хареса, но силно се съмнявам това да е Великия Друг. Великия Друг е по-скоро някаква сила, божество,което ги ръководи, а не част от тях. Това е все едно да ни покажат Р'хлор.

Относно въпроса за Бурните Земи. Със сигурност не са за Тирелите, тъй като Марджъри не е дала наследник на Ренли.
    Между Станис и Томен мисля, че Станис май има по-големи правомощия, дори и да се абстрахираме от факта, че Томен не е истински Баратеон. Първо - не съм сигурен, че кралят може да бъде и лорд на някой регион, тъй като това би дало изключителни правомощия на региона пред другите. Второ - в реда на наследяване мисля, че братът е преди племенника. Така че - Станис.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Те от НВО директно изпраскаха, че е Нощният цар, което изключва да е Великият друг. Но това дава повод за много други въпроси. При положение, че това е 13-ят нощен командир, къде е мацката на която 'той дал семето си, а тя му взела душата'? Каквостава с останалите командири? Защо само момчетата и как по дяволите Крастър е комуникирал с тях? Безумните теории за Старките настрана.

Мелисандре ми е адски неправодоподобна, но пак има някакви мистични умения. Ако трябва да подреждам религиите по действителна свръхестественост щяха да са Старите богове, *нагло вмъква сънищата на Таргариените, защото така си е решила и са по - сбъдващите се от гледане в огън*, Р' хлор и Седемте.

Защо Крастър трябва да е комуникирал с тях? Може би един ден, когато ги е усетил, че идват е имал някакво новородено и решил да го даде, надявайки се, че ще ги умилостиви. Така и станало и оттогава това се превърнало в хм.. традиция. Защо само момчета? Защото ако Крастър отгледа няколко момчета застрашава начина на живот в малкото си общество. (Разбира се, това са си единствено мои разсъждения ).

Относно Краля на нощта и жена му. Ето защо мисля, че Другитепопринцип не изглеждат както във филма. Ти би ли се влюбила в такова нещо? Теорията ми е, че Другите са изключително красиви, но студени същества. Има го и варианта, примерно жените бродници да имат красота за сметка на мъжете, тъй като жена не са ни показвали. Лично аз си представям мадамата на Нощния крал като пълна противоположност на Мел, но омагьосваща също като нея, само че не с топлина, а със студенина.

Относно религиите аз бих ги наредил така: Р'хлор, Старите, Удавения, Седемте.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    При положение, че е бил човек и му е взела душата е нормално да не е много красив, но е една идея по - хубав от обикновените други. Жена му трябва да е страшно красива, защото колкото и да си забутан в Стената все има дивачки или леки жени. Трябва да срещнеш някоя невероятна, че да тръгнеш да се сношаваш с друг биологичен вид.
    За Крастър мисля, че наистина е от такива подбуди, но ако хипотетично едно от момченцата беше пораснало в такава среда, то би я възприело за абсолютно нормална и би продължило начина на живот на тати/дядо/чичо/прадядо си.
    Според мен другите са на класи. Най - долу са бродниците, които са просто някаква управлявана маса от хора, които са съживени след смъртта си и тяхното предназначение е единствено да се подчиняват. След това са децата на Крастър или другите във вариант 'оня с кончето'. Превърнати докато са живи, имат разсъдък, но нямат сили да превръщат бебета в други. След това има някакъв съвет, който е съставен от вероятно 13-те лорд командири на Стената, при който главен е Нощния крал. Най - горе е Великият друг, за когото нямам грам информация, но след кратко търсене излезе, че може да е Бран, Р' Хлор, Брундън Реките и внимание... Ходор.

Изоставихте темата нещо. Допадна ми този 6-ти епизод. Доста силна роля от страна на Тирион. Вече знам как ще се развият следващите 4 епизода и как ще свърши 10-тия.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Човекът си заслужи второто Еми. Ядосаха ме и въпреки, че Шае лъже по - малко в епизода пак крещях "Ах, ти, мастийо долна!"
    Кралският съвет яко се излага, не стига, че тотално пренебрегват съобщенията за Другите, но изобщо не отразяват Денерис, за която имат абсолютно сигурна информация. Онзи, който ходи при Денерис е доста ебателен /Дайте ми фенсървис с филър на първа брачна нощ. /. Ако за Денерис е уморително да слуша 200 човека, на Мисандрей, която трябва да изреди всичките ѝ титли какво ѝ е?
    Чакам си следващия епизод, защото... Петир

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тирион ми напълни душата. Абсолютен титан, симпатизирам му още от първия сезон. (bow)
    Welcome to the Jungle...

^Мисля, че това му беше най-силният епизод. Дано и в бъдеще продължава да играе така. Аз лично много го харесвам. Въпреки, че всеки го "гони" той наистина е човек на място и много положителен герой, поне за сега.

Да, Питър се справи много, ама много добре. Докато говореше как защитил града и т.н. направо настръхнах. Наистина е страшно жалко за него. Шае е ултраголяма кучка. Пропуснаха обаче любимия ми момент от показанията й, в който тя разказва как я карал да го нарича "Мой великане Ланистър". Колкото и да ми е гадно за Тирион, не мога да не се засмея всеки път, когато се сетя.
    Иначе всички по разни групи и форуми почнаха да разискват "колко гадна била Церсей". А какво точно се очаква от Церсей, при положение, че смята, че Тирион е убил сина й? Сякаш никой не се поставя на нейно място. Лично аз мога да твърдя, че на нейно място бих постъпил по същия начин. Най-малкото се страхува, че Томен може да е следващия.

Станис във книгите ходи ли въобще в Браавос или направо после дойдоха при него?

Идва времето, когато Денерис за мен се превръща просто в пълнеж. Засега. Аз много се надявам, че ще има развитие с нея по-нататък във книгите и филма. Трябва.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Май те идваха при него след като се разбра, че в Кралски чертог нямат пари.

Видях откъс от новата книга, адската красота е, ще я взема за Нова година.

Станис не трърси желязната банка, ами обратното. И техният пратеник тръгна да го търси при Зимен хребет, ама не се знае там какво стана ще се види в следващата книга.

Иначе новата книга мисля да изчакам да я преведат, че не ми се занимава да я поръчвам през amazon, ebay.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си