.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли да се бият децата?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

7 46,67%
  • не

8 53,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 177

Hybrid View

Така нека и аз се изкажа .

Чак ми е странно но съм съгласна с Анархи и Лина . Шамарите не възпитават и трябва да имаш пропуски като родител за да си позволиш да удариш детето си .
    Мог да твърдя че на мен също са ми били шамар за глупости и далеч не става дума за това че съм закъсняла след вечерен час или съм направила нещо на своя глава . Разбирам че децата не трябва да ти се качват на главата но е хубаво човек да има други подходи различни от шамара .
    Ако детето от малко се научи на ред и дисцплина то тогава няма да има нужда се стига до шамари . Запиши го на спорт или на танци или на каквото и да е . Нещо с което мозъка му да е зает и да го кара да се старае . Питайте ме дали на 13 години възраст в която всичките ми приятелки тръгнаха по дискотеки дали съм имала време да излизам и да се лигавя след 5-6 часови тренировки в залата . Да може би съм пропуснала доста неща от ежедневието на всеки нормален тинейджър била съм ограничавана и програмата ми е била запълнена със всевъжможни неща . Но в момента не се съжалявам за начина по който съм възпитана . Да методите на майка ми не са най-подходящите но в моменат донякъде съм й благодарна за начинът по който ме е възпитала .

Няма животно на света ,което да не е яло шамари никога

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Няма животно на света ,което да не е яло шамари никога
    Има.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Има.
    е, срещат се и пришълци, зомбита ефектирани, динозаври и жени, дам. xasxax

е, срещат се и пришълци, зомбита ефектирани, динозаври и жени, дам. xasxax
    Баща ми ме е удрял 2 пъти на ебавка / ма смисъл хептен на ебавка, просто си се борехме, даже не съм усетил и грам болка или озлобяване../
    А втория път даже беше смешно, щото както се борехме и се "удряхме" той си счупи ръката от мен, а аз не усетих нищо..
    Смисъл ударихме се ръка в ръка и след 2 дни му правиха рентген к'во да видиш.. кокала от китката до лакътя напукан..

Та мога да ти кажа, че аз бой от нашите не съм ял.
    Нито шамари, но съм се борил и с брат ми и с баща ми.. Виж с брат ми съм се бил (не ме е бил, забележи) Много злобно.. Чупене на носове.. разбиване на вежди.. а-у.. Ама сме братя, бием се, квичим и после пием бира..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Баща ми ме е удрял 2 пъти на ебавка / ма смисъл хептен на ебавка, просто си се борехме, даже не съм усетил и грам болка или озлобяване../
    А втория път даже беше смешно, щото както се борехме и се "удряхме" той си счупи ръката от мен, а аз не усетих нищо..
    Смисъл ударихме се ръка в ръка и след 2 дни му правиха рентген к'во да видиш.. кокала от китката до лакътя напукан..

Та мога да ти кажа, че аз бой от нашите не съм ял.
    Нито шамари, но съм се борил и с брат ми и с баща ми.. Виж с брат ми съм се бил (не ме е бил, забележи) Много злобно.. Чупене на носове.. разбиване на вежди.. а-у.. Ама сме братя, бием се, квичим и после пием бира..
    и кво искаш да ти кажа, че и аз не съм ял?
    Ми, да, спомени за шамарите ми са много малко, ама не означава, че ги е нямало..
    и майка ми е дърпала уши, и баща ми , а има хора дето наистина са бити (не добро възпитание), ама си имат уважение и обич пак към бащите си

Аз не бих посегнал на детето си, не знам вие с каква съвест бихте ги удряли. Та вие сте му за пример, то трябва да ви се възхищава, не да се страхува от вас. Аз смятам да си обичам децата, не да ги тормозя и да избивам комплекси върху тях.
    Dr. Gregory House

Аз не бих посегнал на детето си, не знам вие с каква съвест бихте ги удряли. Та вие сте му за пример, то трябва да ви се възхищава, не да се страхува от вас. Аз смятам да си обичам децата, не да ги тормозя и да избивам комплекси върху тях.
    Точно .

овиваш го в един ноапрен, вата, чувал, бронирана жилетка хващаш го за крата, засилваш се, за да направи обиколка във въздуха на 180 градуса и го хвърляш на висооко, за да падне във втрината, ритане до хладилника, събаряш хладилна от горе му, скачаш о горе, вадиш револвера стреляш, бум бум бум, чакалака, и за десерт в кенефа с глава та на пред и после пускаш водата ...

Не, сигурен съм, че и ти си ял шамари.

И въобще, човек трябва да бъде поне малко бит като малък, на всички се е случвало, всеки е ял тупаник, за да стане човек.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Чак ми е странно но съм съгласна с Анархи и Лина .
    Аз съм обидена...

Инке, на теб само ще ти кажа, че поне веднъж някъде из коментарите казах, че това е моето МНЕНИЕ..Не съм го насаждала на никой, просто обичам да провокирам Ицо да защитава тезата си..И в същото време защитавах и своята..Та нда..

Повече по темата не мисля, че имам какво да кажа..Както и който и да е от вас между другото..

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Повече по темата не мисля, че имам какво да кажа..Както и който и да е от вас между другото..
    Аз пък мисля, че може да споделяме кой с какви супер яки нинджа умения пребива детето си? Позволявате ли си да му чупите разни неща или това е само по коледа? Тук може някой да се похвали, че му е избил зъб.. а-у
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на an7raks
    Тук може някой да се похвали, че му е избил зъб.. а-у
    На моите ще има избия кътниците, за да нямат ядове, като вземат мъдреци да им никнат.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Аз съм обидена...

Инке, на теб само ще ти кажа, че поне веднъж някъде из коментарите казах, че това е моето МНЕНИЕ..Не съм го насаждала на никой, просто обичам да провокирам Ицо да защитава тезата си..И в същото време защитавах и своята..Та нда..

taka znachi, provokator

Мега фен Аватара на Lilanda
    taka znachi, provokator
    И аз те обичам, Ице..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си