- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мемоарите на една меланхолия
Всеки има болно място. Никъде не твърдя, че "минавам като танк през всичко". Не е номерът да нямаш проблеми. Номерът е като се появят, което става рано или късно, да реагираш адекватно"Адекватно" наистина е субективно понятие, за мен обаче е синоним на "намирам решение".
Криво ми беше, ама се стегнах и направих каквото трябваше, за да си реша проблема, нали?![]()
Бейбиту, аз по принцип съм нетърпелива. Потискам го с впечатляващ успех обаче... ама като го виждам тоя човек, че не желае да тръгва по пътя, камо ли да го извърви...?
Ти тогава беше същата. Всички опровергаваше и все на твоето, ех..
Найкотам като гледам цял живот си е бил такъв и на 28 да търпи караница от теб не го виждам...
Никога не съм бягала от действието. Н-и-к-о-г-а.
Отлагала съм го с малко, разбира се, зависи от ситуацията. Но винаги се е стигало до простото преглъщане и скачане от скалата, ако мога да съм метафорична
Не мога аз дълго да стоя на едно място и да съм непродуктивна. Имала съм си меланхолиите и депресиите, ама доста бързо ме пускат.
Н-И-К-О-Г-А не казвай никога
Винаги бягаш.. от мен ..
Сега на вашата сватба с найкотам ще имаш възможността да държиш везните и контрола![]()
Темата трябва да се прекръсти на Мемоарите на Някойтам.
Welcome to the Jungle...
Ама разбира се. Как бих могъл да живея пълноценно, ако не знам какво се случва във вътрешния ти свят? :>
Welcome to the Jungle...
DarkTemplar викаш четеш темата с отвращение,но пък нямаш друг избор просто защото някакъв неизвестен терорист в черно и с експлозиви около кръста ти е насочил оръжие в главата и те задължава да го правиш въпреки волята ти.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Нали знаеш че рекламите са сложени за въздействие над хората? В случая кое е филма и кое са рекламите? Ако приемем,че моите постове са рекламите значи ти влизаш в ролята на човека,който си ги изглежда културно,обажда се по телефона да си поръча даденият продукт, а след това обяснява на приятелите си колко са били тъпи рекламите по време на интересният филм дето е гледал?
Въх, ще взема да се Обидя вече.Така ще кажеш ти.
Това ти мнение малко ми мяза на коментарите например колко била тъпа чалгата от хора дето след 12 часа вечерта маат гюбеци като разпрани на нея вместо да си седят по масите оправдавяйки се че го правят,защото видиш ли приятелите им били слушали чалга.Нищо че 90%та сигурно от тях през деня обяснявах как не я понасяли.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не ми развивай теории, не ти се отдават.
Welcome to the Jungle...
Добре император Великий щом вие казвате кой съм аз че да го оспоря.Прост плебей съм и съм много зле Нали така?![]()
ти си секс символа на форума :Д
С тая титла никога не съм се отъждествявал...камо ли пък на форума.![]()
Не съм чел другите коментари, може и да повторя някого, но като цяло не мисля, че тези мисли са нещо ненормално за едно 17-18-19 годишно момиче. Завършваш училище, чувстваш, че трябва да пораснеш, да намериш пътя си в живота и да тръгнеш по него. От друга страна по времето, когато вашите са били на твоята възраст е нямало толкова източници на информация, които да ти набиват в главата колко монотонен е обикновения човешки живот, при теб ги има и идват различните гледни точки. Те искат да влезеш в университет, да се образоваш и да изкарваш добри пари. Може би и ти искаш това, но реално не знаеш какво искаш да учиш, да работиш, живее ти се ако може без да работиш а просто да си се наслаждаваш на живота. Също фактор е количеството хормони, което те залива в момента. След време всички тези страсти, емоции и копнежи ще се съберат в 'една точка' и ще поемеш по своя път, какъвто и да е той.
И моля те никога повече не пиши "ниСки" със З... На 2 пъти го видях и 2та пъти ми идеше да спра да чета дългия ти пост
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Ти явно наистина не си дочел темата за да разбереш как една потребителка точно за "откриването на правописната грешка" в думата ниСки го отнесе.
В училище се учи,че в българският език има думи наречени пароними. Демек думи с близък звуков състав,но с различно значение. Като например ниСки-ниЗки, фон-фонД, ларви-лаВРи и т.н и т.н.![]()
^адвокатист ще става roflmao
Ами не.Просто знам отговора на въпроса и влезнах в темата и го видях, след което отговорих вместо евентуално да чака Ива да му отговори или някой да му се присмее. Проблем не виждам никакъв![]()
Опа, моя грешка. Мерси
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
От прочетеното не разбрах нищо.Обясни като на абдал та да могат и другите да разберат.