- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Предпочитам чисто личните данни да ги запазя за себе си (име, град).
На 19 години съм, до скоро основното ми занимание беше да ходя на работа, но ме съкратиха, паралелно с това учех, бизнесадминистрация ми е специалността. Обичам да чета книги вечер докато заспя, да търся и гледам хубави филми, да ловя риба, разходки, пейка сбирки в топлите вечери, а пък най-обичам да ходя по-яки концерти и партЕта. Напоследък се зомбирам с една онлайн игра :Д. Общо взето такива работи.
Имам приятел от около 3 години, по-малко братче, което колкото и да не ми се иска расте. Много обичам животните, голяма страст са ми, за съжаление имам алергия към котките и не мога да държа у нас, но тайничко си открадвам по някоя милувка от съседските :Д, ааа да в момента съм започнала един проект за най-яката кучешка къщичка, която ще направим сами с брат ми за бъдещата ни каракачанка.
Навици ... тук се замислих много сериозно. Не мога да седя с гръб към вратата. Мажа сополи под столовете.
Последния въпрос за мен е доста субективен, ще трябва доста да си попиша какво ме дразни в околните. Във форума забелязвам като тенденция себевъзхваляването. Тук се регистрирах преди много години, още 2007г. Доколкото си спомням попаднах случайно, останах защото имаше много готини хора, такива които не се срещат дори по улиците, беше сбирка от всякакви субкултурни личности, научих толкоооооова много неща и то в най-различни области. Един вид пораснах с тоя форум, който сега няма нищо общо с онзи, в който аз се регистрирах, но все пак продължавам да посещавам. Може би това е най-големия ми навик.
Любими песни (да, де, освен seek & destroy), групи? Ограничаваш ли се предимно до определени стилове или навсякъде намираш неща, които да ти допадат?
Защо си избрала тази специалност?
Предпочиташ да се развиваш в България или извън нея?
Любим алкохол?
В кои държави си била ?
Хората променят ли се ?
Злобна ли си или цениш красотата ?
обичаш ли спорта? обичаш ли да гледаш спорт? какви спортове гледаш?
Коя зодия си :д телец или овен или някоя водна, или стрелец?
Как се виждаш след 10 години?
Кое е най-хубавото ти качество?
Какво обичаш да правиш през свободното си време?
Смяташ ли връзката си за изчерпана?
cuz I swear, I don't care ... ;]]
1 Какъв стил на обличане харесваш по елегантен или по спортен ?
2Една жена е секси само с високи обувки или това зависи от цялото й излъчване ?
3 Ако някой ден имаш син или дъщеря и те се влюбят в неподходящи хора какво би направила ?
здрасти
какви игри си играла ? имам предвид шах, карти, несесърдичовече, монополи, табла, дама
а компютърни ?
а гами ? а кър ?
кажи ми пет хубави филма за теб
айде сега и три книги
мешаш ли алкохол ?
някакви сериали следиш ли ?
как се казваш ?
колко сантиметра си висока ?
какъв цвят е косата ти ? естествения ли е ?
кажи ми три неща които обичаш да си похапваш
домашни любимци ?
Какво имаше предвид с това "моят навик", защото лично на мен ми прозвуча доста кофти?
всичко много хубаво, ама.. не пиеш..? къв ти е проблема ?
102, припомни ми една смисъл на Достоевски:
"Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че... Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш означава да живееш като идиот. Да си противоестестен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!"
Ясно, оценявам честния отговор.
Но не знам при това положение как стоиш. Пределно ми е ясно, че дълга връзка не се прекратява лесно, но когато емоцията я няма, става доста по-лесно някой страничен пич да ти хване окото (и сърцето). Интересно как не се е случило досега.
С какво искаш да се занимаваш, като завършиш или ти е рано още да прецениш?
Вярваш ли в Бог?
Кой е на-близкия ти човек и защо?
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Смяташ ли се за сладка ?
Красива ли си ?
Обичаш ли да гледаш телевизия ?
Харесваш ли да си около хората ?
Мнение за клишираните въпроси ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN