.
Затворена тема
Страница 75 от 354 ПървиПърви ... 256571727374757677787985125175 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 8834
    Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Сийк, разкажи малко повече за себе си - откъде си, на колко години, име евентуално, с какво обичаш да се занимаваш, нещо по-важно/интересно за теб? Човек до себе си имаш ли? А братя/сестри/друг вид домашни любимци? Какво учиш/работиш?
    Кой е най-странния ти навик?
    Какво в околните те дразни най-много? А в тоя форум? Защо се регистрира и защо остана тук?
    Предпочитам чисто личните данни да ги запазя за себе си (име, град).
    На 19 години съм, до скоро основното ми занимание беше да ходя на работа, но ме съкратиха, паралелно с това учех, бизнесадминистрация ми е специалността. Обичам да чета книги вечер докато заспя, да търся и гледам хубави филми, да ловя риба, разходки, пейка сбирки в топлите вечери, а пък най-обичам да ходя по-яки концерти и партЕта. Напоследък се зомбирам с една онлайн игра :Д. Общо взето такива работи.
    Имам приятел от около 3 години, по-малко братче, което колкото и да не ми се иска расте. Много обичам животните, голяма страст са ми, за съжаление имам алергия към котките и не мога да държа у нас, но тайничко си открадвам по някоя милувка от съседските :Д, ааа да в момента съм започнала един проект за най-яката кучешка къщичка, която ще направим сами с брат ми за бъдещата ни каракачанка.

Навици ... тук се замислих много сериозно. Не мога да седя с гръб към вратата. Мажа сополи под столовете.
    Последния въпрос за мен е доста субективен, ще трябва доста да си попиша какво ме дразни в околните. Във форума забелязвам като тенденция себевъзхваляването. Тук се регистрирах преди много години, още 2007г. Доколкото си спомням попаднах случайно, останах защото имаше много готини хора, такива които не се срещат дори по улиците, беше сбирка от всякакви субкултурни личности, научих толкоооооова много неща и то в най-различни области. Един вид пораснах с тоя форум, който сега няма нищо общо с онзи, в който аз се регистрирах, но все пак продължавам да посещавам. Може би това е най-големия ми навик.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Любими песни (да, де, освен seek & destroy), групи? Ограничаваш ли се предимно до определени стилове или навсякъде намираш неща, които да ти допадат?
    Защо си избрала тази специалност?
    Предпочиташ да се развиваш в България или извън нея?
    Любим алкохол?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    бизнесадминистрация ми е специалността.
    А така! *потрива ръце*
    Защо това избра? Защо не чиста икономика, примерно? Какво ти е интересно и какво те тормози?

Какво обичаш да пиеш?
    Спортуваш ли?
    Кое ви е задържало с приятеля ти 3 години заедно?
    Заедно ли живеете?

Хах, мненията ни за форума са 1:1

В кои държави си била ?
    Хората променят ли се ?
    Злобна ли си или цениш красотата ?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    обичаш ли спорта? обичаш ли да гледаш спорт? какви спортове гледаш?

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Любими песни (да, де, освен seek & destroy), групи? Ограничаваш ли се предимно до определени стилове или навсякъде намираш неща, които да ти допадат? Еее, как да ти отговоря сега. Всичко, което слушам ми е любимо. Хич не се ограничавам, слушам всичко, което ми допадне. За мен е важно да съм музикално богата, колкото може повече :Д Слушам предимно пънк, рок, малко Ой! и Ска, хардкор... Групиии, да речем като най-любими The exploited, The Doors, Perkele, Sex Pistols, Dropkick Murphys, Ramones, Landser, Rammstein ... от българските Контрол, Хиподил ...
    Защо си избрала тази специалност? Защото, колкото и банално да звучи е в област, която смятам да се развивам, интересно ми е и дава широка перспектива
    Предпочиташ да се развиваш в България или извън нея? Ако имам възможност не бих се замислила да седя тук въобще
    Любим алкохол?
    Червено вино

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А така! *потрива ръце*
    Защо това избра? Защо не чиста икономика, примерно? Какво ти е интересно и какво те тормози? Обясних по-горе. Защото икономиката ми идва доста суха материя. Общо взето няма нещо, което да ме затрудни чак толкова, освен проклетата математика, която цял живот не си ми върви, де.

Какво обичаш да пиеш? Кока-Кола
    Спортуваш ли? Не, не е за мене спорта.
    Кое ви е задържало с приятеля ти 3 години заедно? Моят навик, неговата любов.
    Заедно ли живеете? Не, не бих си го причинила толкова млада :Д

Хах, мненията ни за форума са 1:1
    .
    Последно редактирано от seek&destroy : 05-13-2014 на 09:49

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    В кои държави си била ? Само в Сърбия съм ходила.
    Хората променят ли се ? Не напълно, винаги остава нещо надълбоко, което никога не може да се изкорени или промени, може само да се потисне, но рано или късно ще се появи.
    Злобна ли си или цениш красотата ? Ако приемем злобата като злобеене към нещо/някой не ми е присъща, друг е въпроса с агресивността, нервите, несъгласието. Ценя само това, което намирам за стойностно, дори с неприветлив външен вид.
    .

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    обичаш ли спорта? обичаш ли да гледаш спорт? какви спортове гледаш?

Както споменах, не е за мене, не ми допадат никви спортове. Преди гледах футбол, но и това отмина.
    Последно редактирано от seek&destroy : 05-13-2014 на 09:47

Коя зодия си :д телец или овен или някоя водна, или стрелец?

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Коя зодия си :д телец или овен или някоя водна, или стрелец?Най-омразната - рак
    .

.
    йее като Найкотам , сладурчета.
    Много чувствителни .

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Как се виждаш след 10 години?
    Кое е най-хубавото ти качество?
    Какво обичаш да правиш през свободното си време?
    Смяташ ли връзката си за изчерпана?
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Как се виждаш след 10 години? Не знам как ще съм след 2, камо ли след 10 години.
    Кое е най-хубавото ти качество?Отговорност
    Какво обичаш да правиш през свободното си време? Да се излежавам пред телевизора
    Смяташ ли връзката си за изчерпана?Да, определено.
    .

1 Какъв стил на обличане харесваш по елегантен или по спортен ?
    2Една жена е секси само с високи обувки или това зависи от цялото й излъчване ?
    3 Ако някой ден имаш син или дъщеря и те се влюбят в неподходящи хора какво би направила ?

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    1 Какъв стил на обличане харесваш по елегантен или по спортен ?
    2Една жена е секси само с високи обувки или това зависи от цялото й излъчване ?Ще отговоря на първия и втория въпрос заедно, ако не възразяваш. Лично аз се нося спортно, а и си падам по спортни мацки. Доста ми е важно облеклото на човека срещу мен, дори и да е финансово беден има начин да се приведе в не евтин вид и да изглежда добре. Нали се сещаш, че ако ми се появи някой с анцуг на Адидас от битака за 20лв, тениска на Версаче и прочие, въобще няма да погледна сериозно на тоя човек. Окей, разбирам нямаш пари за оригинал, купи си нормален екип, тогава не би изглеждал като селяндур в моите очи. Едни токчета в никакъв случай не правят една жена секси. Правят я стила, класата, изтънчеността, която притежава.Няма нищо по-жалко от селска пръчка на високи токчета и по-красиво от класна дама на високи токчета.
    3 Ако някой ден имаш син или дъщеря и те се влюбят в неподходящи хора какво би направила ?Надявам се да са достатъчно умни и пресметливи относно хората. Искам децата ми да имат свое мнение, мнение което не бива да налагам нито аз, нито обществото. Правилното за едни е грешно за други, знаеш. Не ми е дошло до главата, но ако се случи ще дам съвет, но не бих наказвала, не бих забранявала. Ако човекът наистина е толкова неподходящ, рано или късно и те ще го разберат. Децата трябва да падат и да се учат да се изправят след всяка грешка. Ако се опитвам да ги опазя всячески от всичко зло на тоя свят, как да ги пусна един на улицата?!
    .

Мега фен Аватара на 102
    здрасти
    какви игри си играла ? имам предвид шах, карти, несесърдичовече, монополи, табла, дама
    а компютърни ?
    а гами ? а кър ?
    кажи ми пет хубави филма за теб
    айде сега и три книги
    мешаш ли алкохол ?
    някакви сериали следиш ли ?
    как се казваш ?
    колко сантиметра си висока ?
    какъв цвят е косата ти ? естествения ли е ?
    кажи ми три неща които обичаш да си похапваш
    домашни любимци ?

anonymous708973
    Guest
    Какво имаше предвид с това "моят навик", защото лично на мен ми прозвуча доста кофти?

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    здрасти
    какви игри си играла ? имам предвид шах, карти, несесърдичовече, монополи, табла, дама Всичко, което изброй без таблата, така и не можах да схвана нищо :Д А пък съм яко добра на белот.
    а компютърни ? Need for Speed
    а гами ? а кър ? Ееее да, да, дори скоро играх с децата на улицата пред нас.Пък стражари и апаши, жмички, фунийки, etc.
    кажи ми пет хубави филма за теб RocknRolla, A clockwork Orange, Requiem for a dream, Pulp Fiction, Snatch
    айде сега и три книги "Лолита", "1984", "Тютюн" преди преработката
    мешаш ли алкохол ? Не пия алкохол.
    някакви сериали следиш ли ? д-р Хаус
    как се казваш ? Казах вече, че не искам да споменавам.
    колко сантиметра си висока ?1.70
    какъв цвят е косата ти ? естествения ли е ?В момента е тъмно кестенява и може да се каже, че си е направо като естествената ми коса. Доста скучен цвят, но пък ми отива.
    кажи ми три неща които обичаш да си похапвашХмм, дюнери, шопски салати без ракии ииии... аре нещо сладко да кажа - тулумбички.
    домашни любимци ?За сега не, но скоро ще си имам малко каракачанче.
    .

Какво имаше предвид с това "моят навик", защото лично на мен ми прозвуча доста кофти?Свикнала съм с него, пригодила съм се към неговите навици, желания, живот. Тъй като съм тук да изливам откровения, да кофти е, живея в една връзка без бъдеще, нямам какво повече да науча от този човек, нямам интерес нещата да продължават, не влагам нищо, освен честност и грижи. Много от вас ще ме упрекнат, че му губя времето или че не съм честна спрямо него - ами не е така, знае всичко, просто не иска, а и не се приключва лесно толкова дълга връзка, макар че от моя страна е леко, но аз не обичам.
    .

Мега фен Аватара на 102
    всичко много хубаво, ама.. не пиеш..? къв ти е проблема ?

anonymous708973
    Guest
    102, припомни ми една смисъл на Достоевски:

"Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че... Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш означава да живееш като идиот. Да си противоестестен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!"

Свикнала съм с него, пригодила съм се към неговите навици, желания, живот. Тъй като съм тук да изливам откровения, да кофти е, живея в една връзка без бъдеще, нямам какво повече да науча от този човек, нямам интерес нещата да продължават, не влагам нищо, освен честност и грижи. Много от вас ще ме упрекнат, че му губя времето или че не съм честна спрямо него - ами не е така, знае всичко, просто не иска, а и не се приключва лесно толкова дълга връзка, макар че от моя страна е леко, но аз не обичам.
    Ясно, оценявам честния отговор.
    Но не знам при това положение как стоиш. Пределно ми е ясно, че дълга връзка не се прекратява лесно, но когато емоцията я няма, става доста по-лесно някой страничен пич да ти хване окото (и сърцето). Интересно как не се е случило досега.

С какво искаш да се занимаваш, като завършиш или ти е рано още да прецениш?

Супер фен Аватара на tireheb
    landser :O
    ПОХВАЛНО

фюрерът мъртъв ли е

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Вярваш ли в Бог?
    Кой е на-близкия ти човек и защо?
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Смяташ ли се за сладка ?
    Красива ли си ?
    Обичаш ли да гледаш телевизия ?
    Харесваш ли да си около хората ?
    Мнение за клишираните въпроси ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    всичко много хубаво, ама.. не пиеш..? къв ти е проблема ?Не ми е вкусно.
    С какво искаш да се занимаваш, като завършиш или ти е рано още да прецениш?Ако щеш вярвай в някакъв ебати неориентирания период съм, често си го задавам тоя въпрос и не стигам до определен отговор. Мисля, че тепърва ми предстой да откривам силните си страни.
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    landser :O
    ПОХВАЛНО

фюрерът мъртъв ли е Как ще е мъртъв, живее в нас!
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Вярваш ли в Бог?Не, атеист съм.
    Кой е на-близкия ти човек и защо?Този въпрос ме натъжи, няма такъв човек.
    .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си