.
Отговор в тема
Страница 72 от 91 ПървиПърви ... 226268697071727374757682 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 2259
    Мега фен Аватара на 102
    кво го изкарваш квантова физика ве

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^по-зле.
    чувства е.

Мега фен Аватара на 102
    боли те кура, че ти растат цици

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Снимахте ли се дипломите? Днес директорката ни намекна, че нямаме никакво време за тези снимки.

Мега фен Аватара на pandabear
    моята ненормална класна още март ги събра ;д

Мега фен Аватара на Colouring
    Ползвах си снимката от лятото, която си направих зааа.. не знам за какво беше даже. Може би за шофьорските курсове, не съм сигурна. На нас ни ги събраха още януари месец.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    моята ненормална класна още март ги събра ;д
    И моята така, хаха.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ние до края на април си ги събрахме :Д
    изпратихте ли се вече? нащо изпращане е на 15ти, а както го дават да вали и да е студено, бедните ми велурени обувчици :с зарешавала съм тестове като луда, нещо тотално бъркам правописа на разни думи тип "алфа-стабилизиратор", "Асиро-Вавилноя', "лъжепатриот" и тн, объркващо ми е къде е тире, къде е слято и отделно.. грр.

15-ти изпращане, 25-ти бал.

късата ми рокличка за изпращането и дъждът тогава ще са перфектна комбинация :Д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Вие сте се ошетали
    Изпращане и бал на 24, дано ни се размине дъжда.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    о фак, съвсем забравих за тези снимки, а класната не съм я виждала от повече от месец :д
    в четвъртък може да мина да се снимам и да дам снимките в петък
    Колко трябват?

Иначе нашето изпращане е на 16-ти, а балът на 24-ти

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Колко трябват?
    1 или 2, не съм много сигурна.

И аз трябва да ги правя тия снимки, до петък имам краен срок.
    Изключих факта, че бележки от лекаря май трябва на деня да се вземат и не може със задна дата.. :/ Дано да греша.
    Имам още куп неща да купувам и да върша, и да уча най-вече, трябва да спра да си пилея времето.
    *сън*

хм, на нас ни искаха 4 броя снимки :Д ама сигурно, защото имаме и по специалността документи

вчера най-накрая седнах да реша няколко стари матури, правя по 2-3 грешки до 40-тия въпрос.. ох дано се падне някоя хубава тема, щото иначе горя.. трябва и да ходя в даскало да пишем бележници, да се виждам с фризьора да говорим за прическа и грим бла бла глупости, трябва да ходим на ресторант с класа за изпращането, времето не ми стига.. ;д

Моето изпращане е на 16, балът- на 24. Дано и на двете дати да не вали, защото..........нене, няма пък да вали, не трябва :Д

Мега фен Аватара на Colouring
    Изпращане 24-ти, бал - 26-ти. Четвъртък отиваме да си вземем бележниците само. Много дбързо ойде и това време. За матурите още не съм се стреснала, но и това ще стане след някой и друг ден. Гледам да преговоря туй-онуй. :Д Грим и прическа окончателно реших, че сама ще си правя, въпреки че имам записани часове. Няма да давам луди пари за глупости, като мога да се направя добре и сама.

^правилно!

аз имам бърза питанка - на матурата по английски примерно есето, което е последната част, има ли някакви точни изисквания за структура (примерно увод, теза, ала бала) или си зависи какъв е въпросът и просто смислово свързан текст? и първата част със слушането е от касетофон или някоя заспала даскалка ще ни го чете? ух, нещо се притесних ;д

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Изпращането ми е на 15 (след ден и половина), а бала на 24.

Започнах преговор на творбите и авторите и с цялото ми уважение към Ботев - няма по-скучни и еднообразни произведения от неговите.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    Започнах преговор на творбите и авторите и с цялото ми уважение към Ботев - няма по-скучни и еднообразни произведения от неговите.
    С две ръце ЗA те подкрепям.. aбсолютно еднa и същa темaтикa, aз не виждaм нищо духовно, пък дa не говорим зa философски проникновения (кaто любимия ми Слaвейков) ..

Зa мен нямa дa е нещо измежду Бaгрянa, Смирненски, Вaзов, Ботев, Яворов и Димов, кaкто и Йовков.. Е, остaвa дa видим дaли имaм точен инстинкт
    Последно редактирано от Eagle 123 : 05-14-2014 на 12:57

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    аз имам бърза питанка - на матурата по английски примерно есето, което е последната част, има ли някакви точни изисквания за структура (примерно увод, теза, ала бала) или си зависи какъв е въпросът и просто смислово свързан текст? и първата част със слушането е от касетофон или някоя заспала даскалка ще ни го чете? ух, нещо се притесних ;д
    Общо взето трябвa дa си спaзвaш структурaтa нa есето, стaндaртизирaнa формa с aбзaците/отделяш си тезите и товa е .. просто 190-210 думи и дa искaш нещо смислено дa обясниш и предстaвиш, нямa дa ти стигнaт думичките.. при нaс текстовете ще се пускaт от кaсетофон, дaно и нaвсякъде другaде дa е тaкa, щото имa толковa умрели дaскaлки, кaто четaт просто се чудиш нa изпит по aнглийски ли си или не

Цитирай Първоначално написано от Eagle 123 Виж мнението
    Зa мен нямa дa е нещо измежду Бaгрянa, Смирненски, Вaзов, Ботев, Яворов и Димов, кaкто и Йовков.. Е, остaвa дa видим дaли имaм точен инстинкт
    Чул те Господ ! :Д
    Въпреки че Багряна би ме удовлетворила като вариант, хаха.

На Йовков к'во му е? Най-много предпочтам Йовков, Димов и Елин Пелин.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Да идват и да заминават, искам да съм спокойно приета вече :/

anonymous708973
    Guest
    Вярно ли абитуриентите на 24-ти ще празнувате без алкохол? о.О

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Ти сериозно ли мислиш, че някой може да ни спре? Особено пък избори някакви. Дори и да не ни бяха разрешили алкохол в ресторанта, ние щяхме да си вкарахме. А пък от ресторанта си казаха, че всичко ще си е точно с алкохол и т.н.

Утре ми е изпращането. Май ще вали. Съжалявам горките момичета с прически, гримове и т.н.

Иначе аз най-много предпочитам Далчев и Димов. Елин Пелин също не е лош.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си