- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Евро избори 2014
Герб
Коалиция за България
Атака
България без цензура
Реформаторски блок
НФСБ
ДПС
Друг
Ти си ментално увреден, нали и ние имаме износ (в предните коментари написах колко е), нали и ние ще трябва да плащаме мита. И ако ние решим да излизаме (което няма да стане), нали трябва да се съобразим с митата в другите държави, спокойно могат да прекарват товарите през морето, през Македония/Албания, ако им излиза по-евтино от България.
n00bs
моето момче може да викаш на неродения си син
искам да ми покажеш реални данни, които ме оборват, а не съчинения
http://www.nsi.bg/bg/content/7512/%D...86%D0%B8%D1%8F
грам не изнасяме
http://www.segabg.com/article.php?id=663422
n00bs
Май ти си още по-зле и от мен... крайния потребител плаща митото чрез цената на продукта... Ние, като изнасяме, те ще плащат... Естествено и ние ще плащаме повече, когато внасяме, но какво внасяме от ЕС? Освен залежалите им меса и 30 годишни коли... От Гърция внасяме червени трупчета, наречени домати...
Явно им е по-евтино да минат през нас, вместо през 2-3 държави, които не са в съюза.
При положение, че имаме повече внос отколкото износ (разликата беше към 9млрд), мисля че сам може да се сетиш, че няма да ни е изгодно.
Като не ти харесва цената на благородните метали, винаги може да си купиш някоя мина, да я разработиш и да си ги изнасяш както си искаш, на каквато цена пожелаеш, цената си я определяш явно ти, защото няма такова нещо като световен пазар, той е мит, за да не може България да завладее света.
n00bs
С тези олигофрениски статии нищо не доказваш, не си прави труда.
България изнася един к у р за Запада и това всеки с малко мозък и трезвен го разбира.
Ама какво се хабя да споря с псевдо западни капиталисти и неква дето лиже немски гъзове и от отрича всичко българско.
Да, какво се хабите със статии, говорете си квото ви скимне като климатроник, колкото по-далеч от истината, толкова по-добре
и какъв е смисълът да го правим на теория (защото на практика е повече от неосъществимо)?