- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Стрелец съм. И за да отговоря на следащия ти въпрос, мно'о съм яка.Джаста-праста всичко да се прави и на всичкото отгоре докато го правя да е забавно и мнооого шумно. Ако ме видиш на улицита, ще ме познаеш. Или не, ще ме чуеш как говоря нещо пиперливо и се хиля много силно. Директна съм, даже понякога до нетактичност. Питам завоалирано, ама обикновено въпроси, които е неприемливо да се говорят. Не съм тотално повърхностна само заради асцендента. И мно'о държа на чистите отношения.
Забелязвам напоследък, че освен масово жени деви около мен, то другата повтаряща се зодия е водолей. И е толкова яко. По принцип малко съм чела за водолеите, ама така си сайдисваме на акъла и винаги е много разтоварващо като са около мен. Със или без да правим/говорим простотии. Жени раци ми натягат много бързо. Лъвиците са твърде префърцунени за мен. С везни също пада голям майтап. Козирозите малко ме уморяват. Изискват дипломатичност в отношението, която невинаги ми е налична.
асам овен
ко значи тва, яко ли е
нищо не разбирам от зодии и астрология :С
означава че си тап
а ас сам говедо
ебати тъпата наука, тогава
тава си го знаех и по принцип
За момиче - риби.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Някои случайно да знае зодията на SonataArctica ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
^^Що?![]()
^
Oт доста време вече се опитвам да му разбера зодията, даже вече забравих защо и почнах да го правя. Ти иначе каква зодия си ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Козирог с асцендент риби.
водолей съм и не знайно защо повече съм се кефила винаги на деви или везни, обаче като си отворят устата повечето са ми били толкова досадни, не е истина (нищо лично, просто може би по характер сме несъвместими). Иначе лъвовете са ми много сладки и чаровни и с тях поне се разбирам. Може би също и близнаците, но с тях не се разбирам ама хич. Пак много зависи, ама повечето са ми ултра несериозни.
А иначе за приятели или близки - стрелците FTW.
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
60 страници с пълни идиотщини.
Да имаше зодия овца, щях всички ви да сложа в нея.
От китайският не бих избрал овца, има маймуна, до която се доближавате повече.
Близнаци, лъвове и скорпиони кльопам. Най мразим девите и стрелците! Толкова да сме насъвместими и да ме дразнят тези хора. Козирогът пък ме изкарва извън релси направо, за жалост точно татко е такава зодия.Девите имат прекалено високи изисквания към околните и бляякс
Между другото и аз не вярвам на такива работи много много, но трябва да призная, че, и това обърнах внимание след като една позната, дето много се занимава с астрология ми го каза, наистина има някакви визуални черти, които характеризират представители на отделни зодии. Примерно повечето деви, които познавам, са с много прави и светли коси. Повечето овни за набити и с широки челюсти. Момичетата рибки повечето изглеждат адски невинни, светли, добри и женствени. Не знам, просто наблюдения. Като характер също има некви верни неща.![]()