.
Отговор в тема
Страница 74 от 91 ПървиПърви ... 246470717273747576777884 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 826 до 1 850 от общо 2259
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ее късметлии :с то принципно тая "томбола" се прави така, че да те забутат на другия край на софия от адреса ти на местоживеене с цел уж да не познаваш никой и да нямаш връзки :д
    Ми то кел файда, като там ти е целият клас :д

При нас цялото училище ни пратиха дружно в друго даскало на другия край на Пловдив. Е, биг дийл :д

Супер фен Аватара на tonssy
    На мен пък и двете училища, в които съм, са ми сравнително близко и нямам нито един познат от моето училище там. Самичка съм си, хаха.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Мен ме пращат в даскалото, което е зад моето - буквално. А то ми е на 2-3 пресечки.
    По английски се паднах с двете ми приятелки, а по БЕЛ с най-добрата по БЕЛ в моя клас.
    Има още хора от класа ми, и от другия има, въпреки че не са толкова добри.
    Общо взето не съм с много непознати и ще ми удобно и няма да се притеснявам толкова.

Трябва да си препрочета разказите, че съм забравила някои.

Във вторник трябва да сверя всички оценки от минали години, за на пишат нещо грешно на дипломата. :д
    И съм на маникюр, точно преди матурата по БЕЛ. Не знам как ще пиша с тези дълги нокти. :д
    *сън*

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Почти целия клас сме с една и съща втора матура. Всичките сме в едно училище. По няколко човека в една стая. Няма ядове.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    По английски предполагам, че всички от града ще се съберем преспокойно в една стая. От моя випуск са 4 човека, ако толкова са успели да съберат и в другите ставаме 12 човека.
    Казаха ни в 9 часа на 20 - ти да дойдем за бележките.

Голям фен Аватара на joannalof
    Мен въобще не ме интересува с кого ще съм в стаята.Нямам намерение нито да преписвам,нито да подсказвам.В този случай е най-добре да нямам никакви познати,за да не ми се сърдят.Смешно е да те хванат на матурата да преписваш,при условие че критериите са толкова ниски.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Мен въобще не ме интересува с кого ще съм в стаята.Нямам намерение нито да преписвам,нито да подсказвам.В този случай е най-добре да нямам никакви познати,за да не ми се сърдят.Смешно е да те хванат на матурата да преписваш,при условие че критериите са толкова ниски.
    Прилежната.Ученичка.95

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Прилежната.Ученичка.95
    Eми, така си е.
    Супержалко е да преписваш на матура.
    Пък ако те хванат, такъв срам ще береш...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Eми, така си е.
    Супержалко е да преписваш на матура.
    Пък ако те хванат, такъв срам ще береш...
    Тя не само няма да преписва, но и няма да подсказва. Подчертавам: Няма да подсказва.

Все едно квесторите са строги, нивото на матурата е трудно, випуск 95 е много голям и за едно място се борят 100 човека. Ако подскажеш на някой ще те избута от мястото ти за уни...

Мега фен Аватара на Dagichka
    абе като вдигнат скалата с 20 точки ще видим колко ще е лесно на всички ни..
    иначе и аз много мразя някой да ме ръчка по време на изпит, най-много да се изнервя и да му кажа грешен отговор нарочно ^^ :д

Баща ти, не е до това колко са високи критериите и какво е съотношението на завършващите спрямо местата в университетите. Наистина е безкрайно нелепо да преписваш на матура. Повечето се скъсват да го правят и през времето преди изпитите... И аз ще съм като joannalof. Нещо повече - ще реагирам, ако някой опита да тарикатства. Хич не ме интересува, че в нечии очи може би ще изглеждам комплексарка. Свикнала съм да не се намесвам където не ми е работа, ама наглостта не ми понася. Ако не си сигурен, че ще хванеш тройка, не отиваш на матури, взимаш УДОСТОВЕРЕНИЕ за завършено средно училище и си готов. Ако ти трябва някаква различна от 3 оценка - изкарваш си я честно. Крайно време е да се направи нещо срещу масовия фалш в образованието.

И то сигурно ще направите нещо с масофия фалш в образованието, като изпортите, ако някой преписва.
    Станахме по-големи католици от папата. Гледайте си във вашата паница.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Може ли малко помощ за есето? Какъв увод се пише в есето? Може ли да прилича малко на увода от ЛИС, а?

Офтопик, ама...добре че пък не съм мислила и нямам идеи как да се ограничи масовостта на фалша в образованието...Смятам, когато натрупам достатъчно компетентност, да се включа, споко.
    Иначе е факт, че 1-2-5 "издавания" на матурата нищо няма да променят - не и глобално. Просто ще попречат на поредната измама. Ако се замислиш /дори не кой знае колко дълбоко/, като им объркам плановете за преписване, това ще е услуга, съвсем без ирония. Сам се сети защо.

Мега фен Аватара на Colouring
    Абсолютен фалш е всичко, да. Има места, на които директно ти разпечатват заедно с матурата и бланката с отговорите. Такива истории знам, че направо ми става лошо. И са 100% истински, убедена съм. Аз в никакъв случай не се надявам на преписване, даже няма да се пробвам, обаче защо да не си подскажа с някого? По БЕЛ сме с една от най-добрите ми приятелки в една стая. Ако можем ще си подсказваме, та чак ушите ни ще плющят. Ама нищо не се знае де.

Който може, да преписва, но е страшно глупаво, ако си вече приет(а) някъде, и те хванат да преписваш, тва е най-голямото прецакване. xD

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Може ли малко помощ за есето? Какъв увод се пише в есето? Може ли да прилича малко на увода от ЛИС, а?
    Moже да добавиш малко повече информация за самия автор, а не само за литературното направление, в което твори. Предистория за самото произведение: кога и къде е написано, какъв е повода, тълкуване заглавието на произведението и тн.

ПП: Препоръчвам ти да Не пишеш есе. Не знаеш на какви проверяващи ще попаднеш и как ще възприемат гледната ти точка. Нож с две остриета е т'ва решешние. Моя съвет е да си пишеш ЛИС. Нещата са точни и ясни, и могат да ти отнемат точки само ако не си изпълнил някое изискване. А пък дори и да не те бива в ЛИС-а само от добра структура и грамотност ще хванеш 20 точки

аз пък знам истории за по-малките градчета, където директно квесторите след някво време дават отговорите така случайно.. или пък разни даскали се изнасят в друга стая и решават дадена задача :д
    надявам се на ЛИС-а да хвана доста точки, притеснението ми е, че досега само моята госпожа си ме е оценявала, а пък сега някой съвсем външен.. неуверена съм, макар на съчиненията в клас винаги да имах 5,50-6 :д някъде прочетох, че възможните теми са 11? аз защо си мислех, че за всички 94 произведения има по една тема и после се тегли :д
    а някой има ли идея по английски съчинението колко строго го оценяват? все пак и то носи 30 точки колкото това по литература :с

Чух, че щяло да се падне "Гераците".. Някой знае ли нещо? Предполагам, че пак е някоя спекулация.

@CrookedMirror Голяма услуга. Ще се яви на есенната сесия и там ще препише. Слез на земята и излез от ролята си на "спасител", биещ се за справедливост.

И съм момиче.
    Последно редактирано от MsMiracle : 05-19-2014 на 14:57

Цитирай Първоначално написано от моки Виж мнението
    Чух, че щяло да се падне "Гераците".. Някой знае ли нещо? Предполагам, че пак е някоя спекулация.
    А аз попаднах на много хора, включително и учители, които имат усещане за Йовков, но е само предположение, интуиция някаква , нали уж всичко трябва да е на случаен принцип, но кой знае. Някаква зависимост беше спомената в тази тема, че се редуват лирика и проза, в действителност досега е било така, за това пък и едни ''Гераци'' са доста възможни.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    аз пък знам истории за по-малките градчета, където директно квесторите след някво време дават отговорите така случайно..
    Абсолютно вярно. Миналата година в едно от училищата са влезли, изпели са им отговорите и са си излезли.
    Няма да подсказвам, това е излишно губене на време за банда непознати.

А дано да са "Гераците", прекрасна повест.
    http://zamatura.eu/matura/11-%D0%BC%...1%D0%B5%D0%BB/ можеха да не се стараят толкова.
    Последно редактирано от YSMF : 05-19-2014 на 16:03

ахахах 11 милиона, да се чувстваме специални начи :Д
    некви лъскави момченца (така де, по-големи са от мен) ми пускат оферта уж за отговори на матурите само срещу скромната сума от 300лева ахаха чудя се кой им се връзва на акъла..

Мега фен Аватара на pandabear
    гига тъп трябва да си, за да не успееш сам да си изкараш поне 5 на тая матура...

ииии почнаха пак спекулациите с авторите, които ще се паднат, хахах
    имам още едно въпросче за есето, мога ли да не пиша нищо за автора, а само разсъждения върху произведението?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си