- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
5 въпрса грешни, хахах
харесвайте и споделяйте:
https://www.facebook.com/btv.officia...52440500370853
и вие пишете на медиите, защо винаги прецакват набор 95?
подписвайте петицията:
http://www.peticiq.com/signatures/matura2014/
Последно редактирано от OoVasKoO : 05-23-2014 на 16:58
Всичко направих, а дано си излязат от мишите дупки.
Аз вече усещам как 5.00 няма да вържа, отказах се да си проверявам отговорите нататък.
ако не поправят отговорите, може ли да се счита тая матура за C1, а не B2?
че има грешки в матурата и отговорите- има...ама то тея от МОН са си олигофрени
аз лично преди малко реших да си я изтегля и да я реша, след като прочетох толкова много оплаквания...ами абсолютно нищо не ме затрудни. и темите са супер добри за писане даже. лично мнение (:
Темите, че бяха страхотни, бяха, но просто се отказах да си гледам отговорите нататък.
на мен ще ми трябва матурата , а сигурно не съм изкарала повече от 5....
Много ме е яд .
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Някой може ли да даде линк с матурата по география от тази година, че не мога да я намеря?
пандичке, на въпросните спорти въпроси правилно ли отговори?
и аз писах навсякъде, подписах се навсякъде, но не мисля, че ще има ефект.. в най-добрия случай (а дано, ама надали), ако си признаят би трябвало да ни счетат на всички по 1т независимо коя буква сме отбелязали..
Пълна тъпотия е това с английския.
На есето смятам, че ще имам над 25 точки, но като цяло не се надявам на повече от 5.20 :Д
Първо, че въпросът с попълването на текста доста ме затрудни, половината думи не ги бях чувала, и второ, ако наистина това са отговорите, то половината не са ми верни.
Но здраве да е, и без това не ми е нужна :Д
Заповядай http://dox.bg/files/dw?a=4cd2ee2c48
въобще не се примирявайте с тия мизерници от мон, матурата по английски беше фиаско и трябва да ни зачетат за верни отговорите на тия 5-6 въпроса, хич да не се скатават! ако не хвана 5.00 ще се гръмна, честно.
Дали ще ми анулират матурата по БЕЛ, ако бланката с въпросите е в големия плик? Не знам дали тъпите квестори не ми го сложиха така... дори не е моя вината, баси
е то всичко освен листчето с входящия номер и ЕГН-то трябва да си е в големия, споко![]()
добре бе кви малоумни квестори е имало, куп народ са го прецакали така! в големия плик се слага САМО бланката с отговорите, всичко друго - чернови или теста не, защото се счита за знак и се анулира работата..
Мда, някои учители не са чели инструктажа...
П.П - Матурата не може да се свали от сайта на МОН, май са махнали файла и ще го заменят с поправен ключ за отговори.(Туй е само предположение.)
Последно редактирано от TheNormalGuy : 05-24-2014 на 11:38
Добре, тва е пълно малоумие, как ще ми анулират матурата..
офф дано хората от матурата по ае да не се окажат най-прецакани, добре че не помня много от отговорите, които бях дала че сега щеше да ме е още повече яд. Дано имам поне 5.00, че ще е пълен позор
предсказах си поезия, падна се поезия
мисля, че на '96 ще ви се падне разказче(Елин Пелин или Йовков)![]()
Вашия випуск ли беше с т'ва "до немай къде" на изпита след 7 клас и имаше някакви възражения после?![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (