- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Бочкото и аз днес го гледах в ДМ за слънцезащитен, че ще ходим на вила с класа началото на лятото и искам нещо мъничко с 30 фактор. Аз бебешки гледах де, за възрастни не видях, но определено ми хареса като идея. Вероятно ще го купя, ако не ми хрумне друго в последния момент.
Освен тва гледах кристалния стик против изпотяване за чувствителна кожа на Балеа. Някой ползвал ли е? Доволни, недоволни? Става ли наистина за чувствителни кожи, че аз съм бая-бая нежна и се изривам от най-малкото?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да ми препоръчате някакъв лосион за тяло за суха кожа ?
Но наистина да хидратира хубаво.
Ако нямаш проблем с течния парафин, синьото мляко за тяло за под душ на Нивеа хидратира адски мощно :Д
иначе по-добрата идея е маслобез парафин, силикон и т.н. в него, защото не че е вредно, но се измива и де факто не си подхранваш кожата, а само така изглежда
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://i.imgur.com/dvHr2.jpg
Този лосион на Yves Rocher е направо невероятен! И тъй като супер супер хидратиращ със съвсем малко се омазвам цялата. Не знам дали се продава в България обаче. Първата му съставка е масло от ший и не съдържа течен парафин.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Нали за по- тънки крака беше бягането на по- дълги разстояния? И това г/д колко км ще рече?
Можете ли да ми препоръчате слънцезащитен продукт за коса и за тяло ?
Мацки, търся някакъв workout playlist. Да е надъхващ в стил "айде, без лиготии, можеш още". Нещо с дължина поне 20 минути, 40 и нагоре ще е по-добре.
Нещо странно наблюдявам - вчера реших да си махна косъмчетата над лакътя с крем депилатоар (защото с епилатора ми излизат пъпчици точно там). Има една остатъчна миризма, която не иска да се махне - мих си ръцете доста, мазах се с лосиони и още стои. Някакви предложения с какво да махна тази миризма?
кой вид самобръсначки върши най-добра работа за интимната зона ?
имам много сапуни от бай тошо време мога ли да ги направя нещо да ги използвам едно друго
Препоръчайте ми хубава, много издръжлива и покривна и естествена пудра за лице (стил искам всичко) и ми кажете с какво да я поставям, за да се получава най-естествено ?
п.с. още един бонус - кожата ми е суха, така че не бива да изсушава допълнително някои участъци :Д
Решила съм да заменя фдт през лятото с пудра.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Според мен е най-добре ти да си направиш този плейлист.всеки харесва и се надъхва от различна музика.Аз обичам да слушам Prodigy-Smack my bitch up, защото ми напомня на идна треньорка дето ни скъсваше задниците. Също така добре ми действат саундтраци на приключенски филми-вкарвам се и аз у филмо и се надъхвам да настигна лошите или да бягам от зомбита хаха.
Доколкото аз помня е през юни.:Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Jollie92 Какъв е смисъла да се носи само пудра, особено ако си със суха кожа. Никога не съм разбирала защо го правят хората. ;д
Може да си вземеш за лятото някой лек фдт или тониращ крем направо.
Ами нямам идея. :Д но гледам че хората така правят и си мислех, че моята философия, че като съм със суха кожа, пудрата не е за мен, не е правилна :ДД искам нещо, което да ми издържа цял ден на жегата.. фдт ми вчера стана отвратителен от топлината, но може би просто трябва да взема друг.. нямам много опит с пудрите :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
защо просто не си вземеш фдт с по-лека текстура?мисля,че ще свърши същата работа като пудрата.иначе съм чувала положителни отзиви за бронзиращата на Bourjois,мисля че имаше опаковка като на шоколад или нещо такова![]()
Е не искам бронзираща.Искам нормална пудра.
Моят е с доста лека текстура, която ПАДА от жегата :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета, как се прави кок с дунапренените гъби, дето ги продават по магазините за джунджурийки?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!