Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
Ох, хора, направо ме е срам, че не се включвам в тази прекрасна тема, ама нямам никакво време да оставя по някакъв по-смислен коментар. :@
Доста интересни книги сте обсъждали. Някои съм ги чела, други не, но ми влезнаха 1-2 в списъка.

Понеже скоро виждам, че сте коментирали Спаркс. Ох, на мен също ми е много сладникав. В смисъл, понякога като че ли съм в настроение за такива истории, ама предпочитам да гледам някакъв филм като екранизираните по книгите му, отколкото да седна и да прочета някоя негова книга. И въпреки че A walk to remember съм я чела, предпочитам филма.

Относно "Преди да умра" - изобщо не ми хареса. Доста я хвалят и макар да има малко по-остър език, мисля, че е подходяща за възрастова група около 15 години. Не знам, не ме впечатли. Разминавах се с героинята по доста параграфи и не ми допадна мисленето й на доста неща. Абе, средна работа. Съжелавам, че съм си дала парите за такова четово, вместо да си купя някоя по-стойностна книга.

Игрите съм ги чела и трите книги. Първата е доста добра, втората става, третата не чак толкова. Книги като тези стават за убиване на време, ако си се докоснал до истинската литература, няма да ти влезнат в списъка с любими. Това не означава, че не си струват четенето обаче. Интересна е трилогията, става за убиване на време, даже първата книга трудно може да се остави.

Скоро и аз ще си набавя някоя книга на Бредбъри, защото "Вино от глухарчета" много ми допадна и искам да се запозная по-обстойно с творчеството му.

Аз лично съм като че ли най-голям почитател на книги като "Брулени хълмове", "Джейн Еър", "Отнесени от вихъра", като наи-най любима ми е "Гордост и предразсъдъци". Джейн Остин е прекрасна. <3
Не съм съгласна за Игрите, че са убиване на време.. В тях има много смисъл и има за какво да се замислим, определено не са загуба/убиване на време.
Отностно класиката, аз също съм голям почитател.. Но не мога да се характеризирам като най-най, защото има мн други хора, които са фенове.

И за да не е спам ;д, когато мога ще напиша това онова, че в момента предстоят изпити ;Д