- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Ама защо да няма бе, душа?
Няколко примера мога да ти дам, един от които съм аз и най-добрия ми приятел. Няма константи в този скапан живот, за жалост, Геш.Иначе щеше да е доста по-лесно вероятно.
ахам, най-добрият ТИ приятел/ка/... Не виждам каква полза може да има момче от такова приятелство... Вие сте непредсказуеми, несериозни и скучни в това отношение/в масовия случай/... Имам предвид, няма как да седнеш да правиш простотии с момиче или се сбиете, ей така за спорта, нито да се напиете като мастии и да тръгнете по момичета...![]()
А момичето може доста ползи да си извлече, включая самото внимание от страна на момчето.
Да, ще кажеш, ама то приятелството не е само облаги... Ами, само облаги е... Може да не са материални, но дори и самото доверие е облага.
Когато единия "приятел" иска да чука другия, това не е приятелство...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Двама иноватори, които са постигнали много.
Първия беше доста алчен от втория и умря...
Втория дава доста за благотворителност, за което мога само да му кажа "браво".![]()
Мишинка
BrainDamage
Имам предвид как мислиш са успели без съответното образование? На всичкото отгоре, и двамата, особено Джобс, са били изключително арогантни.
Като отвори тема за благотворителността... Не мислиш ли, че този тип благотворителност, когато излизат разни по ТВ и тържествено обявяват колко са дарили, е чиста проба реклама?
Както казах, били са иноватори.
Измислили са нещо съвременно, преди да го измисли друг. Патентовали са го и са започнали да печелят.
И да, точно Джобс визирах, че е много алчен/арогантен. За него поне не съм чувал да е дарил дори и цент за благотворителност. А дали е реклама или не, не ме интересува. Важното е, че има и дава за разлика от други, които имат милиарди, а се стискат сякаш ще могат да ги похарчат... Дали го е казвал по телевизията не зная.
-Трите деца на Бил Гейтс ще получат наследство само от по $ 10 милиона, тъй като 95 % от богатството на милиардера ще отиде за благотворителност след смъртта му.
-Гейтс посещава Индия всяка година, за да следи как се осъществява благотворителната му кампания там.
-Фондацията на Гейтс и съпругата му е дарила $ 28 милиарда за благотворителност.
Мишинка
BrainDamage
![]()
Ако се вгледате внимателно в сянката на президента, ще видите Сатаната
Мисля, че това доказва всичко!