.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 195

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ицка, не казвам, че парите не са важни и че не са необходимост. НО трябва да са средството, благодарение на което ще постигнеш това, което искаш, а не целта. ако целта ти е да си богат и идеалът ти за живот е като този на моя фр - ок. не казвам, че е лошо. на мен лично ми е тъжно колко време и енергия отделяме за незначителни неща, гонейки незначителни цели. колко една кола ще те удовлетворява? да, има колекционери, ценители, състезатели и тн, но да се абстрахираме от това. какво ще ти донесе къщата на морето? а бездушната дългокрака мацка? ами банковата сметка? и моля те, покажи ми къде съм ти говорела за материалните изгоди и какво точно съм казала? не, наистина изобщо не помня.

казах, не съм обективна и не знам доколко задоволена ще се чувствам, живеейки с по-ниски доходи. не си натрапвам мнението. четеш ли ме? не съм категорична. просто съм в такъв момент от живота си, в който не отдавам никакво значение на тези неща, не изпитвам нужда от материалното. ако можех, бих се изолирала в планината ;д
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 06-03-2014 на 17:33

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ицка, не казвам, че парите не са важни и че не са необходимост. НО трябва да са средството, благодарение на което ще постигнеш това, което искаш, а не целта. ако целта ти е да си богат и идеалът ти за живот е като този на моя фр - ок. не казвам, че е лошо. на мен лично ми е тъжно колко време и енергия отделяме за незначителни неща, гонейки незначителни цели. колко една кола ще те удовлетворява? да, има колекционери, ценители, състезатели и тн, но да се абстрахираме от това. какво ще ти донесе къщата на морето? а бездушната дългокрака мацка? ами банковата сметка? и моля те, покажи ми къде съм ти говорела за материалните изгоди и какво точно съм казала? не, наистина изобщо не помня.

казах, не съм обективна и не знам доколко задоволена ще се чувствам, живеейки с по-ниски доходи. не си натрапвам мнението. четеш ли ме? не съм категорична. просто съм в такъв момент от живота си, в който не отдавам никакво значение на тези неща, не изпитвам нужда от материалното. ако можех, бих се изолирала в планината ;д
    Ами аз помня как спори, че си доста зависима от материалните продобивки и не можеш без тях, без подараците и забавленията, без глезотийките..
    Идеалът ми на живот е да живея спокойно и да правя това, което искам. А тва става с пари...
    За много шофьори - идеалът им е да имат хубава кола. Да си я карат, и не искат повече.. примерно.
    Мен една кола много ще ме удоветвори. Особено, ако имам бензин. Значи в 21 век предвижването пешачката е трудно. Камо ли да искам да пренеся багаж. Например в моята сфера дето искам да работя - бе кар не стаа.
    Ти лятото не искаш ли да се предвижваш с кола с климатик?
    Хората изпитват няква любофф към колите ддз
    Къща на море не ми трябва. Но би донесъла на човека - прекрасна атмосфера. Представи си как пиеш сутрешното си кафе на изгрев слънце и свежия бриз те подухва.
    За мен лично къща, където и да е, ама къща да е- задължително. Или апартамент, в който да не се чуват съседите. Много ме изнерват. А така е на всякъде- във всички нови строителства, Ивче. Кво ги прая, да ги убия хахах :Д
    А за дългократа мацка какво лошо има? Ся, ко, ако нямам приятелка, не е изключен варианта да разпусна..
    Банкова сметка пък много хора имат. Не знам, това е застраховка.
    Когато постигна това, което искам - пак ще ми трябват пари, за да го потдържам, ако ме разбираш.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

Не отделяш, щото тати носи, мама меси...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си