.
Отговор в тема
Страница 266 от 436 ПървиПърви ... 166216256262263264265266267268269270276316366 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 626 до 6 650 от общо 10898
    Мега фен Аватара на 102
    s koi otbor

Здравейте ! Някой запознат ли е добре със специалността " Информатика" ... знаете ли дали е необходимо да се владее добре английския език, трудна специалност ли е като цяло( то лесно няма де ) , подходяща ли е за момичета ... споделете какво знаете ще съм ви благодарна

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Мацки,имате ли наблюдения над марката Cien? Виждала съм я само в Lidl.
    Шампоан съм ползвала, нищо особено, за един път ставаше.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Дамските не бяха с отбори, имаше написано само мотото им тази година ...

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от bubssss Виж мнението
    Здравейте ! Някой запознат ли е добре със специалността " Информатика" ... знаете ли дали е необходимо да се владее добре английския език, трудна специалност ли е като цяло( то лесно няма де ) , подходяща ли е за момичета ... споделете какво знаете ще съм ви благодарна
    Да.Само ако имаш желание.Да

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    а от ементала на промоция закупи ли си ?
    а екип за световното ?
    -Не
    -Не

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Искам да питам дали най- светлия цвят на камофлажния коректор на Катрис розовее
    Проблема е, че не мога да го пробвам, понеже тестери няма. Кожата ми е с розов подтон и го искам за през лятото без фдт отгоре. Обикновенно избирам най- светлите цветове, но повечето розовеят и представете си каква е гледката с розовеещо лице и жълтеникъв врат..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    babity, мене могат да нарекат консервативна, но това кралско синьо и злато не бих сложила никога...как на толкова прекрасен, студен и наситен цвят някой може да сложи нещо с топъл и интензивен /разбирайте забелязващ се/ не разбирам, особено, ако ще има друг силен цвят като черно до него...

Cien е марка на магазина т.е. продуктите се произвеждат от фирми среден клас в страната, която се предлагат, за да се намаляват разходи...мамите пишат, че тук се произвеждат от Гарниер и като цяло са доволни...аз душ-гел съм ползвала, нищо особено, хубав аромат, измива, но ти предлагат безумно ниска цена....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    Проблема е, че не мога да го пробвам, понеже тестери няма. Кожата ми е с розов подтон и го искам за през лятото без фдт отгоре. Обикновенно избирам най- светлите цветове, но повечето розовеят и представете си каква е гледката с розовеещо лице и жълтеникъв врат..
    Сега... казваш че кожата ти е с розов подтон, но повечето цветове розовеели и гледката розово лице жълт врат не ти харесва. Сега последно розовеещ ли искаш или жълтеникав?
    http://chicprofile.com/wp-content/up...lage-Cream.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/-lmz0Ffcth0...-+swatches.jpg
    http://beautycosmetic.biz/images/Cat...mConcealer.jpg
    1чката е светло към жълто
    2ката е тъмно пак към жълто
    3ката е розово...

Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Аз съм за злато.

И Джули...това трябваше да го гугълна хаха.
    Видя ли Гайтан Вежда войвода
    Цитирай Първоначално написано от bubssss Виж мнението
    Необходимо е до някаква степен да владееш английски, защото повечето нова литература е на английски, езиците за програмиране са на английски (съответно Джавата с правописни грешки) всичко е подходящо, стига да ти е интересно! но мисля, че не е никак лесно
    Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    Има тестери там ВИНАГИ, огледай се. Ако кожата ти е с розов подтон, от нея се очаква и вратът ти да розовее, а не да жълтее, съответно да ти трябва розовеникав коректор. :Д за 030 мога да ти гарантирам, че розовее, а 020 жълтее ако няма точния цвят, виж на Артдеко, те са доста повече цветове. Да знаеш че единичния камуфлажен коректор и бежовите от палитрата са различни продукти по мое мнение, имам и двете.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    http://avonshop.co.uk/shop/assets/im...od_1155892.jpg Момичета,някоя ползвала ли е това и какви впечатления има ? Много му се чудя,защото ми трябва точно нещо такова лекичко за леко изглаждане на тена,а и все пак идва лято и не искам фон дьо тен .. )
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    http://avonshop.co.uk/shop/assets/im...od_1155892.jpg Момичета,някоя ползвала ли е това и какви впечатления има ? Много му се чудя,защото ми трябва точно нещо такова лекичко за леко изглаждане на тена,а и все пак идва лято и не искам фон дьо тен .. )
    аз го използвам от много години и много ми харесва, но е доста странен като продукт...т.е. кремът е бяло-прозрачен, има малки кафеникави оцветяващи частички в него, които се разтварят върху кожата...аз съм много бяла и изравнява прилично, на нормална или по-тъмна кожа няма смисъл да се слага...трябва прекалено голямо количество, за да се види цветови ефект, и става кофти...не може да се сравнява обаче с фдт или бб крем от магазинната мрежа като покритие

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Има тестери там ВИНАГИ, огледай се. Ако кожата ти е с розов подтон, от нея се очаква и вратът ти да розовее, а не да жълтее, съответно да ти трябва розовеникав коректор. :Д за 030 мога да ти гарантирам, че розовее, а 020 жълтее ако няма точния цвят, виж на Артдеко, те са доста повече цветове. Да знаеш че единичния камуфлажен коректор и бежовите от палитрата са различни продукти по мое мнение, имам и двете.
    Ами аз няма от Лили да го купувам, а от един магазин, който предлага много марки, но на коректорите няма тестери. На Арт деко така без тестер не мога да взимам, защото шанса да не оцеля е твърде голям.
    А иначе ако коректора розовее и врата ми нали към по- жълто бие и е просто неестествено
    Явно ще е 10, мерси и на Карамела.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    аз го използвам от много години и много ми харесва, но е доста странен като продукт...т.е. кремът е бяло-прозрачен, има малки кафеникави оцветяващи частички в него, които се разтварят върху кожата...аз съм много бяла и изравнява прилично, на нормална или по-тъмна кожа няма смисъл да се слага...трябва прекалено голямо количество, за да се види цветови ефект, и става кофти...не може да се сравнява обаче с фдт или бб крем от магазинната мрежа като покритие
    Аз от скоро го ползвам.Съвсем мъничко слагам понеже ми е мазен,но съм много доволна.Наистина няма ефекта на фдт,но за светли кожи без пъпки и белези е идеален!

Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Аз от скоро го ползвам.Съвсем мъничко слагам понеже ми е мазен,но съм много доволна.Наистина няма ефекта на фдт,но за светли кожи без пъпки и белези е идеален!
    о.о, върху друг крем ли го слагаш?
    моята кожа е нормална и ми е добре, тъй де, не ми идва мазен, даже на текстура ми е като най- леките хидратиращи

Мега фен
    Град
    <3
    *мрън*
    Хора, от къде мога да си купя естествена/натурална/все тая къна? Не искам да си я поръчвам от нета, не се ли продава в някои магазини?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    о.о, върху друг крем ли го слагаш?
    моята кожа е нормална и ми е добре, тъй де, не ми идва мазен, даже на текстура ми е като най- леките хидратиращи
    Не е върху крем.Ползвам го вместо крем.Имам мазна Т зона и там става мазалото,на другите места ми е добре.

Голям фен Аватара на monroe999
    момичета, почиствате ли си гримовете? т.е. примерно пудрите, бронзантите, такива продукти? как? с какво?

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    *мрън*
    Хора, от къде мога да си купя естествена/натурална/все тая къна? Не искам да си я поръчвам от нета, не се ли продава в някои магазини?
    Билкова аптека? Поне аз тук си купих от там.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    момичета, почиствате ли си гримовете? т.е. примерно пудрите, бронзантите, такива продукти? как? с какво?
    Аз не, но ще започна да го правя. Силна ракия сложена в пулверизатор ми се вижда добър избор, защото се изпарява бързо и за всеки случай не е токсична.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз не, но ще започна да го правя. Силна ракия сложена в пулверизатор ми се вижда добър избор, защото се изпарява бързо и за всеки случай не е токсична.
    не е така, силният спирт много бързо изпарява и "сбива", да кажем, прахообразните продукти т.е. по-голяма част от праха остава вътре, което прави действието точно обратното...

http://www.balevbiomarket.com/kokoso...tena-kosa.html
    Някой ползваше това нещо, искам мнение?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Някой може ли да даде мнение за тази маска за лице

Супер фен
    Знаете ли как се наричат тези снимки, които представляват част от дадена книга или цитат и къде мога да намеря повече такива? В някои страници във фб постват такива, но се чудех как се наричат самите снимки и даил има специални страници за такива? Благодаря предварително, долу ще покажа за какво говоря.

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Някой може ли да даде мнение за тази маска за лице
    Аз не съм я използвала, но се сетих за този клип - https://www.youtube.com/watch?v=4-oQ...2boIYouj4H0vEw

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си