- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за злите гейове,
Кой говори за обида? Аз да съм казал, че ги обиждаш?
Няма какво да мълча, говориш глупости за неща от които ти не разбираш.
Едните "смирено приемали" положението си? Що не идеш до някоя психиатрия за да ги видиш колко са смирени, така от първа ръка.
За да осъзнаят че са болни ги затварят в заведения и ги тъпчат с лекарства, някои и тогава не осъзнават.
Пак ти казвам, не говори за неща от които не отбираш абсолютно нищо.
Тая тема е станала като парламентарен контрол![]()
Какво значи "подкрепям"?
На тях им е през центъра на гащите ти дали ги подкрепяш или не.
Ако те избива на агресия, когато виждаш сексуална ориентация, различна от твоята - да, неграмотен и агресивен келеш си. Когато искаш да отнемеш изначални права, както Аурис каза, при това на база никакви аргументи - да, неграмотен и агресивен келеш си.
Много добре казано!
Гейовете натрапвали ориентацията си?! Ама вие си вярвате?!
Точно хетеросексуалните си я натрапваме. Всеки ден, навсякъде.
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-19-2014 на 14:16
бре момче, кво точно искаш от мене бе.
да се извиня за нещо ли и точно за какво?
ти си като хамериканците, като тръгват да налагат демокрация ...............
сега очаквам да ми кажеш че съм диктатор и новия Хитлер и после да ме нападнеш "демократично" с бомбардировки на мирното население.
Ако някой педал ме изнерви с провокирано държание като тези от парадите, ще го бия, ще го влача, ще го ритам и най-малко ме интересува, че за някои съм ,,лош''. Щото без да се лъжем, има хора дето си просят внимание и спекулират с правата си.
Аз не съм видял хетеросексуалните да правят парад за да натрапват сексуалността си.
нормалността не се нуждае от паради и натрапване, защото е нормалност. Значи тези паради се правят с друга цел (натрапване), защото никой не се нуждае от тях, за да приеме педалството за нормално или не.
Да не би още в праисторията мъжете и жените като са започвали да живеят заедно като семейства, да са правили парад, не са превили, защото просто това е нормалност.
Последно редактирано от defender : 06-19-2014 на 14:34
ако кажеш някой 'човек' наместо 'педал' ще ти светне защо си за затвор. Замести 'педал' с 'човек' и ще ти светне защо такива като теб не заслужават право на глас в дискусията.
Или ти се струва нормално да пребиеш някого просто защото те 'дразни с поведението си' ?