.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    то ако става за въпрос ние двамата свидетели на Бог и Исус бяхме представени в Писанието като два херувима, които пазят пътя към дървото на живота, и които са изобразени върху златния ковчег на завета, в който бяха положени двете каменни плочи с десетте Божии Заповеди, но ето че сега в последното време бяхме родени като човеци в този свят чрез женски утроби, което означава, че нашата реална възраст е около 5-6 хилядолетия, но не се хвалим с това
    какво се случва................. говоря с херувим на 6000 години

Добре и за какво сте се родили като човеци в последните времена

Нали беше медитирал при над 200 градуса температура и Христос ти се явил и те направил свидетел, сега друго разправяш.
    Последно редактирано от defender : 07-16-2014 на 12:29

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    какво се случва................. говоря с херувим на 6000 години

Добре и за какво сте се родили като човеци в последните времена

Нали беше медитирал при над 200 градуса температура и Христос ти се явил и те направил свидетел, сега друго разправяш.
    стига си лъгал по мой адрес, никога не съм (твърдял, че съм) медитирал при над 200 градуса температура, а бях преследван от царството на лукавия, който успя чрез негови духовни служители да ме порази с адски огън, така те дори успяха да ме убият, защото аз паднах мъртъв на земята в онзи час, но Отца и Исус ме съживиха, обаче дори и след това лукавите работници някак си успяха да продължат да ме товарят с онази сатанинска сила, и така аз трябваше да търпя (това) тялото ми да гори при висока температура от стотици градуси в продължение на седмици, което дори беше доста мъчително, но истинският Господ Бог ме опази от всякакви увреждания подобно на Своите трима пророци Седрах, Мисах, и Авденаго, а ако искаш да разбереш защо Бог направи да се родим като човеци в този свят, прочети Откровение 11 и ще видиш, и престани да ни занимаваш с твоите шикалкавения, губейки така дори и своето време
    Последно редактирано от npp : 07-16-2014 на 15:45

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    стига си лъгал по мой адрес, никога не съм (твърдял, че съм) медитирал при над 200 градуса температура, а бях преследван от царството на лукавия, който успя чрез негови духовни служители да ме порази с адски огън, така те дори успяха да ме убият, защото аз паднах мъртъв на земята в онзи час, но Отца и Исус ме съживиха, обаче дори и след това лукавите работници някак си успяха да продължат да ме товарят с онази сатанинска сила, и така аз трябваше да търпя (това) тялото ми да гори при висока температура от стотици градуси в продължение на седмици, което дори беше доста мъчително, но истинският Господ Бог ме опази от всякакви увреждания подобно на Своите трима пророци Седрах, Мисах, и Авденаго, а ако искаш да разбереш защо Бог направи да се родим като човеци в този свят, прочети Откровение 11 и ще видиш, и престани да ни занимаваш с твоите шикалкавения, губейки така дори и своето време
    кажи номера на дилъра си, както и на лекаря, който те е пуснал
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си