.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Hybrid View

Мега фен
    Ама без сперма ли сте били заченати?
    Ще се биеш със звяра ли? А как ще се биете, с камъни ли ще се мерите или виртуално във фейса?

npp, кой от нас има по-голям шанс да отиде в Ада: дефендер или гандалфепич?

ПП: или Доктор Сатан

А какво означава "нпп" - някаква свръхестествена извънземна абревиатура ли?
    Последно редактирано от defender : 07-16-2014 на 21:40

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ама без сперма ли сте били заченати?
    Ще се биеш със звяра ли? А как ще се биете, с камъни ли ще се мерите или виртуално във фейса?

npp, кой от нас има по-голям шанс да отиде в Ада: дефендер или гандалфепич?

ПП: или Доктор Сатан

А какво означава "нпп" - някаква свръхестествена извънземна абревиатура ли?
    ти отдавна се доказа, както с този си пост, така и в много други, че си хулител и присмивател/подигравател във вярата, ако гандалфепич не упражнява спиритизъм, окултизъм, магьосничество, и въобще духовно беззаконие, и не се бърка в(не съсипва) Божиите работи, тогава би имал по-голям шанс от теб да не се озове в ада, същото важи и за доктор сатан, обаче ако ти си вярващ, още повече приел/приемащ Христос за свой Господ/Спасител, а престъпваш Неговите заповеди, тогава шансът ти да се озовеш в ада е по-голям, "npp" е име, при все че някои го интерпретираха като "няма проблеми пич", ти също служиш на звяра като воюваш против мен, а ето и че отново не се интересуваш от всеобщото спасение в Отца и Исус, но пак изявяваш други неща, което показва, че ти не си от праведните, но си от нечестивите, още повече, че ти си по-голям мастурбатор не само от всички сексуално активни хора, защото ето как предпочиташ да удовлетвориш егото си като дон-кихотстваш против истинските Светии вместо да допринасяш с нещо към тяхната Св. мисия
    Последно редактирано от npp : 07-17-2014 на 10:24

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ти отдавна се доказа, както с този си пост, така и в много други, че си хулител и присмивател/подигравател във вярата, ако гандалфепич не упражнява спиритизъм, окултизъм, магьосничество, и въобще духовно беззаконие, и не се бърка в(не съсипва) Божиите работи, тогава би имал по-голям шанс от теб да не се озове в ада, същото важи и за доктор сатан, обаче ако ти си вярващ, още повече приел/приемащ Христос за свой Господ/Спасител, а престъпваш Неговите заповеди, тогава шансът ти да се озовеш в ада е по-голям, "npp" е име, при все че някои го интерпретираха като "няма проблеми пич", ти също служиш на звяра като воюваш против мен, а ето и че отново не се интересуваш от всеобщото спасение в Отца и Исус, но пак изявяваш други неща, което показва, че ти не си от праведните, но си от нечестивите, още повече, че ти си по-голям мастурбатор не само от всички сексуално активни хора, защото ето как предпочиташ да удовлетвориш егото си като дон-кихотстваш против истинските Светии вместо да допринасяш с нещо към тяхната Св. мисия

Доктор Сатан и Гандалфепич, мисля че "свидетеля" ясно каза, че ви надминах момчета, не знам как ше го преживеете, че съм пред вас, аматьори ........... муахахаххаа

ПП: абе нпп те двамата пророци няма да се родят от жени ве
    Последно редактирано от defender : 07-17-2014 на 11:17

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Доктор Сатан и Гандалфепич, мисля че "свидетеля" ясно каза, че ви надминах момчета, не знам как ше го преживеете, че съм пред вас, аматьори ........... муахахаххаа

ПП: абе нпп те двамата пророци няма да се родят от жени ве
    не съм казал, че съм сигурен, че ги превъзхождаш, понеже по принцип не знам кой какви ги върши

ако самият Господ е бил физически роден чрез женска утроба на земята, то колко повече онези, които са по-долни от Него биха били родени чрез утробите на жени?!
    Последно редактирано от npp : 07-17-2014 на 20:19

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    не упражнява спиритизъм, окултизъм, магьосничество, и въобще духовно беззаконие, и не се бърка в(не съсипва) Божиите работи, тогава би имал по-голям шанс от теб да не се озове в ада, същото важи и за доктор сатан,

Все едно ми пука...

ПП: И не ме намесвайте в жалките си словоблудства, отдавна нямам никакво отношение към простотиите в тоя раздел.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 07-20-2014 на 16:49

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    , отдавна нямам никакво отношение към простотиите в тоя раздел.
    Докторе, да не отиде в раздел секс бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си