- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За вегетарианството
хорацио пак е скачала с парашут
![]()
поне съм оставила нещо след себе си![]()
nigga stole my bike
ще ти викам мадам максим
бих ти го снимала, но ще станем прекалено интимни : <
nigga stole my bike
horacio so fat her patronus is a cake
https://31.media.tumblr.com/f3f91051...b6yuo1_500.gif
ко викаш?
не мога да чуя, прекалено шумно дъвча : >
meh, хайде лека нощ ^.^
nigga stole my bike
ахахахаххахахахххахааахах дъдли дърсли е брат близнак на хорацио
Абе не усещате ли малко поне, че прекалявате. В желанието да се правите на много интересни ставате за смях вие тримата. Насирате всяка тема с глупави коментар и спам. Наистина ли сте толкова ограничени и изпростявате до такава степен ? Нямате ли поне малко достойнство и възпитание ?
Убиваш ме понякога.
Хорацио, надявам се това с ръфането на моркова да беше пример, защото наистина не проумявам защо хората с това идентифицират вегетарианската храна. Интересното е, че когато не ядеш месо и наистина имаш желание да ядеш разнообразно (защото много вегетарианци просто нагъват повече картофи и ориз, от което няма никаква полза), ти се отварят нови кулинарни хоризонти![]()
ми не виждам по ква логика си позволяваш да даваш акъл, като ти в твоите разсъждения си същият кон с капаци, просто гледаш на другата страна.
ако не си забелязал, разглеждам непристрастно и двете гледни точки и опровергавам безпочвените обвинения към подбудите на хората да отказват месото
както и да е, ценя мнението ти
да, опровергаваш ги като хвърляш също толкова безпочвени обвинения към хората, които ядат месо
както и да е, разцъквайте