- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
всъщност, това не ти е от Слънцето (зодията)
Водолеите са единственият слънчев знак, за който се твърди, че (могат да) съществуват над секса. те са визионери и действително са тези, които (могат да пре)движат света напред, защото са изследователи, (духовни) учители - технологии, космос, утопии, мир етц. още повече, управляват се от Сатурн (и Уран, чиито проявления споменах), който е далеч от първичния нагон.
като ти гледам аватара, вероятно имаш силно изразен Марс (Овен) в картата или съответно - Скорпион (Марс/Плутон), ако имаш склонност да си моногамен. ако искаш, сподели си данните, ще ми е интересно всички да ги видим;
^Марс в 1-ви дом, Луна в Лъв в 5. дом, Стрелец на куспидата на 8-ми;
Интересно ми е как съчетаваш огнената Луна(несъзнателните емоции) с рибешката Венера(рационалните желания), които са и в опозиция...
Огнени жени и водни приятели, или?
https://www.youtube.com/watch?v=htP-...XhxtfciTB4I9NA
Типичен близнак съм - гледам клипа на единия компютър, пиша във форума през другия и ям през това време :ДДД
Тааа:
Флексибъл сме;
Добрият близнак бил дева, извявали сме характерни за девата качества - желание за добруване, за помощ, да си приятел. Ха, това беше много интересно. Е, подредеността не съм я придобила лично аз. Досадни и леко лъжливи близнаци - пхах, сестра ми, 1:1.
При мен типичните отрицателни черти ги няма, мухахах. Малко на всезнайство ме избива, ама като цяло много от отрицателните черти съм ги изчистила с годините.
Ако нямам земя в картата, съм щяла да се лутам между идеи и възможности - ми, аз имам земя, ама... все тая :д (едит: Боже, овенът бил огън, аз смятах, че е земя о.О)
Винаги съм гледала от положителната страна - мдааам; доскучавало ми от хората, ако не ме обогатяват и не се развиват, трябвало да бъда стимулирана интелектуално; добри оратори. Не ме хващало от алкохол ли - че тва как го изчислиха :ДДД Честно, тва вече надали има общо със зодията.
Жените близнаци били кошмар, щото си сменяли лицата през няколко секунди - тва няма да го коментирамМъжът с такава жена бил друго ниво, защото е свикнал да се справя с много различни жени - ей, чакаме да се уверим в това!
Проблемни зони - нервна система (), слаби бели дробове, здрави като цяло. Абсолютно вярно. Имали сме интуиция - факт, обаче не баш свиване в корема. Ниското самочувствие никога нямало да проличи, дори да го има.
Ще ме прощавате за анализа, ако може така да се нарече, ама исках да коментирам :д
Много сме готини!
Едит: Божеее, наистина е много магнетична. Дори не я гледам, правя си някакви други неща, обаче... гласът й, темпото и така нататък, просто ме облива една топличко чувство. Много релаксиращо!
(Искам да знам в кой знак са ми Медиум целите.)
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-31-2014 на 12:15
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
това че имаш някой знак (зодия) където и да е по наталната си карта не означава 'ти ще се разбираш с нея' или 'ти няма да се разбираш с нея'..
Значи, че в тази сфера ще притежаваш качествата на тази зодия и ще подхождаш като нея малко или много..
Това, че Венера ти е в риби няма нищо общо с другите. Примерно. Т.е.. не и по начина, по който си мислиш.
Изключение може би прави 7ми дом, защото 'отговаря' именно за тея работи.
4XCOKИ
А на мен ми е интересно какво се случва около т.нар. северен възел. Моя е в козирог и разбираемо.. (за мен)..
4XCOKИ
не знам, пусни карта, да видим аспекти. при мъжете е по-различно, все пак Луна и Венера отговарят за женския архетип, който те искат/търсят/им е необходим/ги привлича, за да си дойдем на темата.
//а иначе, опозиция Венера-Луна за мен е конфликтът искам-имам нужда, оттам насетне зависи коя планета е по-добре поставена, за да взима превес.
не ме изненадва това, дори съм сигурна, че носиш и от външните характеристики на Рибите. (управител на Асцендент - Везни (виждала съм твои снимки тук преди време и си сладко момче, няма как да е иначе, вероятно и се контиш) в Риби в 11-и дом - домът на прякото обкръжение, приятелите). Върхът на 5-ият ти дом (този на влюбването, но не и този на партньорствата) попада в Лъв, и Луната е там. Управителят му - Слънцето е в 10-и дом - не знам към каква кариера се стремиш (а съм сигурна, че го правиш), но не ти е лесно да се подчиняваш, никак даже. В каква сфера се развиваш професионално? Нещо развлекателно, креативно, тръгнало от хоби, свързано със спорт, хазарт, деца или почивка, изкуство? Ако не си се издигнал дотам, докъдето искаш, чрез любовни афери може и да се получи, да знаеш,)) //съвсем сериозно го казвам;
глупости. както всеки дом отговаря за дадена сфера от живота на индивида, така и всяка планета - архетипно (както Меркурий управлява 3-и и 6-и в зодиака) и индивидуално - в зависимост от личната домофикация. всичко, което попада в даден дом (или сключва аспекти към точки или планети, попадащи в дома), има значение и упражнява своето влияние.
кое е разбираемо за теб? как се проявява? това са кармични точки, аз, макар и Сатурнианец, не съм сигурна, че (искам да) вярвам в кармата. иначе, това е идентично на "уроците", които са ти завещани според нумерологията например.
опитах да си разчета наталната карта и почти нищо не разбрах, мрън. не, че се интересувам много от тези неща, просто докато ви чета и ми стана доста любопитно. кой ще помогне? :/
Не знам, аз само установих, че имам скорпион в 8-ми дом и съм много доволна!
И аз ще се радвам на разчитане на карта![]()
^ направи си в astro.com
тази графика е просто безумна и нищо не се вижда.
4XCOKИ
4XCOKИ
Кхъ...
Blab, преди време ми беше разчела наталната карта (и то доста правилно) и съм си загубила съобщението
С какво да те подкупя да го направиш пак?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last