.
Отговор в тема
Страница 77 от 105 ПървиПърви ... 276773747576777879808187 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 2622
    Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    всъщност, това не ти е от Слънцето (зодията)
    Водолеите са единственият слънчев знак, за който се твърди, че (могат да) съществуват над секса. те са визионери и действително са тези, които (могат да пре)движат света напред, защото са изследователи, (духовни) учители - технологии, космос, утопии, мир етц. още повече, управляват се от Сатурн (и Уран, чиито проявления споменах), който е далеч от първичния нагон.

като ти гледам аватара, вероятно имаш силно изразен Марс (Овен) в картата или съответно - Скорпион (Марс/Плутон), ако имаш склонност да си моногамен. ако искаш, сподели си данните, ще ми е интересно всички да ги видим;

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от killer6 Виж мнението
    telec
    И аз тва щях да кажа. Напълно съм съгласен с теб.

Мега фен Аватара на galaxy29
    сякаш съм на седянка на баба ванга и мама шиптън

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Че превключвате от едно настроение в друго така сякаш си гасите лампата в стаята. Че в един момент може да изгрубеете и да обидите някой и в следващия да му се извините и да го прегърнете и да му кажете, че не сте искали да го обидите, но е дразнещо копеленце и не сте се сдържали.
    Че наистина си падате по справедливостта, хуманността и тем подобните.
    Че понякога сте плашещи, но и романтични по свой си начин.
    Че не си падате много по чувствата и трудно се влюбвате. Че ви е трудно да покажете обич, но това не значи, че я нямате. И това понякога наранява тези до вас, които искат топлина.
    Че се ядосвате, когато сте загрижени, но малко хора биха разбрали това.
    Свърши ми стрийма.

О, да. И наистина повечето сте с хубави очи.

ето това е може би най-доброто и вярно описание,които някога съм чел за водолея...и то от човек,който не е от нас..

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ако искаш, сподели си данните
    31.01.1991 София..часът е към 11.30-12.00

Мега фен Аватара на Blab
    ^Марс в 1-ви дом, Луна в Лъв в 5. дом, Стрелец на куспидата на 8-ми;
    Интересно ми е как съчетаваш огнената Луна(несъзнателните емоции) с рибешката Венера(рационалните желания), които са и в опозиция...
    Огнени жени и водни приятели, или?

Мега фен Аватара на smilegirl12
    риби

anonymous708973
    Guest
    https://www.youtube.com/watch?v=htP-...XhxtfciTB4I9NA
    Типичен близнак съм - гледам клипа на единия компютър, пиша във форума през другия и ям през това време :ДДД

Тааа:
    Флексибъл сме;
    Добрият близнак бил дева, извявали сме характерни за девата качества - желание за добруване, за помощ, да си приятел. Ха, това беше много интересно. Е, подредеността не съм я придобила лично аз. Досадни и леко лъжливи близнаци - пхах, сестра ми, 1:1.
    При мен типичните отрицателни черти ги няма, мухахах. Малко на всезнайство ме избива, ама като цяло много от отрицателните черти съм ги изчистила с годините.
    Ако нямам земя в картата, съм щяла да се лутам между идеи и възможности - ми, аз имам земя, ама... все тая :д (едит: Боже, овенът бил огън, аз смятах, че е земя о.О)
    Винаги съм гледала от положителната страна - мдааам; доскучавало ми от хората, ако не ме обогатяват и не се развиват, трябвало да бъда стимулирана интелектуално; добри оратори. Не ме хващало от алкохол ли - че тва как го изчислиха :ДДД Честно, тва вече надали има общо със зодията.
    Жените близнаци били кошмар, щото си сменяли лицата през няколко секунди - тва няма да го коментирам Мъжът с такава жена бил друго ниво, защото е свикнал да се справя с много различни жени - ей, чакаме да се уверим в това!
    Проблемни зони - нервна система (), слаби бели дробове, здрави като цяло. Абсолютно вярно. Имали сме интуиция - факт, обаче не баш свиване в корема. Ниското самочувствие никога нямало да проличи, дори да го има.

Ще ме прощавате за анализа, ако може така да се нарече, ама исках да коментирам :д
    Много сме готини!

Едит: Божеее, наистина е много магнетична. Дори не я гледам, правя си някакви други неща, обаче... гласът й, темпото и така нататък, просто ме облива една топличко чувство. Много релаксиращо!
    (Искам да знам в кой знак са ми Медиум целите.)
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-31-2014 на 12:15

Мега фен
    Град
    <3
    Интересно ми е как съчетаваш огнената Луна(несъзнателните емоции) с рибешката Венера(рационалните желания), които са и в опозиция...
    мх.. при мен луната също е в лъв и венера в риби..
    и нямам идея какво проявявам като.. лъвско с тая луна.. явно затова са неосъзнати емоции..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    най-близките ми приятелки са риби а огнените жени...има нещо,особено за лъвчетата...а емоциите и желанията обикновенно пораждат голяма каша и бъркотия,което е много неприятно..

Мега фен
    Град
    <3
    най-близките ми приятелки са риби а огнените жени...има нещо,особено за лъвчетата...а емоциите и желанията обикновенно пораждат голяма каша и бъркотия,което е много неприятно..
    това че имаш някой знак (зодия) където и да е по наталната си карта не означава 'ти ще се разбираш с нея' или 'ти няма да се разбираш с нея'..
    Значи, че в тази сфера ще притежаваш качествата на тази зодия и ще подхождаш като нея малко или много..
    Това, че Венера ти е в риби няма нищо общо с другите. Примерно. Т.е.. не и по начина, по който си мислиш.
    Изключение може би прави 7ми дом, защото 'отговаря' именно за тея работи.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    А на мен ми е интересно какво се случва около т.нар. северен възел. Моя е в козирог и разбираемо.. (за мен)..
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Blab
    мх.. при мен луната също е в лъв и венера в риби..
    и нямам идея какво проявявам като.. лъвско с тая луна.. явно затова са неосъзнати емоции..
    не знам, пусни карта, да видим аспекти. при мъжете е по-различно, все пак Луна и Венера отговарят за женския архетип, който те искат/търсят/им е необходим/ги привлича, за да си дойдем на темата.
    //а иначе, опозиция Венера-Луна за мен е конфликтът искам-имам нужда, оттам насетне зависи коя планета е по-добре поставена, за да взима превес.

не ме изненадва това, дори съм сигурна, че носиш и от външните характеристики на Рибите. (управител на Асцендент - Везни (виждала съм твои снимки тук преди време и си сладко момче, няма как да е иначе, вероятно и се контиш) в Риби в 11-и дом - домът на прякото обкръжение, приятелите). Върхът на 5-ият ти дом (този на влюбването, но не и този на партньорствата) попада в Лъв, и Луната е там. Управителят му - Слънцето е в 10-и дом - не знам към каква кариера се стремиш (а съм сигурна, че го правиш), но не ти е лесно да се подчиняваш, никак даже. В каква сфера се развиваш професионално? Нещо развлекателно, креативно, тръгнало от хоби, свързано със спорт, хазарт, деца или почивка, изкуство? Ако не си се издигнал дотам, докъдето искаш, чрез любовни афери може и да се получи, да знаеш,)) //съвсем сериозно го казвам;

това че имаш някой знак (зодия) където и да е по наталната си карта не означава 'ти ще се разбираш с нея' или 'ти няма да се разбираш с нея'.. (...)
    Това, че Венера ти е в риби няма нищо общо с другите. Примерно. Т.е.. не и по начина, по който си мислиш.
    Изключение може би прави 7ми дом, защото 'отговаря' именно за тея работи.
    глупости. както всеки дом отговаря за дадена сфера от живота на индивида, така и всяка планета - архетипно (както Меркурий управлява 3-и и 6-и в зодиака) и индивидуално - в зависимост от личната домофикация. всичко, което попада в даден дом (или сключва аспекти към точки или планети, попадащи в дома), има значение и упражнява своето влияние.

А на мен ми е интересно какво се случва около т.нар. северен възел. Моя е в козирог и разбираемо.. (за мен)..
    кое е разбираемо за теб? как се проявява? това са кармични точки, аз, макар и Сатурнианец, не съм сигурна, че (искам да) вярвам в кармата. иначе, това е идентично на "уроците", които са ти завещани според нумерологията например.

Мега фен Аватара на pandabear
    опитах да си разчета наталната карта и почти нищо не разбрах, мрън. не, че се интересувам много от тези неща, просто докато ви чета и ми стана доста любопитно. кой ще помогне? :/

anonymous708973
    Guest
    Не знам, аз само установих, че имам скорпион в 8-ми дом и съм много доволна!

И аз ще се радвам на разчитане на карта

Мега фен Аватара на pandabear

o.0

Мега фен Аватара на Blab
    ^ направи си в astro.com
    тази графика е просто безумна и нищо не се вижда.

Мега фен
    Град
    <3
    глупости. както всеки дом отговаря за дадена сфера от живота на индивида, така и всяка планета - архетипно (както Меркурий управлява 3-и и 6-и в зодиака) и индивидуално - в зависимост от личната домофикация. всичко, което попада в даден дом (или сключва аспекти към точки или планети, попадащи в дома), има значение и упражнява своето влияние
    май не ме разбра какво искам да кажа.
    Пример:

Имам марс във водолей. От там трябва да си мисля, че ще се разбирам или не с водолей. <----- Грешното схващане.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кхъ...

Blab, преди време ми беше разчела наталната карта (и то доста правилно) и съм си загубила съобщението
    С какво да те подкупя да го направиш пак?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на draid
    Абе вие съвсем изтрещяхте

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Абе вие съвсем изтрещяхте
    от времето е