- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Ветрец я вее на бял кон още![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Една от любимките потребителки, ама напоследък нещо не я засичам много.
Мнооого крайни и много остри мнения. А и тук-там се изказва където не й е работа /според мен/. Не ми допада.
А осъзнаваш ли, че горното ти мнение описва и теб?
печена съфорумка, харесвам я много![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
умно бфф, има склонност да ми открива двойници <3
Като ми дойдеш на гости, ще ти го покажа!!!!
Най-якото бфф!
+вървежен. ;3
Пичка е и умна, тренира, точна и дава яки съвети.. не съм я виждал да троли, но т'ва мое се промени. Като цяло с много добро мнение съм останал... Една от малкото адекватни у тоа форон
Жизненоважно е следващият потребител старателно да ми оближе ректума/// да си знае.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мое пък да ти отрежа главата, не се знае!
Фърчи нависоко.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Кака я е ударило критическата ;/ но т'ва не пречи да я уважавам.. Все пак в нея е властта, а и има там други качества.
Все още искам някой да ме близне ;С
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
от скоро зех да та засичам
кефиш ма
малко, ама все пак
Единственото ми впечатление е, че слуша хубава музика.
Понякога пише кат' селянкъ', но ми харесват мненията й и като че ли, се опитва да запази неутрална позиция.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
винаги пише като селианин
и е не грамотен
като циало ме кефи