.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 406

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^в ума ми, прозвуча като рап песен.
    И на мен!

Въх, отварям и гледам, че съм пуснала тема - трябваше да ми видите физиономията.

102, знам, че не се заяждаш, но бих искала да обясня - не деля хората на професия и образование в случая, а на пораснали и непораснали. Шофьорът на автобуса, който ме кара до унито всеки ден, не може да си позволи да дойде изтрезняващ на работа - точно както и професорът ми по маркетинг с ... момент...6 титли пред името.
    "Порасналостта" се изразява именно в осъзнаването на този факт. Какво си правят в свободното време, не ме засяга, но от единия се очаква да ме закара жива, а от другия - да ме научи. Няма как да стане, ако са купонясвали по нощите.

Дедлок, аз съм достатъчно приближена към такива хора. Много са ми близки и много ги обичам. Не са безделници, но отговарят на описанието в статията по друг начин, наистина предпочитам обаче да не го разказвам пред цял форум хора

Относно 30+ годишните мъже, които забиват току-що излезли от пубертета... нямам съмнителното щастие да познавам такива хора, но виж, 40+ годишни дами, които не осъзнават, че времето им за минижупи е минало... БОЛ. И двете категории хора са блестящ пример за непорасналост.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Относно 30+ годишните мъже, които забиват току-що излезли от пубертета... нямам съмнителното щастие да познавам такива хора,.
    Не не незрялост, ами начин на живот. Така се забавляват, това ЩЕ правят до колкото им рабоят хормоните. Пък как се справят с работата си - явно се справят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си