Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
^в ума ми, прозвуча като рап песен.
И на мен!

Въх, отварям и гледам, че съм пуснала тема - трябваше да ми видите физиономията.

102, знам, че не се заяждаш, но бих искала да обясня - не деля хората на професия и образование в случая, а на пораснали и непораснали. Шофьорът на автобуса, който ме кара до унито всеки ден, не може да си позволи да дойде изтрезняващ на работа - точно както и професорът ми по маркетинг с ... момент...6 титли пред името.
"Порасналостта" се изразява именно в осъзнаването на този факт. Какво си правят в свободното време, не ме засяга, но от единия се очаква да ме закара жива, а от другия - да ме научи. Няма как да стане, ако са купонясвали по нощите.

Дедлок, аз съм достатъчно приближена към такива хора. Много са ми близки и много ги обичам. Не са безделници, но отговарят на описанието в статията по друг начин, наистина предпочитам обаче да не го разказвам пред цял форум хора

Относно 30+ годишните мъже, които забиват току-що излезли от пубертета... нямам съмнителното щастие да познавам такива хора, но виж, 40+ годишни дами, които не осъзнават, че времето им за минижупи е минало... БОЛ. И двете категории хора са блестящ пример за непорасналост.