- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвременните 30 годишни младежи
Ти може и да не можеш, но аз имам примери сред обкръжението си. Просто не ми се обяснява тук, където могат всички да го прочетат.
Но незаинтересоваността за собственото бъдеще на тези мъже и жени просто ме изумява. Те не си дават сметка, че в един миг татковата банка ще секне, татко няма да може вече да дава, а единствената професия, която са усвоили е "син на баща си".
Мога да ти разкажа точен пример, но предпочитам на ЛС![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като ножа опре до кокала ще стане като в приказката за неволята.
Ще се хванат на няква по-обща работа, ще си цъкат пак биричката вечер и ще са айляк. Някой естествено няма и това да успеят, но и някои от натегачите не успяват, така че това не е показателно.
Изобщо какво е това желание на всички да приобщят другите към техния начин на мислене и живот?
Толкова уреден ли ви е живота на всички, че нямате какво друго да правите?
Аз като представител на тези 'нежелаещите да порастнат' гонещ вече средата на двадесетте си години, смело мога да заявя ,че е страшно досадно хора които са в по-лошо положение от мен да си мислят, че могат да ми дават акъл.
Бъркаш чесането на пръсти във форумите с реално даване на акъл. Аз никога не съм се бъркала на някого в неговите житейски избори. Всеки прави това, което счита, че е добро за него. Това, че не разбирам или не одобрявам поведението на някого, не означава, че смятам, че моят начин на живот е непременно най-правилният или че ще тръгна да чета лекции, че си постъпил така или иначе.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last