.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 406

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Същност аз познавам един такъв, но той е с малко психични отлонения, а не от типа - ,,дай да купонявам, той тате ще даде''. Значи той таткото пред пенсия НА 60 години ще бачка? Аз не мога да си представя таква гледка. Синът му трябва да има психични отклонения..
    Ти може и да не можеш, но аз имам примери сред обкръжението си. Просто не ми се обяснява тук, където могат всички да го прочетат.
    Но незаинтересоваността за собственото бъдеще на тези мъже и жени просто ме изумява. Те не си дават сметка, че в един миг татковата банка ще секне, татко няма да може вече да дава, а единствената професия, която са усвоили е "син на баща си".
    Мога да ти разкажа точен пример, но предпочитам на ЛС
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ти може и да не можеш, но аз имам примери сред обкръжението си. Просто не ми се обяснява тук, където могат всички да го прочетат.
    Но незаинтересоваността за собственото бъдеще на тези мъже и жени просто ме изумява. Те не си дават сметка, че в един миг татковата банка ще секне, татко няма да може вече да дава, а единствената професия, която са усвоили е "син на баща си".
    Мога да ти разкажа точен пример, но предпочитам на ЛС
    ама на 30 години, ако не си дава сметка, значи трябва да има сериозни мозъчни повреди. Родителите са виновни..

Мега фен
    Като ножа опре до кокала ще стане като в приказката за неволята.
    Ще се хванат на няква по-обща работа, ще си цъкат пак биричката вечер и ще са айляк. Някой естествено няма и това да успеят, но и някои от натегачите не успяват, така че това не е показателно.

Изобщо какво е това желание на всички да приобщят другите към техния начин на мислене и живот?
    Толкова уреден ли ви е живота на всички, че нямате какво друго да правите?

Аз като представител на тези 'нежелаещите да порастнат' гонещ вече средата на двадесетте си години, смело мога да заявя ,че е страшно досадно хора които са в по-лошо положение от мен да си мислят, че могат да ми дават акъл.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Изобщо какво е това желание на всички да приобщят другите към техния начин на мислене и живот?
    Толкова уреден ли ви е живота на всички, че нямате какво друго да правите?

Аз като представител на тези 'нежелаещите да порастнат' гонещ вече средата на двадесетте си години, смело мога да заявя ,че е страшно досадно хора които са в по-лошо положение от мен да си мислят, че могат да ми дават акъл.
    Бъркаш чесането на пръсти във форумите с реално даване на акъл. Аз никога не съм се бъркала на някого в неговите житейски избори. Всеки прави това, което счита, че е добро за него. Това, че не разбирам или не одобрявам поведението на някого, не означава, че смятам, че моят начин на живот е непременно най-правилният или че ще тръгна да чета лекции, че си постъпил така или иначе.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Бъркаш чесането на пръсти във форумите с реално даване на акъл. Аз никога не съм се бъркала на някого в неговите житейски избори. Всеки прави това, което счита, че е добро за него. Това, че не разбирам или не одобрявам поведението на някого, не означава, че смятам, че моят начин на живот е непременно най-правилният или че ще тръгна да чета лекции, че си постъпил така или иначе.
    Point taken. Моя грешка.
    Просто ми е писнало от хора които си мислят, че света трябва да се развива по техния тертип.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си