.
Отговор в тема
Страница 86 от 95 ПървиПърви ... 3676828384858687888990 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 2375
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Охохохох, чудна е

Някой да е позлвал синя боя или нещо, което да боядисва в синьо?

Супер фен Аватара на weheartiit
    Момичета освен травитаминол ,нещо друго помагало ли ви е за растежа?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Стимуланта на Икаров, но след 1 месец редовно ползване ми се появява пърхот и сърбеж. + Миризмата не е за всеки според мен.

Голям фен Аватара на joannalof
    Имам ужасен косопад Пробвах с коприва и маски с лимон,но е слаб ефекта.Нещо да препоръчате?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Витамини! По себе си съдя, че винаги когато започне да ми пада косата нещо друго не е наред. Винаги ми се случва в периоди когато не си доспивам, не се храня достатъчно добре или съм боледувала наскоро.
    Прочети в интернет кои храни на какво са богати и ако ти липсва нещо се старай да хапваш повече от него.

Косата и ноктите се скапват първо когато нещо не му достига на организма.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    може ли да се получи пренасищане на косата от използване на стимуланта на Икаров, използвам го от 4 месеца 2 пъти в седмицата и един път в седмицата използвам някакво друго масло (в момента е рициново) и понеже заминавам скоро добре ли ще е да спра да го използвам за около месец и да го заменя с нещо друго?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Наблюдаваш ли дали се е появил косопад? Аз така разбирам дали се е пренаситила.

Някой да се е боядисвал с Wella Koleston Perfect?

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Наблюдаваш ли дали се е появил косопад? Аз така разбирам дали се е пренаситила.
    ами не, но няма толкова блясък, колкото преди, сякаш не й действа по никакъв начин, но това може и да е от шампоана, ще си го използвам стимуланта, пък каквото стане..

Със стимуланта не мисля, че може да се пренасити косата. Все пак той съдържа само масла. Аз редовно си правя маски с различни масла от 2 години и няма такъв ефект. Това може да стане само от Тривитаминол.

Може да ти е гаден шампоанът или балсамът.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Хора, имате ли впечатление от боите на Макадамия?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз имам. Хубава боя е, само от нея не ми са се получавали накъсвания и нацъфтявания след боядисване. От тези, които съм имала цветовете с риж подтон ми се получиха перфектно, но неутрален или със зелен мат бяха едни номер по - светли от предполагаемия резултат.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Аз имам. Хубава боя е, само от нея не ми са се получавали накъсвания и нацъфтявания след боядисване. От тези, които съм имала цветовете с риж подтон ми се получиха перфектно, но неутрален или със зелен мат бяха едни номер по - светли от предполагаемия резултат.
    Благодаря ти. А имаш ли идея дали е проблем, ако преди това косата е боядисвана с друга боя? Като цяло нищо не разбирам от боядисване, а искам да подаря на майка ми хубава боя.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Момичета,предложете ми хубава подхранваща маска.Иска ми се малко да я пооправя след лятото,разбира се първо ще ида на фризьор малко да поизчистим изгорялото,но ми се иска и някакви маски да и правя.В момента си правя с хума,оцет и кокосово масло,но ми се иска и някаква друга да правя.Някакви предложения?
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    Момичета,предложете ми хубава подхранваща маска.Иска ми се малко да я пооправя след лятото,разбира се първо ще ида на фризьор малко да поизчистим изгорялото,но ми се иска и някакви маски да и правя.В момента си правя с хума,оцет и кокосово масло,но ми се иска и някаква друга да правя.Някакви предложения?
    Маската на Макадамия. Ако искаш домашни, пробвай бадемово масло, мед, жълтък, кисело мляко. Бадемовото можеш да замениш с масло от арган, авокадо, жожоба, карите, макадамия. Остави хумата за сега, тя изсушава, а косата ти вероятно има нужда от хидратация след лятото.

Благодаря ти ,хумата и оцетът ги слагам,защото чистя пърхот...кофти история Благодаря ти.
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    Благодаря ти ,хумата и оцетът ги слагам,защото чистя пърхот...кофти история Благодаря ти.
    Няма защо! Не знам дали хума и оцет помагат против пърхота, но определено хумата изсушава косъма.

Дам,помагат и да,изсушава,но друго не ми помага.
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Здравейте момичета, отдавна черпя мъдрост от вас, но реших да ви пиша с едно въпросче, че нещо се издъних. Поръчах си безсулфатен шампоан, маска и крем за къдрици на макадамия. Вчера щастливо си забърках домашна маска от 5-6 масла на икаров (общо взето каквото имах + стимуланта), сложих тривитаминола, мед, хума и лимон, стоях 2 часа и влязох да се къпя. Шампоан, маска и после кремчето за кадрици. И сутринта изненада: косата ми беше толкова мазна - все едно не бях измила маската. Та скоростно пак я мих, сега е доста сухичка. Ясно ми е, че съм попрекалила с всичко, но въпроса ми е следния:когато си правите домашни маски с масла, безсулфатните ви шапоани отмиват ли ги? Или тривитаминолата е проблема? Или аз пропускам нещо важно? Като цяло косата ми е тънка, къдрава, сухи крайща и мазен скалп.
    И имате страхотни коси, надявам се с вашите съвети и аз след време да поствам гордо снимки. Благодаря ви за всички съвети до тук!

Цитирай Първоначално написано от katanaa Виж мнението
    Здравейте момичета, отдавна черпя мъдрост от вас, но реших да ви пиша с едно въпросче, че нещо се издъних. Поръчах си безсулфатен шампоан, маска и крем за къдрици на макадамия. Вчера щастливо си забърках домашна маска от 5-6 масла на икаров (общо взето каквото имах + стимуланта), сложих тривитаминола, мед, хума и лимон, стоях 2 часа и влязох да се къпя. Шампоан, маска и после кремчето за кадрици. И сутринта изненада: косата ми беше толкова мазна - все едно не бях измила маската. Та скоростно пак я мих, сега е доста сухичка. Ясно ми е, че съм попрекалила с всичко, но въпроса ми е следния:когато си правите домашни маски с масла, безсулфатните ви шапоани отмиват ли ги? Или тривитаминолата е проблема? Или аз пропускам нещо важно? Като цяло косата ми е тънка, къдрава, сухи крайща и мазен скалп.
    И имате страхотни коси, надявам се с вашите съвети и аз след време да поствам гордо снимки. Благодаря ви за всички съвети до тук!

Струва ми се, че не се е отмило добре. Поне аз като правя маски с масла, се старая хубаво да отмия всичко. Косата ми е много суха и имам чувство, че сякаш попива маслата. И все пак, трябва добре да се отмие. Когато правя домашна маска, винаги слагам поне едно масло и отмивам с обикновен шампоан, примерно Елсев или Глис (майка ми си купува такива).

Съветвам те да редуваш домашните маски с маската на Макадамия, но примерно през седмица, а не да използваш и двете преди едно и също миене. Маската на Макадамия е страхотна, аз лично успях да си възстановя косата с нея, в момента много се радвам на резултатите, защото косата ми беше зле. Домашните маски също имат голям ефект, но недей да прекаляваш така, защото няма отмиване.

Много благодаря за отговора marilyn. Така и ще правя, ще ги редувам. Въпреки злощастния ми първи опит, още докато се миех с тази серия усещах колко мекичка става коста и няма да се откажа.

Моля. Не се отчайвай, полагаш ли грижи, косата ти ще ти се отблагодари с прекрасен вид! Серията за мен е страхотна, аз съм много доволна и наистина имам резултати. Дано и при теб е така. Пиши пак да кажеш как върви.

Благодаря за пожеланията! Ще давам отчет как вървят и моите експерименти.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Винаги след маска с масла, измивай косата 2 пъти. Колкото за боята на Макадамия..Много бързо пада, хич не държи и не съм доволна от нея, косата ми стана суха. За Вела Колестон не знам, но много жени я ползват и са доволни,ама тя и си е скъпичка.

Аз вече взех боята на Макадамия, дано да се получи добър резултат. Ще ви пиша какво е станало. Принципно съм доволна от техните продукти и затова реших да заложа на тази боя. (Тя е за мама де, ама ще видим какво ще стане.)

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Кое масло е най-доборото за коса? Искам възтановяване, мекота .. <3. Обмислям от пшеница.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си