- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвременните 30 годишни младежи
Чувствам се като на 30 вече...
И всичкото недоспиване през изминалата година се дължеше на учене до 3 и лекции от 7:45. И колкото и да се опитват да ми натрапят разни хора, как съм щяла да съжалявам след 7-8 години, не мисля че ще се случи. Но образованието ми е най-големият приоритет в момента.
Ако си намеря и работа най-накрая ще съм точно като 30-годишна "пенсийка". За съжаление ми писна да пращам CV-та и мотивационни и повечето дори да не ми се обадят веднага след като видят къде уча. И ако се обадят първият въпрос е "Ама вие редовно ли карате, задочно или повтаряте?" и като им кажеш, че си редовно и ти смънкат едно "О, ами съжаляваме, но ние не наемаме студенти от вашият университет, които учат редовно".
И ситуацията е нещо тип "ще бачкаш или ще учиш". За да учиш обаче ти трябват пари от някъде, щото не падат ей така от небето, а никой не ще да те наеме дори и да имаш огромно желание. Да си бачкаш без да учиш никакъв проблем иначе.
Моята специалност дори я няма задочно. Защото дори и редовно, ако пропуснеш само една практика без да си я наваксаш същата седмица ти се води отпаднал целият семестър. Редно е да спомена и, че имаме около 16 часа практика седмично. Естествено има и още толкова лекции и упражнения. Въобще, все едно съм на пълен работен ден.
Auriss, всичко това е вярно, ако учиш някакви теоретични неща тип икономика, бизнес, мениджмънт, филология и т.н. Хирург, геолог, химик, биолог и прочие не се става без солидни практически познания в нашия университет.
Малко се отклоних, но леко съм им набрала тези дни, защото още е много реална вероятността да трябва да прекъсна, защото няма да имам пари да си плащам наема и ще ми се наложи да работя.
Самата аз изключително много се дразня на 25+ годишни хора, които си веят д-то и не правят нищо сами за себе си. Щото е едно да идкаш, ама да не можеш да се оправяш изцяло сам на 20, друго е да можеш, но пък хич да не ти отърва на 30.
Едит: Тъй като се зачетох назад в темата, тези които питаха за цикълски болки, най-малко токсичното и в същото време ефективно лекарство, което съм пробвала е мастика/узо или директно анасонови капки разтворени във вода. При мен нещата са наистина много много зле, дрогирала съм се с какви ли не болкоуспокоителни включително аулин и кетапрофен. Аулинът изобщо не помогна на ме нокаутира тотално, пак си ме болеше но се смях без причина 3 часа. Кетапрофенът помага, но за 2-3 часа, а с моето тегло е адски лесно да го предозирам.
И в духът на тази тема ми се наложи да отида на практически изпит подпийнала с мастика в 8 сутринта, но пък алтернативата беше изобщо да не успея да се закарам до унито, защото исках да се наръгам с нож.
Последно редактирано от Hayashi : 08-20-2014 на 03:32
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en