- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвременните 30 годишни младежи
За Бога, точно ти да ми кажеш, че подхождам снобски, не снобарски, като за начало! Бих казала, че е малко неадекватно. Никога досега не съм споделяла каквато и да било лична информация във форума, нито съм се изтъквала с академични постижения. Всичко това, разбира се, е умишлено, не обичам някакви random хора да знаят прекалено много за мен.
А ти освен, че за стипендията не знаеш, с много други неща не си наясно, очевидно. Защо реши, че става дума за стипендия в България, защо реши, че ми трябва, за да се издържам, може просто да си чеша егото, защото ... мога?, защо реши, че само ти си хванала Германията за шлифера при положение, че има много други около теб, които вече сме минали и заминали по тоя път и сме видели какво ли не- от гадната ти статистика през финансите и пародийното счетоводство, пък на всичкото отгоре не сме се пънали над тях с месеци.
Най- любезно ти предлагам да не си позволяваш да класифицираш хора, които не познаваш, а да си седнеш малко на задника и да осъзнаеш, че не си на Марс, далеч от всички други долни същества, които никога няма да стигнат до теб.
Последно редактирано от therichbitch : 08-20-2014 на 20:01