.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 406

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    "Империята отвръща на удара"
    http://dama.bg/article/20-godishnite-pensioneri/2630/

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Therichbitch, можеше и да не е толкова снобарски, нали? Не знаех, че стипендията в България е достатъчно за издръжка.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    "Империята отвръща на удара"
    http://dama.bg/article/20-godishnite-pensioneri/2630/
    Това е именно статията на Пири

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Therichbitch, можеше и да не е толкова снобарски, нали? Не знаех, че стипендията в България е достатъчно за издръжка.
    За Бога, точно ти да ми кажеш, че подхождам снобски, не снобарски, като за начало! Бих казала, че е малко неадекватно. Никога досега не съм споделяла каквато и да било лична информация във форума, нито съм се изтъквала с академични постижения. Всичко това, разбира се, е умишлено, не обичам някакви random хора да знаят прекалено много за мен.
    А ти освен, че за стипендията не знаеш, с много други неща не си наясно, очевидно. Защо реши, че става дума за стипендия в България, защо реши, че ми трябва, за да се издържам, може просто да си чеша егото, защото ... мога?, защо реши, че само ти си хванала Германията за шлифера при положение, че има много други около теб, които вече сме минали и заминали по тоя път и сме видели какво ли не- от гадната ти статистика през финансите и пародийното счетоводство, пък на всичкото отгоре не сме се пънали над тях с месеци.
    Най- любезно ти предлагам да не си позволяваш да класифицираш хора, които не познаваш, а да си седнеш малко на задника и да осъзнаеш, че не си на Марс, далеч от всички други долни същества, които никога няма да стигнат до теб.
    Последно редактирано от therichbitch : 08-20-2014 на 20:01

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    За Бога, точно ти да ми кажеш, че подхождам снобски, не снобарски, като за начало
    В момента не ми се коментира темата /тя и без друго е разводнена/ ии не искам да оставаш с впечатление, че издребнявам или влагам лично отношение. Мисълта ми е, че това е форум и е 'позволено' да пишеш с думи, които ти харесват повече от 'стандартните'. Преди във форума имаше закачка ~ 'аЗсексуален', вм. 'асексуален'. Ако вмъкнеш някъде вариацията, това значи ли, че не си в час с еквивалента ?

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Поглеждаш аватара ... поглеждаш коментара ... контрастът е чеееерно бял, рич бич мама.

Пинко раздуха глухарчето и сега ще киха :/

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    За Бога, точно ти да ми кажеш, че подхождам снобски, не снобарски, като за начало! Бих казала, че е малко неадекватно. Никога досега не съм споделяла каквато и да било лична информация във форума, нито съм се изтъквала с академични постижения. Всичко това, разбира се, е умишлено, не обичам някакви random хора да знаят прекалено много за мен.
    А ти освен, че за стипендията не знаеш, с много други неща не си наясно, очевидно. Защо реши, че става дума за стипендия в България, защо реши, че ми трябва, за да се издържам, може просто да си чеша егото, защото ... мога?, защо реши, че само ти си хванала Германията за шлифера при положение, че има много други около теб, които вече сме минали и заминали по тоя път и сме видели какво ли не- от гадната ти статистика през финансите и пародийното счетоводство, пък на всичкото отгоре не сме се пънали над тях с месеци.
    Най- любезно ти предлагам да не си позволяваш да класифицираш хора, които не познаваш, а да си седнеш малко на задника и да осъзнаеш, че не си на Марс, далеч от всички други долни същества, които никога няма да стигнат до теб.
    Вземи се в ръце. Виж аз какво казах, виж ти какво ми отговори.
    Можеше преспокойно да обясниш за каква стипендия става дума, нали? Откъде да знам каква е?
    Видях противоречие, попитах. ДА, коментарът ти беше откровено СНОБСКИ - "за изявените ученици има стипендия", бла-бла. Няма проблем, попитах пак - косвено. Изразих съмнение, че стипендията в България е достатъчна. Явно не съм наясно, обясни ми - кажи "не уча в България", например. Или "стипендията беше за глезня, не за издръжка". Ама не, много сме важни, нали. Че и Германия намеси - все едно съм отворила темата и съм написала 20 реда как стипендиите в Германия са по-добри или нещо от сорта.
    Иначе да, много е лесно да влизаш в някаква тема, да раздаваш епитети ("посредствени"), да си изразяваш мнението критикарски и отвисоко, претендирайки да е "непретенциозно" и не знам си какво, да използваш информацията, която другите са дали, при това ни в клин, ни в ръкав, обаче самата ти да не даваш никакво инфо за себе си, за да няма възможност да бъдеш съдена. Когато ти сама с охота го правиш. Изборът ти да не споделяш не е израз на нищо друго освен на нежелание да си излезеш от comfort zone и да станеш уязвима. НИЩО ЛОШО. (Лъв ли си, впрочем?)Лошо е, когато използваш информацията, която другите са дали, по този начин.
    Седни си на задника и си овладей нервите, защото в случая, Бога ми, не съм ти аз виновна.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-20-2014 на 22:06

Мега фен Аватара на 102
    Седни си на задника и си овладей нервите, защото в случая, Бога ми, не съм ти аз виновна.
    deja vu

Мега фен Аватара на galaxy29
    (Лъв ли си, впрочем?)
    ахахахаха rofl

и някъде мернах отново някаква фраза
    като тази "ни в клин, ни в ръкав", дето сега си ползвала
    и дето като цяло ни ЗАЛИВАШ с такива фрази
    не се ли чувстваш досадна вече
    разбрахме, че си с богат речник
    ама ко е това доказване
    нещо комплекси ли имаш

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не съм прочел още всички коментари в статията,защото са много.Не съм прочел още и коментарите в тази тема,но ще си изкажа мнението.
    Малко твърде наставнически го е подкарала въпросната авторка с някакъв върло укорителен тон като че ли всеки е длъжен да живее в "калъпа" на обществото.Даже не и на обществото.В "калъпа" на нейните разбирания за развитие на обществото. Малко ми прилича на оная пикла, на която постнах преди време една статия тук дето от стринката на баба си на дядо си на чичо си чула че казармата създавала мъже и започнала с наставнически тон и вдъхновено да обяснява как нямало мъже в България,защото нямало казарма и какви кавалери разбираш ли били миналите през казармата.Нищо че и грам не се е допряла до това даже.
    Та и тази въпросна девойка. Ставаш на 30 и превключваш копчето забодено на гърба ти към числото 30. Да, има много недорасляци и над 30 години,които наистина е нужно да пораснат.Е, все пак изборът си е техен.Има и такива дето като минат една възраст и решават,че са много зрели,което също леко ме понадразва.Като например да речем една съученичка дето един път не ми се изкара толкова зряла,че едвали не вече за пред пенсия станала.Алооооу. Абе ти довчера се чудеше как да ходиш с по двама наведнъж и никой от тях да не разбере, а днес си ми вече най-принципната дето има огромен опит зад гърба си,по купони не ходи,стари познанства е загърбила и се радва на домашната вечеря и филмите.Айде стига бе...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си