.
Резултати от 1 до 25 от общо 406

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    ^Къде пак ти с тоя САЩ в тая тема бе ?

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    От бая време не работя в магазините за дрехи, повярвай ми, че за моята работа в момента трябва да съм на пушка 8 часа и не мога да си позволя да седна и да си клатя краката също. Но когато знам ,че имам повод, възможност или желание и ще се случи 2 пъти в месеца да не спя, а не всеки ден-просто го правя. Не мисля, че ще спра и на 30. Не искам живота ми да мине в работа и учене и пак работа и накрая да се сетя , че ми е времето за купон по абитуриентската на децата ми (живот и здраве). Щото за мен да си необвързан или несемеен на 30 е ок, но на 50, с дете, и да си правите компания по кръчмите-не е реално.

А иначе за мен е доста непохвално да те гледат вашите и на 20, камо ли на 30. Издържам се сама , защото нашите нямат възможност. Но дори и да имаха-млад,здрав,прав човек, не виждам къде е проблема да си намеря работа и да се издържам, било то и на 20. Но някои хора просто ги мързи и това си е (изключвам специалностите от типа на медицина или дентална медицина например, където си скъсвват гъзовете от учене и нямат време)
    Аха я ми обясни ти тогава как смяташ, че се плащат 850лв на семестър да речем, средно по 50-70лв храна на седмица (въпреки, че когато аз учих тия 50лв стигаха, а ся ще си на пост и молитва повечето време ама хайде) отделно едни тлъсти суми за разни учебници и прочие и ако случайно си имал късмета да попаднеш в общежитие още 50лв на месец, това без да броя каквито и да е странични разходи. Това са ти съвсем примерни разходи. Сега си помисли, че имаш всеки ден упражнения които ако пропуснеш става мътна и кървава. Да си дистанционно и да работиш ок. Да си редовно и да работиш в някои специалности - ок, ама в повечето специалности няма нито да учиш, нито да работиш. Хайде сега си представи, че не си в Бг, а в Лондон например, какво се случва ? Да работиш и да учиш в повечето случай е да си плащаш дипломата, да ако наистина вашите нямат възможност ок, но да върша половинчати работи само за да се бия в гърдите, че се издържам сам..
    Последно редактирано от draid : 08-19-2014 на 23:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си