.
Резултати от 1 до 25 от общо 302

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от GemmaHayes Виж мнението
    Публикувам тази тема, защото проблема ми е следният: аз съм 20 годишно момиче, което е смятано за много красиво (не от мама и от тати), не съм надута, но до момента съм нямала сериозна връзка. Не съм евтина к*рва или човек с когото няма какво да си кажеш - обичам да чета и съм възпитана да се държа на ниво, но проблема ми е че момчетата около мен не ме приемат на сериозно. Искат да се занимават с мен като жена-трофей, но не и за нещо дълготрайно. От типа момичета съм, които искат да обичат човека, с когото си лягат и нямам този проблем хората да говорят за мен лоши неща, че съм лесна и т.н. но въпреки това не мога да си хвана сериозен приятел. Мисля, че на доста красиви момичета им се случва, защото искат да се хвалят с тях, но от друга страна се страхуват, че им обръщат много внимание ?! Моля, дайте съвети според вас, какво може да се направи по въпроса.
    Преди да съм прочел мненията ще изкажа това,което мисля аз.Започваме още от заглавието.Проблема на красивите момичета.Пак добре че не си я кръстила Проблема на адски готините мацки.
    Както вътрешната така и външната красота са субективни понятия.За някои хора може да си супер готината, а за други супер антипатичната.Въпрос на схващания.Иначе всеки човек си има кусури.Всъщност май е доста важно и къде ще те оценят.Ако считани за много готини пичове решат,че си много готина и бройката на тези,които те желаят ще се увеличи заради тяхното мнение.Един от проблемите на тези дето се смятат за много готини е че не са склонни на компромиси подсъзнателно разчитайки на това,че понеже са много готини или ще им се търчи постоянно по задника или ще се насочат към следващият.Компромисът е много важен в една връзка.Разбира се винаги трябва да се прави разликата между компромис и изгубване на същността на даденият човек.Покажи на човека срещу себе си,че му вярваш.Покажи му и че той може да ти вярва,ама наистина.И не тичай само по най-лъскавите батковци.Често те просто искат да те ебнат и да преминават към следващата считаща се за готина за престиж.Ако търсиш любовта можеш да наблегнеш например на някой не толкова лъскав,с огромно самочувствие и много пари.Наблегни на някой по-скромен дори и да ти се наложи и да направиш някой друг копромис и да бъдеш търпелива.Показвай отвреме навреме,че се интересуваш от него,а не чакай само той да те търси.Опитай се да бъдеш и приятелка с него,а не тип"аз съм много готината мацка и затова ти си длъжен постоянно да ми тичаш по задника и да ми изпълняваш капризите,а своя вътрешен свят си го заври там където слънце не огрява,мразя лигавищини и слабости и бягам бързо ако някой се осмели да ми ги покаже А,да и това което ме интересува мен е истинското,а твоите интереси са тъпня." Ако търсиш лош и много готин пич вероятността да установиш,че отново си се превърнала в поредният му трофей не е хич малка
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-03-2014 на 07:23
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си