- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблема на красивите момичета
Преди да съм прочел мненията ще изкажа това,което мисля аз.Започваме още от заглавието.Проблема на красивите момичета.Пак добре че не си я кръстила Проблема на адски готините мацки.
Както вътрешната така и външната красота са субективни понятия.За някои хора може да си супер готината, а за други супер антипатичната.Въпрос на схващания.Иначе всеки човек си има кусури.Всъщност май е доста важно и къде ще те оценят.Ако считани за много готини пичове решат,че си много готина и бройката на тези,които те желаят ще се увеличи заради тяхното мнение.Един от проблемите на тези дето се смятат за много готини е че не са склонни на компромиси подсъзнателно разчитайки на това,че понеже са много готини или ще им се търчи постоянно по задника или ще се насочат към следващият.Компромисът е много важен в една връзка.Разбира се винаги трябва да се прави разликата между компромис и изгубване на същността на даденият човек.Покажи на човека срещу себе си,че му вярваш.Покажи му и че той може да ти вярва,ама наистина.И не тичай само по най-лъскавите батковци.Често те просто искат да те ебнат и да преминават към следващата считаща се за готина за престиж.Ако търсиш любовта можеш да наблегнеш например на някой не толкова лъскав,с огромно самочувствие и много пари.Наблегни на някой по-скромен дори и да ти се наложи и да направиш някой друг копромис и да бъдеш търпелива.Показвай отвреме навреме,че се интересуваш от него,а не чакай само той да те търси.Опитай се да бъдеш и приятелка с него,а не тип"аз съм много готината мацка и затова ти си длъжен постоянно да ми тичаш по задника и да ми изпълняваш капризите,а своя вътрешен свят си го заври там където слънце не огрява,мразя лигавищини и слабости и бягам бързо ако някой се осмели да ми ги покаже А,да и това което ме интересува мен е истинското,а твоите интереси са тъпня." Ако търсиш лош и много готин пич вероятността да установиш,че отново си се превърнала в поредният му трофей не е хич малка![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 09-03-2014 на 07:23
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!