.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    хареса ми рецептата за австрийската торта от синеочка и маслените сладки на блаб и галетът на нели също


    и имам въпроси
    нали за тарта тестото по принцип си е хрупкаво като бисквитка, а не е пандишпанено?
    и ако направиш маслено тесто с пълнозърнесто брашно, по-твърдо ли става отколкото с бяло?
    и голям фал ли е, че забравих да надупча с вилица тестото преди да го опека? то нали и иначе си попива от крема ;/




    вчера правих тарта за рождения ден на майка ми
    изглежда ужастно, но беше разкошна на вкус, много се хареса
    рецептата я споменах в менюто
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    тарталета с маслено тесто от пълнозърнесто брашно, кафява захар, яйце и щипка сол и крем от заквасена сметана, кис мляко, желатин, домашно сладко от боровинки и няколко пресни малинки, няколко капки лим сок и за украса - орехи и мента
    ето и снимки :д
    http://i.imgur.com/60rcOoF.jpg
    http://i.imgur.com/z7r0DvC.jpg
    Последно редактирано от galaxy29 : 09-08-2014 на 19:02

  2. #2
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    нали за тарта тестото по принцип си е хрупкаво като бисквитка, а не е пандишпанено?
    и ако направиш маслено тесто с пълнозърнесто брашно, по-твърдо ли става отколкото с бяло?
    :{

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си