
- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
хареса ми рецептата за австрийската торта от синеочка и маслените сладки на блаб и галетът на нели също
и имам въпроси
нали за тарта тестото по принцип си е хрупкаво като бисквитка, а не е пандишпанено?
и ако направиш маслено тесто с пълнозърнесто брашно, по-твърдо ли става отколкото с бяло?
и голям фал ли е, че забравих да надупча с вилица тестото преди да го опека? то нали и иначе си попива от крема ;/
вчера правих тарта за рождения ден на майка ми
изглежда ужастно, но беше разкошна на вкус, много се хареса
рецептата я споменах в менюто
ето и снимки :д
http://i.imgur.com/60rcOoF.jpg
http://i.imgur.com/z7r0DvC.jpg
Последно редактирано от galaxy29 : 09-08-2014 на 19:02