.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 156

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    лол, по БЕЛ само ЛИС-ове пишем от когато съм 8сми клас. Тази госпожа нито едни път не ни позволи на класно да пишем есе само ЛИС.[/B]
    Госпожата ми по БЕЛ е доста зле и НИТО ВЕДНЪЖ не ни е карала да пишем ЛИС. Заради това сега не мога да го пиша. Кажи-речи от 7-ми клас не съм учила по БЕЛ (за срам е, знам) и сега адски много съжалявам, че не започнах да се подготвям още от 11 клас.
    Хора, обръщам се към вас за помощ. Може ли някой да ми каже как да уча авторите и произведенията по литература? Единствено съм чела "Железният светилник" и това е. Нито за авторите знам нещо, нито за произведенията. Наистина искам да науча материална, но не знам как да подходя към него. Само с четене на анализи ли ще стане работата?

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от feel_me19 Виж мнението
    Госпожата ми по БЕЛ е доста зле и НИТО ВЕДНЪЖ не ни е карала да пишем ЛИС. Заради това сега не мога да го пиша. Кажи-речи от 7-ми клас не съм учила по БЕЛ (за срам е, знам) и сега адски много съжалявам, че не започнах да се подготвям още от 11 клас.
    Хора, обръщам се към вас за помощ. Може ли някой да ми каже как да уча авторите и произведенията по литература? Единствено съм чела "Железният светилник" и това е. Нито за авторите знам нещо, нито за произведенията. Наистина искам да науча материална, но не знам как да подходя към него. Само с четене на анализи ли ще стане работата?
    Препоръчвам ти да ги прочетеш (от Христоматията най-лесно, романите ги има в сбит вариант в нета) и ако слушаш достатъчно в часовете,решаваш тестове ще станат нещата. Споменах по-горе за помагалото "Бърз прочит преди матура" - може да ти е доста полезно. Освен това, мисля че ти каза, че ходиш на уроци. Според мен ще се подготвиш добре за матурата. Аз сега не ходя, но в 7 клас цяла година като ходих ми беше мноооого голям плюс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си