- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
фестивал в Бразилия
Децата роби на Швейцария чакат възмездие
http://www.segabg.com/article.php?id...HuNh0.facebook
ПП: Тъмната страна на "светлата и богата" страна Швейцаия.
руската техника кърти
https://www.facebook.com/video.php?v...574746&fref=nf
В Дания всяка година убиват жестоко делфини заради ритуал
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1501359
ПП: Не помня в България някога да сме имали подобни западно-аборигенски ритуали на "хуманността".
дифендър е гей-анархист, кремълски ибрикчия. :>
Welcome to the Jungle...
тихихи![]()
^ смей се наум ве
Цитирам коментар от нета: "Ето какво учат в руските училища докато ние учим как се слага кондом върху краставица"
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
Последно редактирано от defender : 10-10-2014 на 12:56
Русия недоумява: Защо ООН мълчи за масовите гробове край Донецк
"Темата за масовите гробове край Донецк в източната част на Украйна не намери отражение в доклада на ООН по ситуацията със човешките права в Украйна"
http://lubamanolova.info/sviat/2014/...e-kray-donetsk
Толкова по-зле за тях. С този линк единствено доказваш тезата ми - Русия е кенеф. За чий му е на нормален човек да умее да сглабя АК74 ?
// впрочем едно време доста се радвах на оръжия и съм имал възможността да си поиграя с българските слр-и, няколко ловни пушки, глокове, валтери, зигове и един 9мм де. Има стрелбища в Б-я, има и курсове за боравене с огнестрелно оръжие. Ако ти е мерак - записваш се и толкова. Отделно има и еърсофт реплики, които се сглабят по идентичен начин, а бг еърсофт федерацията се е разраснала доста откакто спрях да ходя. Поинтересувай се.
Аз не бих искал моето дете да минава през военно обучение освен ако само не изяви желание (което ако го образовам и възпитам ще е последното, което бих очаквал).
блаблаблабла... сега времената са ,,демократични'', ама не се знае какво ще е утре... Дай кирка на робите и те ще копаят цял живот мирно, ама я им дай оръжие? Българите са тотално превърнати в беззащитни мишки.
Цитирам два от коментарите под видеото (коментарите са на неруснаци):
"Not to mention that we are teaching our kids to be terrified of firearms - to be a bunch of subservient little sissy nanny-statists!"
"The Liberal Progressive Democratic Party has been spending millions of our tax dollars on teaching our kids how to become slaves to the government while every other nation teaches their kids how to survive. You might find this video ridiculous but I find it very well done, these teenagers know how to dismantle and reassemble a rifle in seconds while our teenagers only know how to play with their cell phones, their ipads, their video games; wear their pants down to their knees like a bunch of penguins, eat junk food and grow fat and lazy by the day; do not know what real work is and do not care that they do not know how to work for a living, they have the government to take care of them! America will fall and it will far bloody and hard, it is coming."
ПП: Арусио май живее в приказна реалност и блянове за земен рай..
utre arabska durjava shte ni zavladee
^
Споко Аурисио ще ги научи да си скубят веждите и метросексуалност. Ще ги спре с надупен гъз.
Дефенди, тва не го очаквах.
Вместо да се заядеш че америка е пълна с откачалки на тема оръжие и всяка година измират не знам си колко хиляди човека при престрелки ти си взел тука да ни хвалиш руската глупост.
Иначе истинска демонстрация на християнски ценности, за пореден път се убеждавам че ти си християнин колкото папагала е българин.
Нз Аурисо къде живее, ама такива като теб и климатика, които и за песъчинка са готови да срутят системата, осират света.Арусио май живее в приказна реалност и блянове за земен рай..
То и на запад има недоволни олигофрени, които не намират спокойствие в съвременното общество. Дай им да пуцат и да мразят -- тъжна картинка.
Ще вметна само, че ако беше изгледал курса, който ти линкнах, тоя коментар за 'робството' щеше да ти се стори смехотворен. Имам един познат като вас - и той не знае к'во иска, знае само, че е недоволен от статуквото. Да бяхте внимавали в час по Философия - и мен не ме кефи системата, но поне знам защо е такава. И знам защо по-добра няма как и да видя.
А дано го изгледаш и а дано ти светне що трябва да се чувстваш доволно късметлия, че света го въртят хората, който го въртят ... които и да са те.
Аурисе в САЩ във всяка къща и семейство има оръжие ве, какво ще кажеш сега.
Че си палячо. И платен драскач.
ми за мен САЩ (като бастион на демокрацията) са ми любимия пример срещу философиите на тукашни псевдо демократчета
Никакви пропаганди няма да гледам. Факт ли е, че населението ни не може да се защитава и разчита изцяло на някакво НАТО във времена, когато всеки момент може да ни остави? Факт е. Както и това, че циганите ни завладяват и изнасилват бабите без страх, а полицията не може да направи нищо, защото затворите са претъпкани.
Половината от предметите в средното образование меко казано ненужни. Да не говорим за преподавателите, които учат децата. Философия ми казваш... философията освен на заличаване на добродетелните качества, галене на егото и отричане на християнските морални ценности, на друго какво учи? Кво ти пречи по физическо вместо да седят бездействат момчетата да се научат на боравене с АК47 и защитни методи? Какво ти пречи вместо в час на класния да си говорите за Биг брадар (както вече и по литература навсякъде чувам как коментирали тва предаване) - да научат малко военна теория?
Като гледан какво представлява сега нашето училище, не си представям след 20 години да си пращам децата за пълно изтъпяване и промиване.
демокрация знаеш ли какво означава или и в час по история не си внимавал ?
какво НЕдемократично се е случило в САЩ ?