- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Една моя колежка беше на 90-дневната диета. Протеинов ден - кебапчета. Варива - пържен ориз от китайския.
е ......![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не знам какво против кебапчетата и кюфтетата имате.Ако каймата е смляна пред теб в магазина (или в блендера вкъщи) от месо, което ти САМ си избрал, не виждам проблем.
Леле, взех си една готова мексиканска салатка с риба тон, щото предположих, че време за в кухнята няма да имам- е, накъдрих се от кеф!
Моркови, царевица, зелен и зрял фасул, лук и чушка + рибата- уникално!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Lilanda май не си запозната с 90-дневната диета.
Naive тук съм съгласна, но случаят не беше такъв.
kalpazanka до офиса ми има един салатен бар, където ти правят салатата по твоя рецепта и в крайна сметка ядеш уникални творения, които никъде не можеш да намериш - страхотни са.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Внимавай с речника и проучи диетата.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
.
Оф, айде преместете се в друга тема де.
Тука си говорим за храна. А храната е свещенна, не бива така.
Мислех да правя мусака и забравих да си купя кайма.Сега май пак ориз ще ям.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
аз ям и пържен ориз и изкуствени кебапчета, а имам по-яко тяло от вас, тенекийки закретеняли
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
всеки си има собствен мироглед и е противно да казвате, какво трябва и какво не
не ви ли се наби в главите
дава се акъл на хора с проблеми, които имат нужда
давайте си и на децата, като проимате (ох, дано сте поумняли дотогава, че не ни трябват още отрепки, амин)
а не да си манифестирате гъзовете, където не ви влиза в работата
аз се срамувам, когато ми се е случвало или ми се случи да се изкажа така категорично
така че малко се зачервете и се замислете
Последно редактирано от galaxy29 : 10-18-2014 на 20:50
и кво сега
тези които се храните супер здравословно, много добре ли се чувствате, щото според мен е един вид внушение, внушаваш си ,че тва което ядеш е супер полезно и така :Д Сякаш ще те хване някоя неизлечима болест ако изядеш 5 кюфтета (или повече) с 2-3 филии БЯХ хляб :Д И обратното, ако не, си застрахован за 100 години живот изпълнен със здаве и енергия без болести :Д
в моя град познавам един човек, който е на 103 години, и не се е лишавал от нищо, нито пък се е старал да спазва да яде някакви неща, които се водят полезни. Дори на доктор не е ходил доколкото знам и в момента не пие никакви лекарства, само от слабо зрението се оплаква последната година, но въпреки това не носи очила и не е ходил на очен :Д
Последно редактирано от fire_magic : 10-18-2014 на 21:00