- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
И ние нямаме такова чудо у нас, пък съм оцеляла.
Аз като си правя сандвичи, което е доста рядко, просто ги запичам на микровълновата /колкото да се разтопи кашкавалът/.
Обичам сандвичи с кашкавал, авокадо и черен пипер отгоре, мм. И хлебчета с черен сусам... Ав. А, и варено яйце съм слагала в сандвич, също много яко се получава. :Д
принцеси в микровълнова
потресена съм
/да знам че може
К'ви принцеси? Говоря за най-обикновени филии. Принцеса му викам на такова с кайма, такова не обичам.
сандвичи са, но не им е това името
името им е печени сандвичи
но само ако са с нещо разтапящо се като кашкавала
а не такива със сирене, дето си стои твърдо
всички с посипан запечен кашкавал се водят принцеси
а пък аз не обичам да контактувам с микровълнова ;/
само, ако бързам за размразяване и за пуканки става
но и тези са си по-хубави без микро-то
особено пуканките, напукани на котлон, ммммммммм
иначе за притопляне и на котлон или във фурната например си става бързо
пък бързо готвено, предпочитам от магазина да си взема, отколкото да готвя в това нещо
знаете ли какво се сетих
в общежитието си топлех на парното, а пък хладилник беше перваза ахахахаха
топлих си на парното аххахахаххахххахаахахахах а ахахааа
и какво
пак бях секси
слагах си манджата на парното
отивах до зимния да поспортувам
и като се прибера след час и половина
яденето се е стоплило
не сготвило, а СТОПЛИЛО
онези сандвичи с нетопящо се сирене и яйца се казват бъркани сандвичи
Благодаря!
Хора, утре ще споделя с вас рецепта за турска супа с червена леща (ще си едитна поста) - не съм я пробвала, но ще се направи следващата седмица. Напомням, че лещата не е завършен протеин, затова е хубаво в дневното меню да се включи филийка-две хляб.
Ядките също биха я допълнили до пълноценен протеин, поставям си за цел да измисля салата с леща и ядки :д
Опа, ето идея - http://www.splendidtable.org/recipes...ampaignId=7697 - ще се редуцират съставките обаче, това ми се вижда твърде голяма занимавка за рано сутрин.
И това, обаче без чесън по очевидни причини - http://www.pinterest.com/pin/558516791260746302/
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-21-2014 на 22:52
мм, изглеждат добре тези рецепти от линковете
пинки, ти на общежитие ли си в германията или както се водят там?
И само да спомена, че вчера правих сьомга, много по - хубаво става, когато я печеш на фурна без фолио, но във фурната да се сложи едно гювече, пълно с вода, в която има лимонов сок и босилек или джоджен, отколкото да се увива с фолио. Стана доста добре.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."