- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Шофьорски курсове
Няма такова нещо като липса на видимост на нещо като шише. Достатъчно е да вижда предните няколко за да знае на къде върви линията им. Когато си на паркинг и паркираш в клетка, за ориентир използваш само маркировката която е доооста по-ниска от 2л пластмасова бутилка. Точно в градски условия при паркиране и най-вече изкарване в тесни пространства доста често ми се е налагало да си свалям огледалата, което е нещо напълно нормално и не виждам как го свързваш със загуба на време. Иначе защо да си го прави трудно ? Защото специално жени (нищо против жените шофьори) с книжки и опит години не могат да паркират като хората. В големите градове горе долу успяват повечето да се научат, ама с много мъки и надрана боя. Една жена ме кара да изкарвам бус дълъг 6м за да може тя да излезе с колата си, при положение че има място за две коли, а не пожела да ми даде да и изкарам колата. Удобно място да спомена, че съм влюбен в страничните огледала на бусовете хах.
Направо ми избива пот някой като не спре в клетката и се унищожат две парко места след като другите спрат както трябва.
Между другото аз карах преди да взема книжка, а точно преди изпитите си обикалях един паркинг и си паркирах, карах назад и тем подобни.
Последно редактирано от draid : 10-22-2014 на 20:47