.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 126

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    'щото пантерката се нуждае от това вкупом да й кажем, че е умно момиче и често е коректна позицията й, но ще е добре и да я излага без конска доза негативизъм

ии да, иронията е, че аз го пиша тва

все тая
    Само дето аз не бих го нарекла 'негативизъм'. Много по-дълбоко и отблъскващо е.

//Иначе, съм съгласна.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Само дето аз не бих го нарекла 'негативизъм'. Много по-дълбоко и отблъскващо е.
    Ех значи, виж в какво положение ме вкарваш. 1-во че ми е интересно мнението ти, 2-ро че ми е интересно пантерката как ще реагира на епитета, който ще използваш за да опишеш изказа й и 3-то че ще се почувствам сякаш за пореден път правя някакви драми във форума, пък просто е чисто любопитство ;/

Според мен пък покрай изказванията си допуска да 'изтече' информация за мирогледа й по сума различни въпроси и хората реагират и на това. Пренебрежително отношение към непрагматичните индивиди в първия пост и още по- такова към конформизма във втория.

На 100% виновен съм в същото поведение - в повечето случаи е несъзнателно и острият изказ е с провокативна цел. По мое мнение е червена лампа за неоформен мироглед. Кофти способ е да сондираш за на хората мнението, но съм почти сигурен, че ирл се изказва по коренно различен начин -- поне с мен е така. Нетът не е лошо място да човъркаш.
    Та тъй - за мен е негативизъм. Към доста неща и хора, но щом се демонстрира, макар и индиректно, значи не е убеждение, а просто мнение, което чака да бъде потвърдено или отхвърлено.

Днеска съм се разфилософствал нещо и ебаси егоцентричния пост ... извинявам се =Д

Супер фен Аватара на tireheb
    Кофти способ е да сондираш за на хората мнението
    не е кофти само по себе си
    кофти е да го правиш по кофти начин :О

/тва извън темата на разговора.. каквато и да е тя :С

И ето че след няколко години пак се връщам в този сайт за да дарявам малко житейски опит...
    Основния проблем в една такава връзка е, че дори и да си най-зрялото за възрастта си момиче, той определено няма да те взима на сериозно. Винаги ще си мисли, че ти не си "на неговия акъл" и че твоя начин на мислене е детски. Моят съвет е да си хващате момчета на вашата възраст за да имате успешни връзки.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Пък една съфорумка и нейният приятел с 10+ по-възрастен ще се женят
    Така че, който не е бил в такава връзка да не говори мн мн.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Пък една съфорумка и нейният приятел с 10+ по-възрастен ще се женят
    Така че, който не е бил в такава връзка да не говори мн мн.
    КОЯ :О

и майка ми и баща ми са с към 10 год разлика и са били щастливи и са създали две прекрасни дъщери

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    КОЯ :О
    Говори за себе си. Не ти ли каза, че ще съм й кума?

anonymous708973
    Guest
    Ех значи, виж в какво положение ме вкарваш. 1-во че ми е интересно мнението ти, 2-ро че ми е интересно пантерката как ще реагира на епитета, който ще използваш за да опишеш изказа й и 3-то че ще се почувствам сякаш за пореден път правя някакви драми във форума, пък просто е чисто любопитство ;/

Според мен пък покрай изказванията си допуска да 'изтече' информация за мирогледа й по сума различни въпроси и хората реагират и на това. Пренебрежително отношение към непрагматичните индивиди в първия пост и още по- такова към конформизма във втория.

На 100% виновен съм в същото поведение - в повечето случаи е несъзнателно и острият изказ е с провокативна цел. По мое мнение е червена лампа за неоформен мироглед. Кофти способ е да сондираш за на хората мнението, но съм почти сигурен, че ирл се изказва по коренно различен начин -- поне с мен е така. Нетът не е лошо място да човъркаш.
    Та тъй - за мен е негативизъм. Към доста неща и хора, но щом се демонстрира, макар и индиректно, значи не е убеждение, а просто мнение, което чака да бъде потвърдено или отхвърлено.

Днеска съм се разфилософствал нещо и ебаси егоцентричния пост ... извинявам се =Д
    Никак няма да реагира Пантерката по простата причина, че е подхвърлен епитет - не е обяснено, обосновано, няма как да вникна в гледната й точка - дори да искам.
    Иначе си 100% прав - ирл съм също толкова емоционална, но в изключително положителна посока и постоянно чувам как съм зареждала хората и бла-бла. И е напълно несъзнателно, да.
    Тъкмо вчера една мацка ми каза колко съм - момент да си отворя чата да видя точно думата - "здраво стъпила на земята и с трезва преценка" (майка тука би се смяла с глас) и че съм звучала "ненатрапчиво", което... просто няма как да е така Макар че когато комуникирам с нея конкретно, наистина се старая да съм умерена.

А с ръка на сърцето - не разбирам идеята на tireheb (втория пост). Пишела съм сериозно? Ами... говорим си на сериозна тема, знам ли... как се очаква да пиша? Често захващам да пиша пост, установявам, че е спамерски, че не дава нова информация, че е тип "дневник" и го махам. Изпитвам желание да са ми сериозни постовете
    Не, честно, хора, кажете ми.

Галакси, аз напълно осъзнавам, че имам комплекси - като всеки човек, даже знам кои съм изгладила, кои се опитвам и кои вероятно никога няма да успея да превъзмогна
    А чувството за хумор е субективно, в този форум финото такова направо липсва - губят ми се примери в момента, но е имало случаи, в които чета нещо тук и просто съм на земята от смях, но такива са рядкост. Спамерски постове с нотка на подигравка наистина не са ми смешни, не знам дали трябва да се извиня за това.

Стига толкова, че наистина стана мегаегоцентрично :д
    Ако някой изпитва желание да е полезен за моето личностно развитие, е добре дошъл да пише на лично и бих помолила за конкретност
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-29-2014 на 22:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си