- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Потресен съм на каква попаднах
Абе аз все се каня ама на... Като се сетя как в миналото гледах разни външни характеристики на една Дева та чак свят ми се завъртаАма като се върна назад и аз като че ли не съм си изиграл картите както трябва пък и го нямаше бонуса да съм яко богаташче приличащо на четрикрилен гардероб със скъпа количка.Можеше и да ми върже тогава.Нали все пак въпросната девойка поддържаше имидж на bad girl
Иначе аз съм роден на 14.07.1986 мисля някъде към седем сутринта в болница в София.
И кои двама? Брат ми и гаджето му или другите двама?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Абе не се знае.Аз и грабнах малко интереса като се правех на не баш такъв какъвто съм.
Поставял съм я в положение,в което почти да и покапят сълзи до след 5 минути,когато пак се прави на оборотна.Изкарваха че едвали не ще ме изяде с парцалите,а тя дори не можа да ме отреже като хората.(по-всички логики трябваше да ми се измее в лицето).Последните информации,които бях разбрал за нея е че ходи с някакъв наркодилър син на някакъв голям богаташ в града,който и купил скъпа кола и че е ударила с гаечен ключ по главата един дрогиран дето е закачал брат и в едно заведение.Чак ме дострашава като си спомня какви и ги говорех и как я пребарвах навремето![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
една позната ме занимаваше преди време с тия глупости
и така и не запомних каква роля играят асцедента и луната в цялата картинка
То и не говори добре за мъж да знае.
според теб какъв е по-добрия подход към една жена
да се правиш че я слушаш или директно да и кажеш че това са пълни глупости
ноп ( :
от известно време искам да ти кажа, че аватарът ти ме кефи, ма се забравям. нима харесваш този тъпак? О:
как го реши? О:
Блаб, ако не е много нахално, може ли да кажеш няколко думи за мен /везни с асцендент стрелец/ (((:
Фейспалм тук.
Ти и непредсказуемост? Дето седиш, мислиш надълго и нашироко и се вайкаш за някакви пълни дреболии? Я моля те.
Не казвам, че е лошо - въпреки че за мен е - казвам само да си говорим истината.
Блаб не в десетката уцели, а в 11-ката с поста за грижите и любовта при Близнаците.
Ама вие наистина си вярвате, че според зодията може да познаете какъв е човек. Че на всичко от горе и какви качества има и дали си заслужава да сте с него ? Съжалявам ви.
Аз като цяло "вярвам" в зодии, по- скоро ми е интересно, но не робувам. Но тези от вас, които подхождате сляпо и се хвърляте да съставяте карти, преди да отрежете даден човек, не сте ли се запитвали как пък ще има физична закономерност м/у положението на планетите и качествата на даден човек, които не падат свише, още от зародиш, а се градят с години?
Не се заяждам, интересно ми е да чуя въз основа на какво е тази категоричност за зодиите.
А ако има някакво друго обяснение, неподчинено на сухата физика, ще питам: в свръхестествени явления вярвате ли?![]()