.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 126
    Мега фен Аватара на 102
    додох тука за събора на комплексарите
    имам специална покана

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Auriss, не смятам да провъзгласявам мнението си във форума. Ако наистина толкова много изгаряш отвътре да го узнаеш, знаеш къде да ме намериш.

Мега фен Аватара на 102
    провъзгласявам мнение ;д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    В случая на форума (напоследък) е точно това, 102.

Мега фен Аватара на 102
    имам предвид израза

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    просто вече не ме тресе желание за доказване
    напротив
    ето ти малък пример:
    Не се нуждая
    ...

без въпросната доза негативизъм (която на мен ми липсва)
    и като цяло мненията ти преливат от подобни примери
    все твърдиш, че вече си пораснала, а не е така, поне в това отношение
    според мен не искаш да признаеш на себе си, че имаш някакви комплекси, които не си изгладила
    ами просто го направи и си мисля, че именно тогава ще изчезнат
    дори не знам, защо имаш такива, при положение, че си и умничка и хубавка
    друго, което се набива неприятно на очи е неумерената ти позиция
    и спаруженият ти изблик при проява на хумор от страна на отсрещния
    и зад всичко това си се крие доза негативизъм
    това е отблъскващото за мен

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ех значи, виж в какво положение ме вкарваш. 1-во че ми е интересно мнението ти, 2-ро че ми е интересно пантерката как ще реагира на епитета, който ще използваш за да опишеш изказа й и 3-то че ще се почувствам сякаш за пореден път правя някакви драми във форума, пък просто е чисто любопитство ;/

Според мен пък покрай изказванията си допуска да 'изтече' информация за мирогледа й по сума различни въпроси и хората реагират и на това. Пренебрежително отношение към непрагматичните индивиди в първия пост и още по- такова към конформизма във втория.

На 100% виновен съм в същото поведение - в повечето случаи е несъзнателно и острият изказ е с провокативна цел. По мое мнение е червена лампа за неоформен мироглед. Кофти способ е да сондираш за на хората мнението, но съм почти сигурен, че ирл се изказва по коренно различен начин -- поне с мен е така. Нетът не е лошо място да човъркаш.
    Та тъй - за мен е негативизъм. Към доста неща и хора, но щом се демонстрира, макар и индиректно, значи не е убеждение, а просто мнение, което чака да бъде потвърдено или отхвърлено.

Днеска съм се разфилософствал нещо и ебаси егоцентричния пост ... извинявам се =Д
    Никак няма да реагира Пантерката по простата причина, че е подхвърлен епитет - не е обяснено, обосновано, няма как да вникна в гледната й точка - дори да искам.
    Иначе си 100% прав - ирл съм също толкова емоционална, но в изключително положителна посока и постоянно чувам как съм зареждала хората и бла-бла. И е напълно несъзнателно, да.
    Тъкмо вчера една мацка ми каза колко съм - момент да си отворя чата да видя точно думата - "здраво стъпила на земята и с трезва преценка" (майка тука би се смяла с глас) и че съм звучала "ненатрапчиво", което... просто няма как да е така Макар че когато комуникирам с нея конкретно, наистина се старая да съм умерена.

А с ръка на сърцето - не разбирам идеята на tireheb (втория пост). Пишела съм сериозно? Ами... говорим си на сериозна тема, знам ли... как се очаква да пиша? Често захващам да пиша пост, установявам, че е спамерски, че не дава нова информация, че е тип "дневник" и го махам. Изпитвам желание да са ми сериозни постовете
    Не, честно, хора, кажете ми.

Галакси, аз напълно осъзнавам, че имам комплекси - като всеки човек, даже знам кои съм изгладила, кои се опитвам и кои вероятно никога няма да успея да превъзмогна
    А чувството за хумор е субективно, в този форум финото такова направо липсва - губят ми се примери в момента, но е имало случаи, в които чета нещо тук и просто съм на земята от смях, но такива са рядкост. Спамерски постове с нотка на подигравка наистина не са ми смешни, не знам дали трябва да се извиня за това.

Стига толкова, че наистина стана мегаегоцентрично :д
    Ако някой изпитва желание да е полезен за моето личностно развитие, е добре дошъл да пише на лично и бих помолила за конкретност
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-29-2014 на 22:16

Мега фен Аватара на 102
    АХАХХАХХАХАХАХАХ ТИ СИ ЕДИН ПАТ ЧЕСНО

Мега фен Аватара на draid
    ^Таз пък, аз от комплекси не страдам. Не знам как реши, че е при всеки човек. Интересно.

Иначе тя пантерата се мисли за пораснала още от както пише тук и обикаляше по Пловдив майна. Сега вече е много по-голяма, по-умна, по-красива, по-уравновесена, по-сериозна, на по-високо ниво от останалите и т.н. (:

И ето че след няколко години пак се връщам в този сайт за да дарявам малко житейски опит...
    Основния проблем в една такава връзка е, че дори и да си най-зрялото за възрастта си момиче, той определено няма да те взима на сериозно. Винаги ще си мисли, че ти не си "на неговия акъл" и че твоя начин на мислене е детски. Моят съвет е да си хващате момчета на вашата възраст за да имате успешни връзки.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Пък една съфорумка и нейният приятел с 10+ по-възрастен ще се женят
    Така че, който не е бил в такава връзка да не говори мн мн.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    ^Таз пък, аз от комплекси не страдам. Не знам как реши, че е при всеки човек. Интересно.

Иначе тя пантерата се мисли за пораснала още от както пише тук и обикаляше по Пловдив майна. Сега вече е много по-голяма, по-умна, по-красива, по-уравновесена, по-сериозна, на по-високо ниво от останалите и т.н. (:
    Е, сори, казах, че няма да пиша, ама тва няма да го изпусна.
    Първо, никъде и никога не съм се окачествила като по-умна или по-красива.
    Че съм по-уравновесена е 100% така, но това няма как да го знае човек, който не ме познава и който не е проследил развитието ми от 16-тата ми годишнина до сега, капиш? Имам приятели, с които се познаваме от 15+ години, те идеално могат да го потвърдят. Една камара хора пък са ми били в близкото обръжение през последните 5 години. Не съм си го измислила аз.
    По-сериозна и организирана определено съм (макар че ако си снимам стаята, друго ще каже за организираността ми, хах), това няма как да бъде избегнато.

Коментирай ме колкото си искаш, ама преди това вземи да помислиш кои неща аджеба НЯМА КАК да знаеш без да си ме познавал лично през последните поне 4-5 години... а именно думички, започващи с "по", които са сравнения. Няма как да ме сравниш с преди при положение, че наистина не си ме познавал, не ти ли е ясно?

И не моите постове започват с "аз колко съм пътувал, еди-кви-си километри в еди-кви-си условия, колко коли съм имал, колко телефони съм имал" етц. Ама... нали.
    Аз излизам "лошата и сериозната", когато не си затворя очите за тия неща. (И да, още на 16 се числях към "много сериозните" - характеристика, която, впрочем, никога не съм харесвала, но с годините приех.)
    Затова казах - ако искаш да допринесеш с нещо, лично. Ама много искаш да направиш сеир в темата, нали?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-30-2014 на 07:03

Мега фен Аватара на draid
    Нямаш си и на идея какво искам аз (;

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Изобщо нагласата "бе дай сега да се чувствам добре, пък на бъдещето и здравия разум му еби майката" е малко тийнеджърска нагласа На мен ми липсваше дори когато бях тийнейджърка
    А като се замисли човек че мен едвали не ме обвиняваш,че постоянно анализирам нещата
    Наистина и моето мнение сякаш беше подобно.Но пък все повече се замислям.Абе да му е.. майката какви са тия глупави норми.Защо всеки трябва да му мисли като че ли ще живее 1000 години. Щом пък за момента си допадат и се харесват.Щом няма нещо,което да им попречи,е....какъв под ягодите както казваше един съфорумец е проблема пък да пробват.Поне на момента ще са щастливи ако не друго.Още повече и въпросната девойка е на 18 демек вече по всички български стандарти си е пълнолетна и се води жена.Сега надявам се да се усети ако въпросният момък я иска само да охлабва жилката.Ама пък то и на нея може това да и харесва.Знае ли човек.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Мммм, за вероятност си говорим тук А именно вероятността да се разминем зверски в очакванията и нагласата си се увеличава стремглаво, ако от самото начало се различаваме много.
    а от едно време нататък е и прагматизъм - защо да губя веме и емоции с някого, с когото бъдещето ми е тотално неясно и сме тотално различни вместо да открия човек, с когото няма да ми се налагя да правя огромни (не казвам никакви, моля да се прочете!)компромиси със себе си, защото - нека не се лъжем - в един момент баш това се налага при огромна възрастова разлика (и не само).
    Изобщо нагласата "бе дай сега да се чувствам добре, пък на бъдещето и здравия разум му еби майката" е малко тийнеджърска нагласа На мен ми липсваше дори когато бях тийнейджърка
    Ами именно, ако в самото начало се различавате много. Разликата във възрастта обаче невинаги върви с непреодолими различия, които създават сътресения и липса на бъдеще.
    Аз също не бих се занимавала с човек, с когото сме коренно различни, защото просто няма да ми е интересно и няма да виждам смисъл. Или ще ми бъде, но за много кратко (имам опит и с това). А до огромните компромиси - това е условно, тъй като приоритетите на хората са различни, както и ситуациите винаги са много различни.
    Моята нагласа категорично не е такава и никога не е била такава, защото в такъв случай няма да смятам връзката си за сериозна, а аз в друга не мога да вирея.

Просто не трябва да се генерализира, защото - не на всички 30 годишни им е време за семейство (защото на много хора животът се стича по различен начин и на 30 тепърва завършват образованието си, примерно, което не ги прави незрели и т.н., просто обстоятелствата са такива, че нещата им се случват на по-късен етап, тепърва ще градят кариера и стабилност, с която да създават семейство), не всички 30 годишни искат семейство дори и има достатъчно примери, които доказват, че не е точно "никога не е ок".

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Ами именно, ако в самото начало се различавате много.
    Аз само за това говорех Съжалявам, ако не съм се изказала правилно.

Град
    София
    В такъв случай сме на едно мнение. :д

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Пък една съфорумка и нейният приятел с 10+ по-възрастен ще се женят
    Така че, който не е бил в такава връзка да не говори мн мн.
    КОЯ :О

и майка ми и баща ми са с към 10 год разлика и са били щастливи и са създали две прекрасни дъщери

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    КОЯ :О
    Говори за себе си. Не ти ли каза, че ще съм й кума?

ако онзи ден боряна не беше писала в дневника, че им е рано още, можеше и да се вържа ;/

Град
    София
    Нещата се променят бързо и спонтанно.

нелиндо, не послъгвай :д

нямам търпение да съм ви шаферка или кума или водеща или диджейка или може и всичко накуп

Мега фен Аватара на 102
    tolkova ste naivni
    che e.. jalko

кой е наивен и защо
    пиян ли си?

Мега фен Аватара на 102
    taina maina

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове