.
Отговор в тема
Страница 26 от 45 ПървиПърви ... 1622232425262728293036 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 1117
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    че те май само атеисти ни управляват, там вярващ трудна се допуска, (освен ако не го прояви).
    сега и патриарха им пречел в парламента.
    как бе? Не ги ли видя, днес как сладко се заклеха всички на чело с боко тиквата?

Мега фен
    То та клетва пред кого я дават, пред тях си ли. Ти да чуваш в клетвата да има нещо да се казва за Бог.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Абе, я някой от големите страдалци тук да каже в какво се изразява неговото страдание и защо/освен, че е черно, мръсно и гадно/ негърчето в Африка трябва да страда повече, за да изкупи един и същ грях?
    в живота на всеки има и радост и тъга, или смееш да твърдиш, че в твоя всичко е перфектно-само радост?
    това, че хората сме алчни и обикновено мислим само за себе си, ни пука за ближния/себеподобните си (в случая негърчето в африка) си е наша вина, а не вина на създателя, и примерно след 1000 години може и да не е така,-да няма хора, които умират от глад)

човечеството в крайна сметка ще разбере, че това е неправилно, върви напред, колкото и бавно да е
    ако не си схванал, негърчето в Африка гладува заради алчността на други хора, но и то(неговият дух) е заслужило съдбата си заради грешки в минал живот-примерно духът му е бил от тези, които са виновни за сегашното му състояние, или е убивал други хора и т.н.

така чувствам аз нещата, не искам да те убеждавам в моето мнение/разсъждения, убеждения, защото е недоказуемо и те разбирам ако ме сметнеш за луд :Р (не че ми пука, да си знаеш)
    Последно редактирано от fire_magic : 11-07-2014 на 20:55

То та клетва пред кого я дават, пред тях си ли. Ти да чуваш в клетвата да има нещо да се казва за Бог.
    Е , че клетвата пред кой се дава ве? Бойко се покръсти, виж го каза, Бог да бил с тях.. :d :d мършички малки.. ама не си мисли, че ако властта беше в храма, щеше да е по-добре, а напротив. ей такива щяха да сложат чалмите, да вземат библията, да хипнотизират народа и да го изнудват, но сме прескочили тези времена вече

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    да, да, ама науката е доказала че няма нищо лошо в сексса прреди брака а вие с дефендера не
    Айде пак! Кой където го сърби, все там гледа да се почеше. Аз писах вече какво падение е, когато пренебрегването на съвестта се съчетае със самооправданието, ама няма кой да чете. И ако се самоцитирам, това не е от скромност, а защото е казано доста преди аз да съм бил заплануван. 10 века преди Христа пророк Давид се моли с винаги актуалното ,,Не отвръщай сърцето ми към лукави думи, за извиняване на грешни дела'' Пс 140

я пак, я пак, за секса и съвестта и науката? Като докаже, науката, че има нещо вярно, тогава ще вярвам.

Мега фен
    да, да, ама науката е доказала че няма нищо лошо в сексса прреди брака а вие с дефендера не
    виж ги "чикиджийте" Атърнала, Ауриса и Митко, като тях ли искаш да станеш.

хихихи

майтап, момчета.

виж ги "чикиджийте" Атърнала, Ауриса и Митко, като тях ли искаш да станеш.

хихихи

майтап, момчета.

чикията оформя характера

извън темата - глей какво става в центъра на Европа - това трябва да го види тигъра http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4414131

Айде пак! Кой където го сърби, все там гледа да се почеше. Аз писах вече какво падение е, когато пренебрегването на съвебсттасе съчетае със самооправданието, ама няма кой да чете. И ако се самоцитирам, това не е от скромност, а защото е казано доста преди аз да съм бил заплануван. 10века преди Христа пророк Давид се моли с винаги актуалното ,,Не отвръщай сърцето ми към лукави думи, за извиняване на грешни дела'' Пс 140

Мега фен
    чикията оформя характера
    да, като се изпразниш и в следващия момент се чувстваш като п*тка.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    лел

да, като се изпразниш и в следващия момент се чувстваш като п*тка.
    а, не знам, аз се чувствам като създател и като издоен в едно. ;д

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    в живота на всеки има и радост и тъга, или смееш да твърдиш, че в твоя всичко е перфектно-само радост?
    това, че хората сме алчни и обикновено мислим само за себе си, ни пука за ближния/себеподобните си (в случая негърчето в африка) си е наша вина, а не вина на създателя, и примерно след 1000 години може и да не е така,-да няма хора, които умират от глад)

човечеството в крайна сметка ще разбере, че това е неправилно, върви напред, колкото и бавно да е
    ако не си схванал, негърчето в Африка гладува заради алчността на други хора, но и то(неговият дух) е заслужило съдбата си заради грешки в минал живот-примерно духът му е бил от тези, които са виновни за сегашното му състояние, или е убивал други хора и т.н.

така чувствам аз нещата, не искам да те убеждавам в моето мнение/разсъждения, убеждения, защото е недоказуемо и те разбирам ако ме сметнеш за луд :Р (не че ми пука, да си знаеш)
    Не вярвам в булшитите за минали животи... Напълно съм съгласен с идеята, че едни хора са виновни за страданието на други хора, както и че някои хора сами са си виновни. Обаче, къде е Бог в цялата тази картинка? Щом хората са способни сами да управляват света, да определят кое е добро и кое е зло, да причиняват страдание или щастие, то Бог е излишен. Или поне Богът, познат ни от Християнството като добър и милостив, грижещ се за хората тип...

Цитирай Първоначално написано от Pitancho Виж мнението
    Айде пак! Кой където го сърби, все там гледа да се почеше. Аз писах вече какво падение е, когато пренебрегването на съвебсттасе съчетае със самооправданието, ама няма кой да чете. И ако се самоцитирам, това не е от скромност, а защото е казано доста преди аз да съм бил заплануван. 10века преди Христа пророк Давид се моли с винаги актуалното ,,Не отвръщай сърцето ми към лукави думи, за извиняване на грешни дела'' Пс 140
    Науката е доказала, че няма нищо лошо в секса преди брака.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не вярвам в булшитите за минали животи... Напълно съм съгласен с идеята, че едни хора са виновни за страданието на други хора, както и че някои хора сами са си виновни. Обаче, къде е Бог в цялата тази картинка? Щом хората са способни сами да управляват света, да определят кое е добро и кое е зло, да причиняват страдание или щастие, то Бог е излишен. Или поне Богът, познат ни от Християнството като добър и милостив, грижещ се за хората тип...
    ми като не вярваш в булшитите за минали животи аз кво да направя? (аз пък вярвам)
    относно философията на Спиноза чете ли? коментирай я, ако не си, ето линк http://bg.wikipedia.org/wiki/Барух_Спиноза

"всичко, което се случва става посредством необходимостта"
    не вярвам в християнския бог, ако още не си разбрал, за мен той е измислен, идеализиран от човека образ, когото ги радва и удовлетворява това, което те търсят

ми като не вярваш в булшитите за минали животи аз кво да направя? (аз пък вярвам)
    относно философията на Спиноза чете ли? коментирай я, ако не си, ето линк http://bg.wikipedia.org/wiki/Барух_Спиноза

"всичко, което се случва става посредством необходимостта"
    не вярвам в християнския бог, ако още не си разбрал, за мен той е измислен, идеализиран от човека образ, когото ги радва и удовлетворява това, което те търсят
    необходимо е да ти пръсна черепа за да се осъзнаеш

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    браво на теб

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ако толкова искаш ела ми го пръсни? -нямам против?
    адрес искаш ли?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    хайде бе, "мачо", осъзнат?!?

я пак, я пак, за секса и съвестта и науката? Като докаже, науката, че има нещо вярно, тогава ще вярвам.
    Що пак търсиш под вола теле? Откога науката е идола, дето дава отговор на всички въпроси? Ще има да я чакаш да ти отговори на въпроси, с които тя е обявила, че не се занимава. Ама това е твоята всесилна богиня и щом тя не може да го докаже, значи никой друг не може и значи е недоказуемо, следователно невъзможно. На това му се вика ограничен кръгозор. Погледни се малко отстрани!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    турбо глупав кораб, ще докаже науката-хахахаха, толкова знаеш и какво науката е доказала, и колко мозъци е промила, невеж глупак тип псевдо умник-"не вярвам в нищо, което науката не е доказала", тя и да е доказала/ и да докаже,(което е много малко вероятно в този случай) точно пък на теб ще ти го каже наготово, щото си мноу важен, да те просветлят безплатно/без усилие от твоя страна да ти кажат в какво да вярваш
    Последно редактирано от fire_magic : 11-07-2014 на 21:24

Мега фен
    Науката е доказала, че няма нищо лошо в секса преди брака.
    науката в нищо не противоречи на религията освен в това, което не може да се докаже на 100% и се допуска заключение на базата на философия или логика на някой учен, но не и на базата на 100% доказателства.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ти ако си удовлетворен от сегашното си състояние-че не вярваш в нищо, или не знаеш в какво точно вярваш, няма да искаш науката да ти доказва нещо, а ще си щастлив и удовлетворен напълно така, но не си

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    кораба потъва или плава, но не знае накъде
    хахаха

хайде бе, "мачо", осъзнат?!?
    ой, ой, тийн форумен двубей, беоц, ниджа, милост! :Д

Да вярваш, че децата в африка умират от глад защото е нужно да умират.... е мно тъпи, сории. ;(
    А знаете ли аз в кво вярвам? Че истината никой не я знае!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си