- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Да, само тяхно дело е. И кой са тия държави, които ще фалират САЩ? Ако САЩ фалира, ще го усетят и в Заир. УАЗ са толкова големи, че в Германия се скъсват да ги купуват ... за капачки.
Когато съсед ти е Китай, ти трябват само евтини боклуци ... Така ще се конкурират с китайските? Ох, чакай, въображаемата икономика не работи така.
Ами и ти може да си правиш каквото искаш, но ще живееш като скот, има един лаф - простия човек, живее по-лесно, така че обикновения мужик на корени и одеколон може да изкара и ядрена зима.
n00bs
САЩ, ако фалира, ще го усетят само най-застъпените към САЩ и ЕС, не Русия .
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-11-2014 на 17:10
УАЗ не им трябва на германиците, а на нас. те си имат пътища :Д
Да, откъде ще го усети Русия, 400 млрд$ резерв (вече около 360-370) и изведнъж имат тапети. Хубаво е човек да знае кога да спре да се излага, вие явно сте лишени от това усещане.
n00bs
Ние поне не се заблуждаваме във вечното господство на САЩ.
Вечно ли, те тия мизерници никога не са били.
Едно е да налагаш волята си над морални инвалиди и съвсем друго да го направиш над някой, който ти се опълчва.
Господството им във Виентам всички знам как свърши, същата работа е и сега в близкия изток.
То ако става за въпрос и аз мога да си печатам, същата работа е и доларът, нулево покритие, което се прикрива с пчетане на още повече. Хартиени замъци им викат, а в цивилизованите страни е класифицирано като 'Пирамида'
Ами не, не се казва пирамида, опитай пак.
n00bs
Пирамида е термин, който се употребява за съвсееееем друго нещо.
Умиленият по соца пишман компетент пак се излага. Нищо ново. ;]
Welcome to the Jungle...
Вие какво? Да не си мислите, че още дълго ГЕРБ ще мачка народа и циганите ще вилнеят? И те така капитализма вечно ще се държи?
Капитализма никога няма да си отиде с мир.
Въпроса е след това, в каква нова форма ще се завърне.
Аз лично мисля, че ще има световно правителство, а света ще се управлява на няколко полюса според религиозните и културни и особености на населението и мисля, че България няма да остане в западния полюс и модел, въпреки, че като цяло света ще се управлява от едно световно правителство, но според особеностите на населението.
kak taka svetovno pravitelstvo?
Доживях 20 годишни пикльовци да ми казват пирамида какво било.
Такива сте ми финансисти, че не схващате как тая заблуда с доларът е същата работа като да отидеш в магазин за хляб и да си купиш хляб плащайки с друг хляб.
Нещо без никакво покритие от много години, което продължава да се разпространява, за да поддържа фалшиво ниво, което се дължи точно на това разпространение, е точно пирамида.
ами света ще бъде разделен на няколко полюса и ще има едно правителство за целия свят, което обаче ще управлява различните полюси според особеностите на населението, културата и религията.
Мисля, че нещо подобно беше писал някакъв известен американец ама му забравих името и нас ни причислява към православния полюс.
но това не значи, че точно така ще стане.
Последно редактирано от defender : 11-14-2014 на 13:00
Ларуш: САЩ е „системна грешка“
"Линдън Ларуш, бивш кандидат за президент на САЩ, през 80-те аргументирал, от гледна точка на физиката, неизбежен срив на „фалшивата" икономика в САЩ..."
http://www.cross.bg/rysiya-kitaii-br...#ixzz3JzCKGCZK
![]()
Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!
http://www.blitz.bg/news/article/305735
На дефендито му спряха кранчето. Вече няма за какво да има пропаганда. Съответно и лицемерни постове :Д
някои се радват?
нищо не става от българите![]()