.
Затворена тема
Страница 105 от 157 ПървиПърви ... 55595101102103104105106107108109115155 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 601 до 2 625 от общо 3909
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    На база на какво ще се развива Русия, след като няма от къде да се финансират, освен от държавата, след като не произвеждат нищо което е конкурентно на продукт от Китай/ЕС? Кажи ми един руски продукт, който да е по-търсен от други?
    УАЗ

руските продукти са по-калпави, но и по евтини
    На руснаците не им трябват много удобства. свикнали са си. пРАВЯТ каквото си искат и не им дреме какво ще кажат САЩ, ЕС .. САЩ толкова лесно може да фалира, стига няколко държави да се откажат от долара.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Да, само тяхно дело е. И кой са тия държави, които ще фалират САЩ? Ако САЩ фалира, ще го усетят и в Заир. УАЗ са толкова големи, че в Германия се скъсват да ги купуват ... за капачки.

Когато съсед ти е Китай, ти трябват само евтини боклуци ... Така ще се конкурират с китайските? Ох, чакай, въображаемата икономика не работи така.
    Ами и ти може да си правиш каквото искаш, но ще живееш като скот, има един лаф - простия човек, живее по-лесно, така че обикновения мужик на корени и одеколон може да изкара и ядрена зима.
    n00bs

САЩ, ако фалира, ще го усетят само най-застъпените към САЩ и ЕС, не Русия .
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-11-2014 на 17:10

УАЗ не им трябва на германиците, а на нас. те си имат пътища :Д

Град
    Niggaland
    Да, откъде ще го усети Русия, 400 млрд$ резерв (вече около 360-370) и изведнъж имат тапети. Хубаво е човек да знае кога да спре да се излага, вие явно сте лишени от това усещане.
    n00bs

Ние поне не се заблуждаваме във вечното господство на САЩ.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Да, откъде ще го усети Русия, 400 млрд$ резерв (вече около 360-370) и изведнъж имат тапети. Хубаво е човек да знае кога да спре да се излага, вие явно сте лишени от това усещане.
    хихихи, само природния им газ струва повече пари, отколкото щатите са способни да напечатат за сто години, а те печатат наистина по много

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ние поне не се заблуждаваме във вечното господство на САЩ.
    Посочи ми текста, в който вярвам, че САЩ ще са вечно господстващи?
    Нека струва газа им, то и Иран имат много газ, но им е зор продаването.
    n00bs

Вечно ли, те тия мизерници никога не са били.
    Едно е да налагаш волята си над морални инвалиди и съвсем друго да го направиш над някой, който ти се опълчва.
    Господството им във Виентам всички знам как свърши, същата работа е и сега в близкия изток.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хихихи, само природния им газ струва повече пари, отколкото щатите са способни да напечатат за сто години, а те печатат наистина по много
    Сигурно е така, но помисли, че природният газ е изчерпаем ресурс, а Русия разчита главно на такива.
    Пък пари можеш да си печаташ до 101 и обратно.

То ако става за въпрос и аз мога да си печатам, същата работа е и доларът, нулево покритие, което се прикрива с пчетане на още повече. Хартиени замъци им викат, а в цивилизованите страни е класифицирано като 'Пирамида'

Град
    Niggaland
    Ами не, не се казва пирамида, опитай пак.
    n00bs

anonymous708973
    Guest
    Пирамида е термин, който се употребява за съвсееееем друго нещо.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Умиленият по соца пишман компетент пак се излага. Нищо ново. ;]
    Welcome to the Jungle...

Вие какво? Да не си мислите, че още дълго ГЕРБ ще мачка народа и циганите ще вилнеят? И те така капитализма вечно ще се държи?

Мега фен
    Капитализма никога няма да си отиде с мир.
    Въпроса е след това, в каква нова форма ще се завърне.

Аз лично мисля, че ще има световно правителство, а света ще се управлява на няколко полюса според религиозните и културни и особености на населението и мисля, че България няма да остане в западния полюс и модел, въпреки, че като цяло света ще се управлява от едно световно правителство, но според особеностите на населението.

kak taka svetovno pravitelstvo?

Доживях 20 годишни пикльовци да ми казват пирамида какво било.
    Такива сте ми финансисти, че не схващате как тая заблуда с доларът е същата работа като да отидеш в магазин за хляб и да си купиш хляб плащайки с друг хляб.
    Нещо без никакво покритие от много години, което продължава да се разпространява, за да поддържа фалшиво ниво, което се дължи точно на това разпространение, е точно пирамида.

Мега фен
    kak taka svetovno pravitelstvo?
    ами света ще бъде разделен на няколко полюса и ще има едно правителство за целия свят, което обаче ще управлява различните полюси според особеностите на населението, културата и религията.
    Мисля, че нещо подобно беше писал някакъв известен американец ама му забравих името и нас ни причислява към православния полюс.

но това не значи, че точно така ще стане.
    Последно редактирано от defender : 11-14-2014 на 13:00

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ами света ще бъде разделен на няколко полюса и ще има едно правителство за целия свят, което обаче ще управлява различните полюси според особеностите на населението, културата и религията.
    Мисля, че нещо подобно беше писал някакъв известен американец ама му забравих името и нас ни причислява към православния полюс.

но това не значи, че точно така ще стане.
    Може.. ама след 1000 години . Как си представяш да функционира това мащабно правителство, като всички ще претендират за себе си повече?

Според мен ислямът ще изпревари християнството.. Китайците ще са първа сила пък.. Демокрация ще има някъде, ама не и тук..

Мега фен
    Ларуш: САЩ е „системна грешка“

"Линдън Ларуш, бивш кандидат за президент на САЩ, през 80-те аргументирал, от гледна точка на физиката, неизбежен срив на „фалшивата" икономика в САЩ..."

http://www.cross.bg/rysiya-kitaii-br...#ixzz3JzCKGCZK

Мега фен
    Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!
    http://www.blitz.bg/news/article/305735

На дефендито му спряха кранчето. Вече няма за какво да има пропаганда. Съответно и лицемерни постове :Д

някои се радват?

нищо не става от българите

Мега фен
    някои се радват?
    През патката ми е честно казано. България файда от тая тръба така или иначе нямаше да види. Русия и сега продава на Турция газта с 25-30% по-евтино.
    Нас най-много ни ебе с цените на енергията. И бензин и газ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си