Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
место да седнете и да плеснете с ръце,че българин е постигнал толкова много,вие седите се чудите за кво да се хванете
брат, виж сега ... не си глупав човек, ще ти отговоря сериозно.

Дразни ме. Ако трябва да съм честен си прав - би трябвало да се радвам за човека, евала му правя за труда, макар и да намирам въпросния спорт за чиста проба диващина - все пак много труд е положил да стигне дотам.

И все пак ме дразни тва типично източоевропейско отношение към спорта, което изцяло отсъства към науката и образованието.

Наши хлапета като се класират на някоя международна олимпи ада точо 5 думи в емисията в 8 и дотам.

То не бяха футболисти, сумисти, щангисти, борци, ония с худоздхествената гимнастика, а сега и този симпатяга.
До гуша ми е дошло. Ми мен не ме кара да се чувствам горд - що трябва да се гордея ?Къв повод за гордост е това ? Човек да е спасил ; с някаква хуманитарна кауза да се занимава ; въобще нещо добро или полезно да е направил ? Кому е нужен тоя национализъм ?

Затва се и подигравам. Щото си е за подигравка да обвързваш стойността на нацията с постиженията на някакви спортисти. Студената война свърши доколкото знам.
Ей го климатика отгоре обяснява, че трябва да си мазохист, че да те радва тоя мач. Що ? Не може ли човек да гледа спорт за спорта, а не от \'патриотизъм\'.

Яко ме дразни тва отношение. Ама много.