.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 693

Тема: Game of thones

Hybrid View

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Тъкмо онзи ден взех да чета Untold History на английски в електронен вариант и днес гледам това
    https://www.ozone.bg/knijarnica/knig...a-ogan-i-led/?

Мисля да си го взема от колекционерска гледна точка, особено както е пълна с илюстрации и като цяло супер готино направена. Тия дни ще взема да я pre-order-на. Само ми е странно че не намирам на друго място информация, а обичайно тия книги ги превеждат Бард, а тази е от Сиела.
    О, това изглежда много добре. Ще я поръчам за приятеля ми, ама май предпочитам да я взема на английски.:Д
    Българското издание обаче ще е доста по-евтино. :Д
    Последно редактирано от Naive : 11-30-2014 на 15:52

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    О, това изглежда много добре. Ще я поръчам за приятеля ми, ама май предпочитам да я взема на английски.:Д
    Българското издание обаче ще е доста по-евтино. :Д
    Аз исках да си я взема на английски но цените са пожар. Само в Амазон се намират по-тънко ама като сложиш и доставката и става пак много. Аз за това започнах да я чета на английски кат eBook ама сега като видях че ще я има и направо не се сдържам. Тия дни ще я pre-order-на и аз. Особено като знам какви артове има в нея. Ето тук може да метнеш едно око на книгата ако не си я видяла вече. https://www.youtube.com/watch?v=twWzGdyP6QM Само корицата е различна, но съдържанието е същото. Много ме радват такива книги лично мен.

Едит: И аз я поръчах, даже за малко да пропусна да видя, че дават и една книга безплатно като подарък, аз избрах "Играта на Де Ниро" без да ми говореха и 4-те предлагани подаръка нещо.
    Последно редактирано от draid : 11-30-2014 на 21:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си