- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Аз си мислех някога, че моята зодия си е най-хубавата, но напоследък осъзнавам, че даже е от гадните.Таа, най-обичам Козирози. В действителност понякога адски много ме дразнят, но начинът, по който го правят е много готин. :д Харесва ми също, че дори в спор всички да са срещу тях, те винаги си отстояват позицията докрай, и то доста успешно. И като цяло са непукисти и уж отрицателно настроени към всичко и всички, но като ги опознаеш се оказва, че са готини хора, с които е приятно да се общува.
Въпросът ми хареса, затова го задавам и аз и очаквам също толкова дълъг роман като моя!![]()
Харесвам скорпиони и козирози като първите особено много в последно време. Падам си по силни и тежки характери, по хора, които си знаят цената и не се продават за по-малко. Хора, чиято отмъстителност може и ще те преследва докато въпросната клещогъзица не си върне и най-минималното настъпване по крачока, а после скорпито ще те подминава като пътен знак. Като цяло харесвам агресивни същества, които освен всичко, мислят изключително бързо, докато аз си правя изводите и си оформям онова, което съм извадила, те вече го знаят. Козирозите покрай мен пък са толкова много, че имам ли избор да не ги харесвам?! :д Като цяло са сладкиши със всичко това с преследването на разни цели. Пасваме си на ината - „изрий земята под себе си, но получи това, което искаш“. Работохолизмът и леката алчност също слагам в графа „окей“.
Сменяме. Какво смяташ да правиш утре?
Случва се да се държа доста гадно с някои хора и после съжалявам. Не ми харесва също, че понякога съм наивна.
Коя черта в характера си харесваш най-много?
Виждам понякога някои много сладурски, но като цяло не съм им голям фен вече, мина и това време.
Най-гадният подарък, който си получавал/а?
Сапуни и дезодоранти и тем подобни тъпотии като съм бил малък. И не, не е било намек да се къпя :Д и аз подарявах такива тъпи неща
Кой е най- любимият ти плод на света?
Банани! ^_^ Без никакви задни мисли!
Кога за последно яде близалка?![]()
миналата или по миналата майка ми беше купила не помня по какъв повод (те бяха от тия големите ) и се въртяха в нас около 2 седмици
коя е любимата ти порода куче (ако не харесваш кучета тогава отговори за котка )?![]()
напуснах
кога за последно яде банан без да дъвчеш :Д ?
Аз не съм рак
А за следващия искам да знам, в какво настроение е днеска
В адски мега хипер якото позитивно настроение съм цял ден! ^_^
А следващия?
Тори е овен до мозъка на костите си. :д
Иначе настроение никво нямам, умрЕло ми е и скофтено.
Какво ти се яде точно в момента?
Бял шоколад
Какво сънува последно?
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Последните дни/нощи ми е трудно да разбера кое е било сън...Ама, общо взето, хубави неща.
Ти?
Сънувах,че печеля някакви пари от тотото,но не мога да си взема наградатаНякакви такива психарии..както винаги
Какво ще вечеряш днес ?