- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B...80%D0%B5%D0%BA
много лесна и простичка рецепта, става и уникално вкусно, препоръчвам ви го : )
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Тортили за вечеря.
Съквартирантката искаше доматен сос, аз - задушени зеленчуци...резултатът е налице :Д
Всъщност по този начин карфиолът и броколито са наистина вкусни, ако не са термообработени и ако има червен пипер отгоре.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Боб чорба и баница на тиган - Искаха да пробват нещо българско ^.^
И супата на съквартирантката, която никой не хареса и реши, че това е най - удачния начин да я изхвърли.
Утре заминавам за България и нямам търпение да хапна лютеница :Д
Нещо ми се вижда рядък боба :Д
Миличкото ни сготви бобче вчера, отдавна не бях яла, а и му се получи много добре.
Защо не се вълнувате за мастършеф :/
Аз само ти пожелавам успех за сега, пък като почне, ще пускам много смс-и /ако има такава възможност/. ;3
А иначе бобът трябва да е рядък, но не прекалено. Този е направо водичка. ;с
Днес с моя си говорихме точно за това как по някои ресторанти не правят боба като хората и не го обичаме като е супер рядък. :Д
еми да именно бобена яхния се казва
баш гъстият е боб на фурна :д
А така! :д
Ewok в Мастършеф ли ще участва? И какво е това предаване?
Днес направих толкова люто пуешко на тиган, че на мъжо му прилоша :X
Разправяше ми как бил гледал документален филм за яденето на люто и как е напълно възможно да се припадне и как в Берлин имало някакво много известно място за ядене на къривурст, където за определени степени на люто искали дори лична карта. Леле, уплаши ме, бях готова да викам линейка.
мда, 10х за изображенията нямах си и на идея как изглеждат
на момичето горе си изглежда като перфектна бобена супа
Щом е бобена чорба, а не яхния, е добра консистенцията. Аз лично обичам редичка бобена чорбица.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
как искам да съм на мястото на човека на който ще се оплачете че супата ви е рядка и да ви излея бульона на главите