.
Затворена тема
Страница 135 от 157 ПървиПърви ... 3585125131132133134135136137138139145 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 351 до 3 375 от общо 3909
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    защо НАСА имат червена лента на герба си?

знам че не можеш да отговориш не си по тази част

щото така са казали руснаците

защо са казали така руснаците?

щото американците нямат един кораб дето да става за пукнат чеп
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Русия е шампионът в Световните игри на ума

ПП: умни хора тез руснаци, а в тоя форум от групичката (съставена от "толерантни" прозападняци и един проскандинавски социалист ), чух че били нещо подобно на подчовеци.

Групичката, жалка картинка сте, начело с Търнала, мразача на нации, ама иначе демократ го раздааа.
    Дефенди, прозападняк си ти, щото ако ти платят и про-САЩ ще станеш. Ясен си отдалече.
    И кво, в Русия има добри шахматисти. Каква изненада...

Все се мъчи да формира 'групичка', толкова му е акъла.
    Иначе, ако си говорим за групички, кво ще кажеш за тая?
    Всеки който сляпо и упорито подкрепя фалирала в световен мащаб некадърна идеология е или мозъчно повреден, или най-обикновен мерзавец и крадец, който се надява да стъпи върху нещастието на другите за собствено благоденствие, щото при нормална система няма как да успее.

Що била мизерия в България, ми какво да е като едни и същи малоумници я управляват от 70 години.
    Бойко Борисов какъв е? Някой сериозно ли си мисли, че неверен на партията майка кадър може да стане охранител на Живков? Живков, който е параноик и е това е потвърдено от много хора, които са били около него.

http://www.blitz.bg/article/21657

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    защо НАСА имат червена лента на герба си?

знам че не можеш да отговориш не си по тази част

щото така са казали руснаците

защо са казали така руснаците?

щото американците нямат един кораб дето да става за пукнат чеп
    Въпросите на харитов.
    "Защо Плевнелиев е бил пастирка?"
    "Какво ще бъде времето на тази дата след 213717 години?"
    "Какъв е средния размер на пениса на шоколадовия мармот(тоя с целофана)"

Никаква връзка нито с темата, нито с действителността.

много лошо как някои хора продължават да плюят по собствената си история, по собствения си фалит. и как възхваляват, че са загубили, а днес се кланят на колонизатора си

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    много лошо как някои хора продължават да плюят по собствената си история, по собствения си фалит. и как възхваляват, че са загубили, а днес се кланят на колонизатора си
    Това, че се радваш на фалитите обяснява много.
    И още по-ироничното е, че ти се радваш на колонизатора си.

аетернал. Знаеш ли какво стана като ЦРУ разби правителството на Янокувич и направи преврата? Започнаха да избират 20 годишни пикли за министри. Както и боксьори, умно , а?

А знаеш ли какво става като някой политик се опита да заеме управлението в България? - Става подвластен на всичко и всичко, защото всъщост не е нищо повече от една пешка. УПРАВЛЯВАТ НИ ИЗЦЯЛО ВЪНШНИ ФАКТОРИ.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Това, че се радваш на фалитите обяснява много.
    И още по-ироничното е, че ти се радваш на колонизатора си.
    не, аз се опитват и подкрепям брата си, с който единствен можем да отблъснем колонизаторите

http://btvnovinite.bg/article/bulgar...ja-rabota.html

пак да припомня - ЧЕЗ и еколозите от европа

а. между другото, поредната година с апокалипстичен процент на родените българчета

Мега фен
    аетернал. Знаеш ли какво стана като ЦРУ разби правителството на Янокувич и направи преврата? Започнаха да избират 20 годишни пикли за министри. Както и боксьори, умно , а?

А знаеш ли какво става като някой политик се опита да заеме управлението в България? - Става подвластен на всичко и всичко, защото всъщост не е нищо повече от една пешка. УПРАВЛЯВАТ НИ ИЗЦЯЛО ВЪНШНИ ФАКТОРИ.
    Като стана въпрос за 20-годишни пикли, знаеш ли на какъв пост е любовницата на Путин, която също е някъде из 20-те си години и е спортистка?
    Сигурно и тя е кадър на ЦРУ.
    Последно редактирано от Aeternal : 01-02-2015 на 21:39 Причина: Грешка:ЦРУ.

мен не ме интересува Путин дъртия, да ти кажа. Но е факт, ИЗВАЖДАЩ ОЧИТЕ, че имат по-добри политици, както и ние преди.

Мега фен
    Депутат в руската Дума.

Значи и Кадафи можеше да е всякъв мафиот, ама ся либийците уви нещо не могат да го заменят, па се избиват неграмотните.

Мега фен
    Значи и Кадафи можеше да е всякъв мафиот, ама ся либийците уви нещо не могат да го заменят, па се избиват неграмотните.
    Ако се сравняваме с тая племенна държава, значи си заслужаваме съдбата.

Ако се сравняваме с тая племенна държава, значи си заслужаваме съдбата.
    те племена до скоро викаха и на някои държавици от Индонезия и Африка, които днес са в пъти по-богати и развити от нас.

Да, ние ИНТЕЛИГЕНТНО (многу бе) приемаме съдбата си да изчезнем без бой.

Из племената на Либия до преди години ходиха да работят и да живеят хиляди българи. И никой не ги наричаше племена.

На пролетта, Местан като излезе прав, на новите избори отново гласувай със среден пръст, за да има след това причина да продължаваш да обвиняваш Путин и комунизма в нарушение на демократичния ни избор и живот.

Мега фен
    те племена до скоро викаха и на някои държавици от Индонезия и Африка, които днес са в пъти по-богати и развити от нас.

Да, ние ИНТЕЛИГЕНТНО (многу бе) приемаме съдбата си да изчезнем без бой.

Из племената на Либия до преди години ходиха да работят и да живеят хиляди българи.
    Да се чудиш, що ли?

И още по-чудното, що си губя времето?
    При теб не става въпрос за запазване на България, говорим за най-обикновено продажничество.
    Обясни ми, каква е разликата между между мераците на Живков да ни прави 16-та република на СССР и олигофрените желаещи да станем 54ти или там който е щат на САЩ.

Да се чудиш, що ли?

И още по-чудното, що си губя времето?
    При теб не става въпрос за запазване на България, говорим за най-обикновено продажничество.
    Обясни ми, каква е разликата между между мераците на Живков да ни прави 16-та република на СССР и олигофрените желаещи да станем 54ти или там който е щат на САЩ.
    разлика межу република и щат..?

така, Живков е правил глупости, все го знае. Ама сме имали 150 хил армия, най-голямата на Балканите. А?
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 01-02-2015 на 22:00

Мега фен
    СССР знаеш ли на какво е абревиатура? И какъв политически режим е имал?

Та... как да продължим. Така. Давай. Обясни на хората как го правиш, как се мяташ..... как ще сътворим нашите исконни евопейски ценности.......... либерално, мило, свободно.

Мега фен

така, Живков е правил глупости, все го знае. Ама сме имали 150 хил армия, най-голямата на Балканите. А?
    а в Турция е имало, и има до ден днешен, военна база на САЩ с ядрено оръжие.

150 хиляди армия. А ?

нежно, с дюрекс

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    а в Турция е имало, и има до ден днешен, военна база на САЩ с ядрено оръжие.

150 хиляди армия. А ?
    Нашите ядрени бойни глави чак до Индия са имали обсег, а?

Мега фен

Преди да дойде комунизма сме изнесли почти сами цялата тежест на Първата балканската война. А?

И стига си писал за неща, от които не разбираш. За 2 години в казармата, с твоята глава, щеше да бъдеш докаран до суицидно състояние от всекидневните побои и кражби.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си