- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Дефенди, прозападняк си ти, щото ако ти платят и про-САЩ ще станеш. Ясен си отдалече.
И кво, в Русия има добри шахматисти. Каква изненада...
Все се мъчи да формира 'групичка', толкова му е акъла.
Иначе, ако си говорим за групички, кво ще кажеш за тая?
Всеки който сляпо и упорито подкрепя фалирала в световен мащаб некадърна идеология е или мозъчно повреден, или най-обикновен мерзавец и крадец, който се надява да стъпи върху нещастието на другите за собствено благоденствие, щото при нормална система няма как да успее.
Що била мизерия в България, ми какво да е като едни и същи малоумници я управляват от 70 години.
Бойко Борисов какъв е? Някой сериозно ли си мисли, че неверен на партията майка кадър може да стане охранител на Живков? Живков, който е параноик и е това е потвърдено от много хора, които са били около него.
http://www.blitz.bg/article/21657
много лошо как някои хора продължават да плюят по собствената си история, по собствения си фалит. и как възхваляват, че са загубили, а днес се кланят на колонизатора си
аетернал. Знаеш ли какво стана като ЦРУ разби правителството на Янокувич и направи преврата? Започнаха да избират 20 годишни пикли за министри. Както и боксьори, умно , а?
А знаеш ли какво става като някой политик се опита да заеме управлението в България? - Става подвластен на всичко и всичко, защото всъщост не е нищо повече от една пешка. УПРАВЛЯВАТ НИ ИЗЦЯЛО ВЪНШНИ ФАКТОРИ.
http://btvnovinite.bg/article/bulgar...ja-rabota.html
пак да припомня - ЧЕЗ и еколозите от европа![]()
а. между другото, поредната година с апокалипстичен процент на родените българчета
мен не ме интересува Путин дъртия, да ти кажа. Но е факт, ИЗВАЖДАЩ ОЧИТЕ, че имат по-добри политици, както и ние преди.
Депутат в руската Дума.
Значи и Кадафи можеше да е всякъв мафиот, ама ся либийците уви нещо не могат да го заменят, па се избиват неграмотните.
те племена до скоро викаха и на някои държавици от Индонезия и Африка, които днес са в пъти по-богати и развити от нас.
Да, ние ИНТЕЛИГЕНТНО (многу бе) приемаме съдбата си да изчезнем без бой.
Из племената на Либия до преди години ходиха да работят и да живеят хиляди българи. И никой не ги наричаше племена.
На пролетта, Местан като излезе прав, на новите избори отново гласувай със среден пръст, за да има след това причина да продължаваш да обвиняваш Путин и комунизма в нарушение на демократичния ни избор и живот.
Да се чудиш, що ли?
И още по-чудното, що си губя времето?
При теб не става въпрос за запазване на България, говорим за най-обикновено продажничество.
Обясни ми, каква е разликата между между мераците на Живков да ни прави 16-та република на СССР и олигофрените желаещи да станем 54ти или там който е щат на САЩ.
Та... как да продължим. Така. Давай. Обясни на хората как го правиш, как се мяташ..... как ще сътворим нашите исконни евопейски ценности.......... либерално, мило, свободно.
нежно, с дюрекс
Преди да дойде комунизма сме изнесли почти сами цялата тежест на Първата балканската война. А?
И стига си писал за неща, от които не разбираш. За 2 години в казармата, с твоята глава, щеше да бъдеш докаран до суицидно състояние от всекидневните побои и кражби.