.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 212

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    а правилно ли е държавата да взима от моя джоб за да го храни и накрая той да не направи нищо за държавата и да определя кой да е на власт и да има глас равен на моя

най-вече когато аз давам принос за развитието и а той просто смуче като паразит

съжалявам паризитите не са полезни
    злоупотребата със социални помощи също трябва да се реши по някакъв начин, но има и хора, които наистина са изпаднали в нужда и на тях ли не искаш да даваш.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    злоупотребата със социални помощи също трябва да се реши по някакъв начин, но има и хора, които наистина са в нужда.
    според теб с постъпленията от неплатените шашми няма ли да има повече средства?

или да го кажа така ако не се дават пари на тия дето не заслужават няма ли да има за тия дето заслужават?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си