.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 595

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Като ще се прокрадва дискриминация и като аргументите ще са изсмукани от пръстите, с какво пък българчетата са си заслужили престоя в сиропиталище?

Мне, не сме стъпвали в дом, не сме виждали в детско отделение деца, тежащи 9 кг на две години. Мне. Не сме виждали деца с двигателни стереотипи, щото няма кой да се занимава с тях.

Крайно време е някой да спука сапунения мехур, в който живеете.
    добре де кажи как живеят децата в циганската махала там положението по-добро ли е?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    добре де кажи как живеят децата в циганската махала там положението по-добро ли е?
    Ами иди живей в циганската махала с циганите, като е толкова добре.

Мега фен
    В домовете съотношението българчета - циганчета/турчета е 60% към 40% за българчетата

Мангалите не получават помощи като си изоставят децата и затова си ги 'гледат'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си